- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Milyen NAS-t vegyek?
- Trump szerint sokan kapkodnak a TikTokért
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Facebook és Messenger
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Felesbandi #22 üzenetére
Nézd, ha van Game Pass Ultimate-ed, vagy külön EA Play-ed, akkor a 10 órás trialt ugyanúgy ki tudod próbálni anélkül, hogy megvennéd a teljes játékot. Én a helyedben adnék neki azért esélyt így.
-
Felesbandi
senior tag
Akkor marad nekem az uj Halo. Az tuti, hogy EA lovoldere nem fogok kulon fizetni is mostanaban.
BF BC2 es BF3 bejottek, de BF5 szamomra dog unalom volt, igy ezt addig tuti nem veszem meg, amig meg nem bizonyosodtam rola, hogy jo. Szamomra minden uj EA jatek bunos, amig artatlannak nem bizonyul.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Felesbandi #20 üzenetére
Nem fog bekerülni. Majd egy-két év múlva talán EA Play-be kerül, de ez nyilván függ attól is, hogy milyen sokan játszanak vele majd az elkövetkező időszakban.
-
Felesbandi
senior tag
DLSS-nek orulok.
Mennyi az eselye, hogy a GamePass-hoz jaro EA-s elofizuba bekeruljon mostanaban? 0? -
ribizly
veterán
Alapvetően igazad van.
Anno a BF4 béta és a végleges release egészen más arcukat mutatták, de nekem azóta sem tudtak igazán visszakerülni a fókuszba. Hiába váltottak végül a BF3-hoz közelebbi mozgásra, hiába javítottak kb. minden ki benne, addigra már nem tudtam eléggé élvezni, meg a haverok is elpártoltak.
A BF1 nem jött be annyira (nem tudom miért). Szép is, jó is, de nem az én világom.
BF5-öt igazából a Firestorm miatt vettem meg, de hatalmas csalódás lett a vége. A sima, "klasszikus" BF multi (conquest, rush, stb.) meg már nem annyira kötnek le.A béta alapján én lemondtam róla. Ha lesz valami f2p része, akkor azt kipróbálom, de pl. a Portal mode miatt én nem fogom megvenni.
-
Dave567
addikt
válasz
CptAdamica #6 üzenetére
Ez is egy Bugosfos lesz, mint a 3/4, nem kell itt izgulni semmin.
Ami régen volt az elmúlt sajnos, sokkal több gyökér lett a világban, ezekre a fosokra van igény.
igazából kukába a Coddal, és a battlefieldel, mindkettő cég annyit érdemel, hogy éhen haljanak, mert ha nem kapnának zsetont, tuti összeszednék magukat. -
k-adi
nagyúr
"Ezt most fájó kijelenteni, de hosszú vergődés után most azt érzem a BF elvesztette ezt a harcot"
Ugyan én alapvetően jobban kedvelem a codokat, de azért mi lenne ha megvárnánk a tényleges megjelenést és azt követően írnánk hülyeségeket?
persze lehet igazad LESZ, de kitudja..
-
1dude
senior tag
Framedropfield.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
CptAdamica #14 üzenetére
+1 és ugye ott volt nekik mint jó példa a fortnite vagy az apex is , hogy egy jó ötlettel és ingyenes elérhetőséggel , árasztva a rengeteg skint gennyesre keresik magukat . Csak közben a csalók ellehetetlenítették a játékot ,de ők inkább a homokba dugták a fejüket és most érdekes módon az új cod kiadása előtt beböfögnek egy anticheat-et hát ez szánalmas . 2020-ban kiadni egy játékod mindenféle védelem nélkül
A vanguard béta is tele volt csalókkal nem is értem aki megveszi megvette mire számít ?
-
CptAdamica
veterán
Igen, a f2p jó ötlet, még jó a gunplay is, meg nyilván degeszre keresik magukat, de ott van a cheater probléma, a sok bug/glitch, az SBMM, a vállalhatatlan szerverek, az állandó meta változás a pénzért, amik elvezhetetlenne teszik az egészet. Mondjuk a szerverek a Diablo 2-ben is rosszak, úgy látszik Acti gond.
-
ribizly
veterán
válasz
CptAdamica #11 üzenetére
Nem mondom, hogy nem hányinger, hogy ez van és ehhez elég a név (a BO4 és BOCW után meg főleg csalódott vagyok), de azzal, hogy f2p-be pattintották az egyik legnagyobb dobásukat eléggé jót tettek maguknak is.
-
bmakszim
senior tag
Csak én érzem úgy, hogy 0:34-nél beesik a framerate?
Az ember azt hinné, egy trailer készítéséhez csak összelegoznak valami csúcs hardvert. -
ribizly
veterán
válasz
Bjørgersson #9 üzenetére
De. Lehet.
Nem is én vetettem fel ezt az aspektust. -
ribizly
veterán
A rombolható környezet egyre kevésbé kap hangsúlyt sajnos a 3 óta. Ott még voltak olyan pályarészek, amiket a földdel tettünk egyenlővé, csak mert volt ott 1-2 katona és egyszerűbb volt.
Nem kötözködés és nem is fanboy-ság volt az első kommentem (főleg mivel minden BF és CoD rész is megvan), hanem arra utaltam mennyire jobban csinálják ezt a másik oldalon. Technológiailag természetesen nincs mit összehasonlítani. De azért 2021-ben, amikor sokan nem tudtak next-gen konzolt vagy VGA-t venni, a "fut rendesen" is szempont. -
lordEVO
tag
Kozelebe sem er technikailag es jatekelmenybe egy Cod a Battlefield multyplayerhez. 128 jatekos, rombolhato kornyezet. Meg jo, hogy a Cod Vanguard tudja tartani a stabil 60fps-t egy ko merev palyan, ahol az egyeduli dolog ami fizikalisan reagal a toltenyekre az a masik ellenfel egy korulbelul 200x200 meteres palyan. Nagy taps a fejlesztoknek.
-
CptAdamica
veterán
A BF mindig is multi only volt inkább, egyedül a BC2-ben volt jobb single, a többiben csak alibi, akkor indítottam el, amikor álltak a szerverek. :D Ha jól osszerakjak, akkor meg bőven lesz content a mostaniban. A warzone egy bugos fos, ahol 50ms alatt még nem láttam a pingem.
[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
válasz
CptAdamica #4 üzenetére
Mert a multi only (ami ugye nem gond, nem azért írom, csak content és befektetett munka különbség azért akad ez alapján rendesen) cím esetén az "nem gond", hogy "teljes áron" adják a BF-et? És akkor a Warzone-t hova helyeznéd el (amiből rengeteg dolgot láttam visszaköszönni amúgy a BF2042 bétában)?
-
ribizly
veterán
Kapott egy új trailer-t a CoD: Vanguard is és nem kicsit alázza ezt egyértelműen olyan pontokra rámutatva (BF3 repülős részére emlékezve, kampány, gameplay élmények, 4k@60fps-el), amelyek problémásak az új BF-ben.
Ezt most fájó kijelenteni, de hosszú vergődés után most azt érzem a BF elvesztette ezt a harcot. Hiába a modern technológia, az okosabb engine... -
Bennyboy
őstag
igazán remekül sikerült
Új hozzászólás Aktív témák
gp A játékot mellé hivatalosan az NVIDIA állt, így többek között DLSS támogatásra is számíthatunk.
- MSI MEG Z490 UNIFY + Intel Core i7-10700K BOX + G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2X16GB) CL15 3200MHz
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Ipad 10gen 10,9 64gb kipróbált! ÚJ ÁLLAPOTÚ
- X13 Yoga G4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest