Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- AliExpress tapasztalatok
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- DIGI kábel TV
- VMware
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Proxmox VE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trohak91
csendes tag
Sziasztok!
Programok telepítés törlése nélkül letoroltem az Adobe reader, most pedig az Istennek sem tudom újra telepíteni. Ha telepíteni akarok egy egyszerű reader akkor azt jelzi h rajta van holott nincs.
Ha komolyabb Adobe reader akarok telepíteni akkor ezt írja ki és sehogy sem tudom a telepítőt indítani.
nem található érvényes sorozat a javítás csoporthozMia teendő ilyenkor?
Köszi
-
bambano
titán
válasz Nagy Gábor #5 üzenetére
Még jó, hogy linuxra van xpdf is, meg az alap gnome telepítés felrakja az evince-t. Ez csak két pdf olvasó hirtelen.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
finest
addikt
-
Mr.Monster
csendes tag
telepítettem már ujra, telepített readert-is másoltam mappástul a gépre, minden tőlem telhetőt megtettem de nem értek annyira ezekhez. WINDOWS7 64bit-es rendszerem van !
Nem csak az asztalon hanem a startmenübe, mindenhol a főkönyvtárak kivételével elrontott mindent
[ Szerkesztve ]
-
hdf
tag
Sziasztok!
Néhány hete frissítettem az adobe readert 9-esre, és azóta a gép minden bekapcsolása után csatlakozni akar az internetre. Nagyon idegesít! Nem lehet valahol kikapcsolni?
Azt hittem, hogy korábban a telepítéskor rontottam el valamit, ezért az előbb letöröltem a 9.1-et és föltettem a 9.3-at. Újraindítás és akar csatlakozni az internetre. Sokszor órákig dolgozunk internet nélkül, miért csatlakoznánk fel! Nagyon bosszantó! -
Narxis
nagyúr
Én, de tudom, hogy van még vagy egy tucat pdf olvasó, de ha valaki attól fosik, hogy pdf-en keresztül hekkelik meg a gépét annak legjobb tanács ha kihajítja a modemet és lemondja az internet előfizetést.
Én már évek óta Adobe Reader-t használok és soha, semmi bajom nem volt vele:
-ritkán olvasok pdf-et
-csak olyat nyitok meg aminek hitelességéről meggyőződtem"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
domi007
őstag
Hidd el, arra is tuti nem lenne nagy ugy osszehozni exploitot (vagy mar van is valszeg -- http://securityfocus.com) de alig van felhasznloi bazisa.
Pl. egy PowerPoint exploit lehet, hogy ugyanannyi ido alatt keszulne el, de mennyivel jobban megerne, leven mindenki esz nelkul kuldozgeti a PPTket egymasnak, es mindenki meg is nyitja oket.
DOMy
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
Viktor77
titán
-
Kommy
veterán
Énis foxit readert használok , de engem szivatott meg párszor, hogy nem nyitott meg pdf-et. De rájöttem ha ű, ő betű van a fájlnévben akkor nem nyitja meg, mondjuk ezt a kis hibát javíthatnák és akkor tökéletes lenne számomra.
-
Flame_
tag
válasz Thulcandra #6 üzenetére
Hja, amíg szembe nem jön egy olyan, ami egyszerűen nem működik csak Adobe alatt. Valahol az Avon oldalán járt így az egyik "ügyfelem" egy doksival Én voltam elképedve.
[ Szerkesztve ]
-
Thulcandra
senior tag
Én is foxit -et használok nagyon régóta, minden ismerősnek ajánlom is, ők is szeretik mert sokkal gyorsabb mint az adobe.
(Adobe csessze meg egyébként, minden kütyü drivercdjén ott figyel az adobe reader, user meg mindent telepít ész nélkül, aztán jön a sírás, hogy "szarul nyitja meg a pdf -et a gép" ... de innentől legalább még jobban értékelik a foxit -ot )
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
Nagy Gábor
tag
Munkahelyemen Linux alatt oktatunk a meglévő tízből hét laborban. Nemrégiben kértük, hogy tegyenek fel valami PDF olvasót, hogy ne a GIMP programmal kelljen a jegyzeteket bemutatnunk. A rendszergazdik - bízván a névben - feltették a tanári gépekre (ezekről futnak a munkaállomások) az Adobe Acrobat Reader linuxos kiadását. A következmény: az egész labor lefagyott, ha a tanári gépen - kivetítés céljából -elindították a programot. Felzabálta ugyanis a memóriát és a processzor teljesítményt. Ezt ki is mérhettük.
Ezek után természetesen pánikszerűen eltüntettük a laborgépekről az Acrobat Readert. Inkább a GIMP!
És hogy még szivárog is?...
[ Szerkesztve ]
dr. Nagy Gábor
-
Latency
senior tag
Én egyszerűen megoldottam, Adobe Reader helyett Foxit-ot használok. Kisebb, gyorsabb és nem is támadják. Egyenőre még nem találkoztam olyan pdf-el amivel gondja lett volna.
-
domi007
őstag
Eloszor azt hittem valaki szivarogtatja bentrol az adatokat, vagy a legfrissebb, soha nem latott featureokkel felruhazott Adobe termekeket
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
Új hozzászólás Aktív témák
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Remarkable 2 + Marker plus + Book folio uj, csak kicsomagolva volt
- ÚJ, bontatlan iPhone 16 128GB fehér KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Acer Aspire e5-575g eladó
- Hp 640 g3 7200U processzor 8 gb ddr4 memória 256 gb ssd kamera akku töltő világító magyar billentyű
- Bose Quietcomfort 45 új és bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest