Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
válasz danikollar #12 üzenetére
Értem, nem is arról van szó... Egyszerűen csak az a véleményem, hogy van létjogosultsága.... Mármint hosszú távon. Igen, drága, igen, még nagyon az elején van... De már most is van mire (azaz lenne mire) használni...
És aki igazán filmőrült annak meg (idővel) eléggé sokat dobhat az otthoni mozi-feelingen...
Na meg mondjuk itt tovább lehet gondolni a PiP-et is - tuti lesznek jó kis alternatív ötletek rá...
-
atike
nagyúr
Aki egyfolytában a tartalmak hiányát ragozza, annak nem esett le, hogy pld simán lehet monitornak is használni egy ilyen TV-t? Nekem jópár ismerős nem használ már monitort hanem a fullhd-s tévéje látja el ezt a célt.
A fullhd bevezetésekor sem álltak hegyekben a tartalmak... Mára már szinte alapnak nevezhető... Ez is be fog érni majd szépen...
Szerk:
sőt, belegondolva cégeknél is nem egyet láttam az adott biztonsági központban kamera-képek ellenőrzésére... persze azok még "csak" fullhd-s tévék voltak, de azért ott is jól néz ki, amikor 15-20 kamera képe egyszerre ott figyel... oda is "király" lesz az uhd...[ Szerkesztve ]
-
XP NINJA
őstag
Johetnek az ujdonsagok meg legyenek is olcsok akkor vegre lesz penzem egy hdtv-re
-
atike
nagyúr
Helyes... Csökkentsenek csak... Bár még messze van, hogy megfizethető legyen, de valahol el kell kezdeni... És lassan már érkeznek a 4k-s rögzítésre is alkalmas eszközök... Talán 2014 év vége felé már megvásárolható alternatíva lesz a mi pénztárcánknak is...
-
Silentfrog
veterán
Kíváncsi lennék,hogy aki 500-10000 dolcsiért veszt egy tv-t az meddig használja?
1 év és ha jön egy új az "kidobja"? /csoró vagyok nem tudom,hogy ez hogy működik! / -
mickemoto
őstag
Majd ha 100k forint alá mennek akkor lecserélem egyre a 4 éves FullHD tv-met. amin még nem néztem FullHD tartalmat!
-
kispecek
aktív tag
-
Freiherr
őstag
Értelmetlen zsákutca ez az egész,se tartalom,se valós igény nincs erre,főleg ilyen áron.
Back to the future
-
bteebi
veterán
Olcsónak azért ezek se nevezhetőek . A passzív 3D amúgy rendben van. Ez viszont nem:
"viszont a beépített kamera, és a szokásosnál nagyobb teljesítményt kínáló 4.1 hangrendszert kihagyták belőlük"
A beépített kamera anyagköltsége nem lehet(ne) több néhány ezer Ft-nál. A 4.1-es hangrendszer már valamivel drágább lenne, nagyon felső hangon mondjuk 50k, de akkor már nagyon gáláns voltam. Azért az egymillás árba igazán beleférhettek volna, persze akkor kisebb lenne a profit.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Spl decibelmérő eladó és egy 6darabos lifepo4 akku pakk
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest