Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem jó hír...
-
-
dekoninck
aktív tag
Végre jöhetnek majd az igazi, autentikus japán Fujitsu laptopok
-
-
30z.Samu
félisten
Én sajnálnám, ha megszűnnének.
Sic Parvis Magna
-
Dufresne
addikt
A PDA piacról sajnos már kiszálltak, legalábbis nekem ez egy "fájó" pont. Nagyon elégedett vagyok az FS N520-as PDA-mal és sok tulaj van így ezzel. Sajnos ha eljön az idő a váltásra, másik márkát kell majd néznem már.
A laptopokkal kapcsolatosan már nem vagyok ennyire pozitív, bár nyáron munka miatt minden nap egy FuSi laptopot nyúzok és leszámítva a csuklótámasz kényelmetlenségét és a designját semmi probléma vele, pedig közelít a 3dik évéhez a kicsike
Az asztali komplett gépeikről és a monitorjaikról és egyéb megoldásaikról, vagy azokkal kapcsolatban nincs tapasztalatom, de nekem úgy tűnt, hogy egy korrekt minőséget képvisel a piacon.
Amúgy azért sem értem, mert úgy tudom nem is rossz a részesedésük a piacon. Igaz a marketingjük nem valami ütős. És pl a laptop szegmens alsóbb kategóriáiban is lemaradtak, főleg gondolok itt az integrált videókártya megoldásaikra a sok intel gma950, sis és unichrome megoldásaikra, szemben a többi márka életképesebb megoldásaival.Na mind1, remélem azért nem lesz negatív végződése ennek a kooperációnak.
-
john_007
csendes tag
Ez is csak egy balfácán vezető,aki megnézi hogy a barométer mit mutat.
"azt mondta, hogy elégedetlen a Fujitsu Siemens pénzügyi teljesítményével"
De az hogy olyan vezető legyen,aki tesz is érte valamit ahhoz hülye. Ennyi erővel egy általános iskolást is meg lehetne bízni azzal hogy csekkolja :pozitív vagy egatív az egyenleg. -
Dufresne
addikt
Ok úgy még meg is érteném hogy low-end és akkor olcsóbb ár is. De annyivaal nem olcsóbbak a gépeik, söt. Azért mondom, hogy el vannak maradva ebben is és marketingben is. Ettöl függetlenül szerintem még nem állnak olyan rosszul, de többek között pár sorozatának a felfrissítése nagyon kéne...
-
veterán
-
Dufresne
addikt
válasz Neil Watts #14 üzenetére
kisebb az ár, vagy szimplán olcsóbb Ez a tegnapi nem az én napom volt
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest