Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- DIGI internet
- Facebook és Messenger
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Én is ezt akartam írni, zavvi-n még xbox és ps3 verzióban is 18 font már hónapok óta... DE. Az nem GOTY edissön. Ami 3D, szemüveggel, plusz pályákkal meg még valami más extra tartalmakkal. (az 24 font... mondjuk konzolra is, dobozostul szemüvegestül, amit nem kapsz meg steamen)
2 hétig nem néztem hogy áll a font, addig követtem, hogy 300ról 325-re ballagott fel, de ez, hogy most már 342-re, kicsit durva... Minden esetre, 3 hónapja kb, 300 volt a font meg 270 az euró...
[ Szerkesztve ]
-
TOM-202
senior tag
-
ProEvoFan
nagyúr
jó neked
OTPnél a deviza eladást nézikegy kis helyreigazítás akik szidják a Steamot...ez a játék jelenleg mindenhol drágább mint 25euró!!!!
Zavvi.com +1euró a posta [link]
Game.co.uk + 3font a posta[link]
TheHut aszem 2euró a posta[link]jelenleg a font 345ft és euró 285ft a deviza eladása (OTP nekem állandóan ezzel számolja)
lehet számolni[ Szerkesztve ]
-
TOM-202
senior tag
Hát a mai árfolyamon azért nem igazán kedvező ez az ár. Inkább megvárom én is amíg javul a Ft, mivel bankkártyás vásárlásnál mindig a napi középárfolyamon számláznak.
-
GAbre
veterán
Túl drága....
-
BiP
nagyúr
Arkaham?!
-
bpx
őstag
igen ez elég sokszor szokott így lenni, hogy a Steam-en drágább az adott játék, mint máshol, de amikor időszakos leárazás van, akkor jó az ára, és még a többi helynél is olcsóbb
pl. most a Batman ezzel 15 font, máshol üzletben meg 17 fontnál kezdődik, de szinte mindenhol elfogyott
persze minket még büntet az 1USD=1EUR elv is, szóval ennél jobb akció kell(amúgy meg most nézem csak, hogy itt nem is 1USD=1EUR, nálunk 25 EUR, közben USA-ban meg 20 USD...)
-
Raymond
félisten
Ez a learazas csak a Steam arral szembe jelent valami. Normalis online vagy sima uzletekben mar reg €30 es alatta van a jatek.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Le Mans Ultimate
- Kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest