Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Én még ma is néha mondom az ADSL-hitelesítésre, hogy betárcsáz
Pedig tudom hogy hülyeség, de hát a hitelesítésre nem áll rá a szám -
Dany007
veterán
Egy kicsit talán hiányzik is a modem hangja
Na meg persze a stresszelés, hogy abban a 15 percben amíg letöltök egy 3 megás mp3-at meg ne szakadjonNa jó annyira mégsem hiányzik. Emlékszem, még meséltem apámnak, hogy "külföldön" ez úgy megy, hogy ha bekapcsolják a gépet akkor automatikusan van internet. Nem kell telefont külön dugdosni, meg kapcsolódni meg ilyenek... 1-2 filmben már lehetett látni ilyet és milyen futurisztikusnak tűnt... Aztán az első UTP-s net óta nálunk is így van : )
-
Lenry
félisten
hatalmas bejegyzés, olvastam pár napja.
érdemes a kommenteknek is nekifeküdni.Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Youri
veterán
MindenkiNet! Powa, az volt az igazi aztán persze a matáv - vagy akkor már axeleoro? - megszüntette.....
RTX ON
-
malwy
senior tag
És nagyrésze ma is aktuális
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 32/512 FHD IPS Matt
- Lenovo Thinkpad T15 G1 Üzleti "Golyóálló" Laptop 15,6" -70% i5-10310U 4Magos 16/256 FHD
- ThinkPad Yoga Áthajtható Érintős FullHd,Core i7,TOLL,világító billentyűzet,8GB RAM,SSD
- ninebot MAX G30LE II
- ThinkPad,14,1,"Érintős FullHd IPS,Core i5(3,1Ghz)világító billentyűzet,8-32GB RAM,SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest