- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- eBay
- Disney+
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz SunMount3r #22 üzenetére
szerintem ez is frappáns így, az az E betű okkal van kiemelve
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Sirandrish
legenda
A Painkillerre hoztam fel és nem erre.
Szerintem tisztában vagyok vele hogy milyen a SotC ha már vagy 8szor végigvittemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
wolfman
veterán
válasz Sirandrish #19 üzenetére
De mivel itt feltételezhetően nem a vég nélküli Massacre a játék fő mozgatórugója, így inkább maradjunk hasonlítgatásokban a SotC-nál.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
-
bepken
veterán
válasz Sirandrish #17 üzenetére
kicsit más kategória, de a Painkiller pont az ilyen BigBoss-ok miatt volt nagy kedvenc
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Sirandrish
legenda
Hja csak kősivatag helyett a fagyos pokolba.
Egyébként nem baj...nincs sok hasonló játék úgy semEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
alevan
őstag
Mi lett a világgal hogy "minden" játékban női fő hős van
Mivel páran ki voltak akadva, hogy mindig férfiak a főhősök, ezért most "trendi" lett női főhőst alkotni.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
wolfman
veterán
Az isten ellenfelek közül 2 nèger lesz.
Egyèbkènt meg igen, olyan mint a Shadow of Colossus, de az nem volt PCre ès portja sincs ez meg PC-re jön, szóval jőjjön bátran. Engem ez a Videó tökèletesen meggyőzött. Törtènetre picikèt Never Alone.„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Gainka
őstag
Ez jutott róla eszembe: Horizon Zero Dawn
Mi lett a világgal hogy "minden" játékban női fő hős van
De am jöhetnek az ilyen TR klonok, szeretem az ilyen gémeket.
-
WayneGace
őstag
Ha örök tél van, akkor miért van növényzet?
BestSecret invitációt privátban adok.
-
gabor7th
addikt
"A különleges alkotásban egy magányos hőst küldenek el a világ végén található fagyott szigetre, ahol az a feladata, hogy kiderítse mi áll az mögött, hogy a világot az örök tél sújtja." Túlságosan északon van.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
rodrigez
senior tag
Ez valami Shadow of the Colossus klón?
-
front3r
őstag
A cikkben több helyen is el van írva: Pref for the Gods a helyes címe, és nem Prey
ofthe Gods!PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban.
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Vadonatúj Barrow external cooling box