Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz E.Kaufmann #49 üzenetére
"mi az üzleti modellük?"
Miután leírod, hogy vannak kereskedelmi tv-k amik ingyen is szórnak inkább -egyébként emlékeim szerint pl az rtl volt az, aki pont azért harcolt, hogy alapcsomag része lehessen, és nem az AH kereste meg hogy ingyen is kelljen szórni az adását... A nagyobb potenciálisan elérhető nézőszám az nagyobb reklámfelület. A nézettség pedig pont ezért a minden.
"Azért kicsit visszás, hogy azért fizessünk, hogy reklámokat nézhessünk."
Te azért fizetsz, hogy a UPC vagy a T vagy akárki neked megoldja, hogy az ő infrastruktúrájukon elérd az adásokat. Még egyszer: a net előfizetésed sem azért van, mert onnantól te megvetted az összes internetet weblapostól cikkestől mindenestől. Ott is fogsz látni reklámot. Hol többet, hol kevesebbet. A csatornák külön megállapodása a szolgáltatókkal már megint más kérdés, biztos az is pénz egyébként, de egy kereskedelmi csatornán durván milliós spotok vannak / darab, és még csak nem is kell főműsoridő legyen ezért... És akkor még ezer termékmegjelenítés van még a saját gyártású cuccokban is..
Egyébként egyáltalán nem kötelező. Én speciel tök boldog vagyok, hogy nem tudom afrikában hányan haltak meg kolerában tegnap, és ausztráliában elütött e valakit a vonat. Az se szomorít el, hogy fingom nincs a random celebgyár hányadik évadjánál jár, és ilyenek.
-
E.Kaufmann
veterán
A franc fog fizetni még többet
blackrulz: mi az üzleti modellük? Pláne,hogy most már van MinDigTV, ahol az alapcsomag ingyenes és vannak benne kertv-k is, még ha húzzák is a szájukat. Azt vettem észre, hogy kábelen mintha még gyakoribbak a reklámok, mint a két ingyenesen is fogható kertévén. Azért kicsit visszás, hogy azért fizessünk, hogy reklámokat nézhessünk. Rendben, kell a szponzoráció, műsorszámok közötti reklám, esetleg sportműsornál szünetekben, de a 4-5 reklámblokk óránként erősen túlzás. Valamint az is túlzás, hogy szinte össze vannak szinkronizálva a reklámblokkok.
[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
törölt tag
"Azt eddig se értettem, hogy aki előfizet kábeltévére, mi a t*kömért nyomják az arcába a reklámot."
Mert soha nem az volt az üzleti modell, hogy az előfizető állja a 100+ csatorna mindegyikének az üzemeltetési, jogdíjakkal kapcsolatos, tartalomgyártási, fejlesztési és kismillió egyéb költségét, továbbá a műsorszórással és állambácsival kapcsolatos járulékos kiadásokról nem is beszéltünk. Lehetne, bár világon sehol sem ez valósult valamiért meg, lehet kissé megfizethetetlen lenne az egységsugarú usernek.
Ez kb olyan torz érvelés, mintha azt kérnéd számon, hogy a net előfizetésed ellenére miért kell neked reklámokat nézegetni a weblapokon...
Értem én, és nekem spec vagy 10+ éve lett kikötve a kábel a lakásból, és nem is tervezem visszahúzni, mert számomra értéktelen, egy hbo go vagy netflix előfietést jobban ki tudok használni, ahogy rádiót is évente kétszer hallgatok, minden másra ott van egy csomó podcast meg spoti. Ettől még a tv-k jelenlegi előfizetési és finanszírozási rendszere ilyen mindenhol, és attól tartok ilyen is marad, amíg az on demandon felnövő generáció miatt szép lassan az érdektelenség homályába nem veszik.
-
Keem1
veterán
Azt eddig se értettem, hogy aki előfizet kábeltévére, mi a t*kömért nyomják az arcába a reklámot.
Reklámra fizet elő, vagy mi?Szép is lenne, ha előfizetőként a Spotify vagy a HBO Go reklámot nyomna nekem (talán ez is az oka, hogy ugyan van tévém, de senki semmilyen hagyományos tévéadást nem néz rajta).
-
captain81
csendes tag
Jelenleg is streaming nézem a számomra érdekes sportot, mert jobb a minősége, mint a szolgáltatók által "sugárzott". Ráadásul még azt sem kell néznem, hogy éppen melyik elcseszett sportcsatorna ad több pénzt a jogokért és az éppen van-e az adott szolgáltatónál.
Ráadásul a stream ingyen van... -
Micsurin
nagyúr
Üdvözölném. F1-et se nézem, többek közt Szujó miatt, mert az meg úgy ordít mint akit metélnek. Drága football szakértőinktől meg a hideg ráz ki...
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
törölt tag
Te elolvastad amire válaszolsz, vagy csak úgy érintőlegesen, és arra reagálsz amit gondolsz hogy gondolok? Mert hogy én nem írtam, hogy meccs közben van reklám, az fix... Ezen gondolat menet mentén viszont a filmek alatt sincs reklám, csak az orvosi kamara javaslatára a mélyvénás trombózis kockázatát csökkentik beiktatott blokkokkal, amiket úgyse néz senki.
-
vmarci21
tag
4-5?
Hát ha valaki csak sorozatokra kíváncsi, már abból összejön 4-5: Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, HBO Go, YouTube Premium...
Jöhet mellé gyerektartalmaknak a Disney, Nickelodeon és társai
sportra még újabb 3-4 előfizetés, és filmekből még így nem biztos hogy elérsz mindent, úgy hogy 1-2 kölcsönzés YouTube-on, Amazonon vagy iTunes-on "becsúszhat"..Mozgókép-tartalom fogyasztás online, legálisan, 2018-ban kb. így áll össze.. 10-20 ezer ft-ot havonta simán ki lehetne erre fizetni..
>> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<
-
törölt tag
válasz Depression #33 üzenetére
Végre, ennyivel kevesebb tévé lesz a sportban
Amúgy szerintem ha eljut oda a dolog, hogy sikeresen kiszervezzék az élő sportközvetítéseket a tévéből, akkor nem marad semmi érv a tévéadás mellett. On-demand sokkal kényelmesebb, egyedül az élő adásnál volt elfogadható érv, hogy úgyis akkor nézed, amikor jön a kábelből.
-
atee_13
őstag
válasz E.Kaufmann #34 üzenetére
Válts csomagot
ez meg :"Aki focit akar az haladjon le a körzeti stadionba, aki meg sportot, az meg sportoljon."
-
E.Kaufmann
veterán
válasz Depression #33 üzenetére
+1
Engem is idegesít az a k*rva sp*rt1, bezzeg a Nat Geo-t meg kiszexualizálták az alapcsomagból a szemetek . Aki focit akar az haladjon le a körzeti stadionba, aki meg sportot, az meg sportoljon.[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
Depression
veterán
Végre! Ennyivel kevesebb sport lesz hamarosan a tv-ben.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
hajbel
addikt
válasz #94529552 #29 üzenetére
"A magyarok 99,99%-át szerintem nem érdekli az angol nyelvű közvetítés"
Azt, hogy sok magyar tud angolul (a magyarországon élő fiatalok közül is) és jó ha van egy alternatíva, mielőtt még az oligarchák rendeznek egy spíler 2 féle bohózatot a BL jogokkal is. Számomra a körítés is sokkal jobb pl. az angol televízióban. Nem kell protekciós, hozzá nem értő egyéneket néznem közvetítés előtt, alatt, után. Olyan emberek véleményére viszont kíváncsi vagyok akik a legmagasabb szinten űzték ezt a sportágat.
[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Cs1csó
félisten
válasz #94529552 #26 üzenetére
Na igen két problémát is le kell itt küzdeni:
- magyar szurkolóknak kell a magyar kommentár
- ha 20 helyre kell előfizetni hogy lásd a meccseket akkor arra a világ pénze sem elégTEHÁT: egy-két előfizetéssel le lehessen azt tudni, hogy mindent ami fontos lehessen magyar kommentárral nézni.
-
hajbel
addikt
válasz DeathAdder #19 üzenetére
Fantasztikusak, pl. most a ligakupa meccsen is a digi sport gyöngyszemei: Ezekkel a támadókkal nem lehet gegenpressinget játszani, erre 20 perce át sem megy félpályán a chelsea. A szakértő nem azért van, hogy szépen beszéljen, hanem, hogy ne össze-vissza hülyeséget beszéljen. Gera a magyar futball leghitelesebb alakja jelenleg. Az a baj, hogy nincs belőle több. Normális dolog, hogy izgul szereplések alkalmával, nem ez a szakmája. Shearer, Henry is nagyon ott vannak többek között.
[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
DjFlanker
aktív tag
-
drmotto
őstag
Azt ne felejtsd el, hogy az NFL-ben hosszú percekig áll a játék, oda befér a reklám. Fociban ez nincs így.
Viszont az eurosport is megcsinálta már, talán klerékpár közben, hogy a fél képernyőn ment a verseny, a másik felén meg 1-1 reklám pár másodpercben. Az RTL meg annak idején az F1 közvetítést csinálta így. Szóval nem kell a streamig menni a meccs közbeni reklámért. -
DeathAdder
veterán
és mivel jobb ha egy legendás játékos szagért?
pl. amikor berakják a sky-nál Carraghert.. annyi baromságot összelapátol hogy az valami förtelem és olyan ocsmányul is artikulál hogy alig lehet megérteni... vagy ott van nálunk Gera, azon kevés magyarok egyike, aki látott közelről profi futballt, de egy összetett mondatra sem képes, saját véleménye meg pláne nincs.
Ezeket magasról, nagyon-nagyon magasról felülmúlja egy olyan magyar szakértő aki még életében nem rúgott egyeneset a labdába...
De persze az igaz, hogy ebből itthon nagyon kevés van, és látszólag igény sincsen rájuk, tehát ezzel még véletlenül sem azt akartam mondani hogy elérik egy sky szintjét. De van egy maroknyi magyar, aki simán túllövi az átlag angol pundit szintjét
-
Dr. X
aktív tag
Milyen reklámokat nézel te meccs KÖZBEN? Csak, ami ki van rakva a reklámtáblára. A meccs előtt és félidőben adott reklámok meg mit zavarnak? Akkor verset is mondhatnak, annak semmi köze a meccshez. Szakértők nyilván nem lesznek, mert teljesen feleslegesek. Az emberek nagy része a félidőben nem nézi a tévét. Kommentátor meg biztos nem lesz, csak maga a meccs. A DAZN tudtommal közvetít BL-t (meg mindent), arról mi a tapasztalata annak, aki használja?
[ Szerkesztve ]
-
Solten
őstag
Jo lenne a FIFA is kovetne a peldat, lemondtam a "hagyomanyos" csatornakat itt az UK-ban (£150/ev 100 csatorna moslekert). Tokeletes a Netflix meg az Amazon Prime.
Saor Alba
-
berVi
senior tag
válasz FollowTheORI #1 üzenetére
Aha. Csak az egyiknel a musorido fele reklam, a masiknal meg nem.
De egyre inkabb terjednek a reklamos olcsositott opciok minden szolgaltatonal, pont az ilyen olcsojanosok kedveert, akik inkabb tomik a fejuket agymoso szarral, mint fizetnek normalis arat a szolgaltatasert.
Ajanlott kontent:
[ Szerkesztve ]
-
ronson
őstag
Ezt most boritékolom, ha meccseket is fognak adni, akkor annak az árától földhöz verik magukat a magyarok.
-
Béééla
őstag
Lehet így drágább a végösszeg, de a sima TV elmehetne már a búsba.
De az is érdekes, hogy NFL közben a reklám IS megy, és egy vagyon az előfizetés. Szóval így nem kéne. (de amúgy se nézek sportot, viszont az aggasztó, hogy legalább 4-5 előfizu kell, mire "mindent" láthatsz: hbo go, netflix, disney, crunchyroll, sportok)Bélabá
-
hajbel
addikt
válasz crazykid83 #9 üzenetére
Személy szerint csak az angol sky és itv közvetítésekből tudok kiindulni, ahol kivétel nélkül legendás játékosokat hívnak be, nem olyan suttyókat akik életükben két egyeneset nem rúgtak bele a labdába.
-
hombre[EU]
veterán
Nem olyan drága ez,ha beleszámolod azt is,hogy megkapod a VoD-okat. Gondoljatok bele,ha otthon szeretnétek tárolni fullhd-ben,neadjisten 4k-ban a meccseket,az sincs ingyen. Az F1 TV Pro is drága,de olyan hozzáférésed van,ami elképzelhetetlen a tvnél. Ez egy új dolog még,lassan fog felépülni és minél elterjedtebb lesz annál olcsóbb.
Jelenleg mūholdas(freesat) elōfizetésem van, cca 150 adás, és amit igazán kihasználok az a hbo go. Az idōponthoz kötött tartalomnak befellegzett,na meg a reklámokkal is átestek a ló túloldaláraLife, Uh, Finds A Way
-
hajbel
addikt
Így meg váltogatod az előfizetésed össze-vissza (gondolom lemondani csomagot nem lehet, csak bővíteni). Nekem tetszene ez a szolgáltatás, ha normális áron lenne, egészen biztosan elő is fizetnék rá. Vissza lehet nézni a vitatott jeleneteket és akkor nézem meg az összefoglalót, vagy a teljes meccset, amikor akarom, nem kell kompromisszumot kötnöm folyton.
-
törölt tag
Pedig én már alig várom, hogy kiváltsam a 10 eurós műholdas TV csomagom 10 darab 5 eurós streaming szolgáltatással. Gazdaságosabbnak ígérkezik
-
nagyúr
Fantasztikus, lassan mindenkinek külön fizetős steaming szolgáltatása lesz... hát a fene se fog mindegyikre külön előfizetni.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Focusrite Scarlett Solo 3rd gen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest