Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Programozás topic
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
tehát "normal módban" kettő esetleg három fejlövést bírjon ki ?? lehet keveset mondtam?
OFR játszottam sokat ...amíg ki nem halt a multi része... ott nem kellett vacakolni sokat fejlövésnél... és BF inkább tudom hasonlítani OF-hez mint egy arcade-osabb MW-hez. de itt a videók alapján nagyon másik irányba dől a bili
nem kötelező megadni
-
Kashim
őstag
Ő... Miről beszélsz? HC módban gyakorlatilag pár lövés után fekszik bárki. Játszottál te egyáltalán valaha is a BFBC2-vel?
Ez a késelés mocskosul tetszik, meg az is hogy végre látni hogy van teste a játékosnak. Mikor felkel a földről úgy löki fel magát, akadály átugrásánál, hasra vágódásnál látszik az animáció és a fegyvert is úgy fogja, nem csak annyi, hogy közelebb kerül a kép a talajhoz. Baromi sokat dobnak ilyen apró dolgok a játékon. Hangokról meg ne is beszéljünk.
Milyen jó is hogy van béta-kulcsom, csak jelenleg gépem nincs... -
jegenye77
addikt
De most mire gondoltál?Ugyan olyan lesz minden fps mint a Cod4?
Azóta kellett valamit változtatni!Jó nem értek egyet Én se minden perk-kel de azért MW2 nem volt olyan rossz.
Az elején furcsa de utána egész jó kis gamma volt.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
zseko
veterán
Hát ebből én nem látok semmit. Már megint olyan tré a tube itt, hogy még a 240p-t sem tudom megnézni mert nem tölt.
HR24.hu
-
fasirTTT
őstag
válasz jegenye77 #40 üzenetére
mivelhogy a 2 legnagyobb multis FPS-es rivális a cod, és a bf ezért a 2-t 1máshoz hasonlítgatják, hogy ez ezért jobb, ez meg emezért ergo mindenkinek más jön be, de ez csak 1 egyéni vélemény, hisz nem fogom/tudom/akarok másokat rávenni, hogy inkább a BF3 mint a cod8 vagy mennyi lesz ez (hozzátenném, én cod4 fan vagyok, ott még balanszolva volt a játék, de utána már elfelejtették a szó jelentőségét talán még a cod5 ahol nem)
-
jegenye77
addikt
Miért kell egyből a Cod-hoz hasonlítani?Ki mondta h az jobb?
Ez neked tetszik de pl. nekem és vannak egy páran még akiknek nem.
Ennyi.[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
fasirTTT
őstag
hát bc2 és a sikerélmény néha távol áll 1mástól , DE demóba jó voltam, szóljon ez mentségem ként
amúgy neked hogy is ment a bc2 demo multiba? mert most megy azt látom
amúgy meg, most én is többet vártam a játéktól, de úgy igazán, nem is tudom mi az a "több" ... szóval jó van ez a játék így ahogy van, de a menü rendszer, meg a játékbeli beállításokra kíváncsi vagyok (fegyverre ilyen fisz-f@szságokra gondolok)
[ Szerkesztve ]
-
fasirTTT
őstag
sok embernek nem tetszik a bf3.... vajon mért.... biztos mert codozott, és az a szarrá-húggyá strikozott, perkezett, nédezett ATOMPÖRGÖS játékmenet ahol nem tudsz megmozdulni mert a pályán van 23 harrier 54 helikopter és a végére benyomják a nukleáris szart...... na bumm ezzel aztán tényleg jobb a cod....
VÉGRE 1 letisztult, semmi f@assággal telenyomott játék, ahol LEHET taktikázni, mert aki azt mondja hogy az újabb Codokba lehet az hazudik. és MW3 is idetartozik....
köszöntem a videót, biztos elővetél számomra ilyen játékot hiányoltam már
petya1992 jól beszélsz !
[ Szerkesztve ]
-
petya1992
tag
Emberek ennél jobbat mit akartok?
[ Szerkesztve ]
-
Asmoday
csendes tag
Közben találtam még egy újat
-
Polllen
nagyúr
Úgy látom mégse lesz olyan jó, mint akarták...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Sontir Fel
őstag
Nalam tovabbra is varos
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
capulet75
addikt
válasz Angel1981 #26 üzenetére
Na, még egy végitélethirdető. Két éve ezt hallgatom, nem para de légyszi két év mulva hagyjátok abba. A PC nem fog megszünni, max átalakitják mint ezközt. És ha működni fog a cucc akkor a konzoloknak lesz annyi.
[ Szerkesztve ]
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Angel1981
veterán
válasz Cybertrone #24 üzenetére
Ebben bizony sok igazság van....
És ha még ez a játék valóban be is váltja a hozzá fűzött reményeket, az idő a konzoloknak dolgozik... -
Cybertrone
veterán
Most oly mind1 hogy mi lesz... a lényeg hogy lesz, és az hogy nem ócska konzolport lesz... bár a cry2 sem annak indult ugye... ha ez is olyan szar lesz az azt jelenti a pc mint főplatform nincs többé! De csak nem!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
SzlobiG
félisten
válasz Cybertrone #21 üzenetére
Hát majd meglátjuk, mindenesetre remélem nem NV-s lesz.
BC2 Az Gaming Evolved.
-
Helmoras
őstag
csak nekem volt furcsa hogy akit eltalált pár másodpercig narancsásárga jelzés volt az emberen akár takarásban is ? mi ez vmi butított wh?
-
Cybertrone
veterán
Én ebből arra következtetek hogy nem AMD-s lesz... Itt ugyanis az AMD egy munkatársa faggatja az egyik fejlesztőt... ezért is a jel az elején! A BFBC2 sem volt támogatva egyik fél álltal sem... És ez így sportszerű!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
SzlobiG
félisten
válasz Cybertrone #19 üzenetére
Ebből én arra következtetek, hogy ők a partnerek aztán lehet, hogy egyik se lesz, de a lényeg ne olyan legyen mint a crysis 2 dx11...
-
dorten
tag
Nagyon szép, a hangok is elég hatásosnak tűnnek, a videókon át úgytűnik hogy nagyon egyben lesz.
-
jegenye77
addikt
Egyáltalán nem ájultam el tőle!Nem is volt mitől.
A single részt bemutató kis videók tényleg jól néznek ki de ebben semmi különleges nem volt.
Ja de,kidőlt a fa meg leomlott a ház sarka.Na bumm.[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
elithun
őstag
Nem tűnik rossznak, a hangok még mindig lenyűgözőek.
De egyelőre nem érzem, hogy én meg akarom venni ezt a játékot.
Remélem a fények nem maradnak ilyen élesek, mert már a BC2-ben sem bírom a sivatagi pályákat.„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
capulet75
addikt
Ez még csak Alpha. Jó lesz ez.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Asmoday
csendes tag
hmmm... érdekes videó, bár sajnálom, hogy pont az újításokból nem volt benne semmi (élesztés folyamata, bipod használat, support kaszt). A hit-reg nekem már most jobbnak tűnik mint bc2-ben volt. Megvannak az aggályaim, de ez még csak pre-alpha, nem szabad messzemenő következtetéseket levonni.
-
Thome
veterán
Akkor van esély hogy a 2,2-es Phenom X3-on meg a HD5650-en elfog döcögni...
Ez már nem neked megy:
Egy baki van a játékkal... Némelyik fegyvernek semmi visszarúgása (az alfa verziónak tudhatjuk be szerintem), na meg kb új mappack, néhány mozgáseffekt a guggolás-becsúszás-satöbbikor. Bár a FrostBite 2 fizikája eléggé adja ahogy robbannak a dolgok, de kb csak ennyi történt, full BC2 az egész... -
Kanczy
veterán
Hát, ez valahogy kevésbé meggyőző, mint az eddigiek
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
pkornel
aktív tag
Remélem NV szentkeze nem érinti ezt a játékot és nem lesz ennek is brutál gépigénye Dx11-ben (ráadásul indokolatlanul)
-
Petyahungary
csendes tag
Jól néz ki. Bár én még maradok az MW3-nál.
Sony Xperia S
-
Daczy
aktív tag
Elkodosodott
-
Mappa
addikt
primary fegyvernél akkora visszarúgása van mint egy lónak a 2. videó elején....aztán a pisztolynak meg nulla?! ugyanez kicsit később az AK-nál is semmi ?!
annyira grafikától nem vagyok elájulva mint a single videóknál... ott a fűben hasalásnál ultra gagyin néz ki... bár lehet vissza volt véve?
na mind1 majd jól meglátjuk. választék az lesz, ha ez szar lenne
nem kötelező megadni
-
petya1992
tag
Hát ez egy "kicsit" nagyot fog majd szólni már várom, sztem leveri majd az mw3-at
[ Szerkesztve ]
-
harry3
őstag
Szép, majdnem úgy néz ki, mint a Crysis, bár majd képeken jobban fog látszódni a grafika.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Playstation 1 olvasófej
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- Samsung 980 Pro 2TB + Heatsink - Új, bontatlan, 5 év garancia
- GAINWARD GeForce RTX 4070 SUPER Ghost 12GB GDDR6X ~ 2 év garancia
- Geforce 2 MX400 / púpos kondik, szoruló ventilátor / képet ad
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest