Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsakos.matyi
csendes tag
elég jól hangzik, egy ilyet én is vennék. Csak addig nehogy egy másik tablet csusszanjon a kezeim közé
-
hunbi
tag
Ez nagyon tuti lenne, ha tényleg lehetne kapni. Ez a mikrofon port mérő modulként ötlet nagyon tuti. A töltő árammal szembeni igénytelenség is nagyon pozitív. A billentyűzet hiánya lehet problémás, de gondolom a jövőben jegyzetelésre is sokkal kisebb szükség lesz. A két watt pedig túl jól hangzik, hogy igaz legyen!
-
lapa
veterán
mostmár tényleg várom, hiánypótló cucc lenne.
-
senior tag
Én is vennék egyet, utána meg majd kurblizhatom, ha nincs áramforrás a közelben
essexboy
-
HARDVERAPRÓD
Tetszik ennyiért bevállalnám.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
pakriksz
őstag
Remélhetőleg lesz valami visszafogottabb színben, mert ennél a színnél csak a rózsaszín tud idegbetegebbé tenni.
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
big-J
őstag
3perc tekerés 30 perc üzem, hát ez igen korrekt az kell mondjam !
-
osztraksajt
őstag
Igen, azt én is megnézném szívesen.
A napelem drágíthatja, bár Kínából már lehet bőven 100USD alatt tabletet rendelni, gondolom itt leginkább a némileg strapabíróság és azért egy minőségi elvárás emeli az árat a kínai ultragagyihoz (bár funkcionálisan használható) képest. Ugye nem baj ha 10 töltésnél többet is felvesz az akksi, meg a burkolat se roppan meg egy ki koccantástól.
-
doc
nagyúr
na egy ilyet en is bevallalnek
a Pixel Qi kijelzo foleg erdekes, bar gondolom azzal nem 100 USD lesz... -
lapa
veterán
már eredeti xo-t is akartam volna, de az a pár db nagyon drága volt.
ez még kellősebb. kíváncsi lennék a kijelzőre. remélem lehet majd kapni, akár 1+1-ben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest