- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Windows 11
- Microsoft Edge
- Asustor NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
-
ZSOOLT2
tag
Pénz cheat is lesz?
-
Psych0
őstag
wááá mennyit fogok ezzel a cuccal fraggelni...
-
mv
aktív tag
Volt-moddal és szárazjéggel fogom az agyamat tuningolni, aztán orthossal tesztelni. A kék halál pedig új értelmet fog nyerni.
-
Siera
senior tag
Én AMD-s vagyok,tehát kivárom az AMD-s korszakalkotó chipjét
-
DraXoN
addikt
A'szem ha ezek tényleg egyszer megjelennek... én másnap elmegyek inkább szerzetesnek (ha nem jön össze, akkor remetének.. nekem8 )... Az legalább nyugodtabb..
-
rennes6
tag
Attól még minden nap van ilyen vizsgálat.
Az MR-re itthon átlag 2-4 hónapot kell várni, ha nem sűrgősségi (pl. agydaganatra utaló jelek). Ahogy hallottam, ugyanennyit kell várni nyugaton is, kivéve persze a magánklinikákat.
Alternatív megoldás, ha kifizeted a vizsgálatot. Akkor aznap délután (sőt, akár abban az órában) megcsinálják közintézményben is. 40 ezer. -
Móci
addikt
válasz
remington2 #37 üzenetére
Iczer One a neve, s itt írtam az animéről egy kis ismertetőt-kritikát.
-
Mazsika
őstag
nekem kell egy ilyen az agyamba!!!
-
eziskamu
addikt
"A technológia a funkcionális mágneses rezonancia vizsgálat (fMRI) alapjain nyugszik, amely az idegi aktivitással összefüggésben lévő ún. hemodinamikus választ méri az agyban vagy a gerincvelőben, s manapság mindennapos vizsgálatnak számít."
Na persze, itt még arra a qrva CT-re is milyen várólista van már
-
DarkByte
addikt
Ha már bogarat nem ültethetnek a fülünkbe, csipet ültetnek az agyunkba.
Egyébként pedig: [link] Tanuljatok hívő testvéreimPedig ez csak egy RFID tag.
-
Móci
addikt
válasz
Mr.Csizmás #32 üzenetére
Nekem meg az avatarom, az is 'robot'...
A Ghost in the Shellben pont fordítva volt. A csaj agya volt az original rész, a többi a gép. Ha jól tudom.
Fenének kell chip az agyba. Én köszönöm NEM kérem. A következő mi lesz? Esetleg a reggeli kávét már usb-n keresztül fogom inni, s wireless neten olvasom az újságot? Na ne... -
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
LeslieG Jr. #1 üzenetére
nekem inkább a Ghost in the Shell jutott eszembe.
(Móci, szójjá má be
)
-
CptMisi
őstag
beültetik ezt a chipet, és hirtelen megnő az intel eladásainak száma
engem csak ne ültetgessenek be... -
jambiyya
őstag
Pont azon gondolkoztam ma egy kollégával (na jó, beszélgettünk, mert még nincs ilyen csipünk), hogy milyen "jó", hogy a fogyasztókat egyre inkább irányítjuk, a pofájukba tolunk mindenfélét, és megmagyarázzuk, hogy ez jó neki. Nem is kell gondolkodnia, sőt...
Meg hogy a nagypapám nem érti, mi a francnak jó az, hogy ülök egy irodában, bámulom azt a micsodát, stb (szerinte kaszálni, fát vágni, az a munka, és néha irigylem is ezért). Az apám sem ért sok mindent. Felhív például, ha nem tudja elindítani a vödröt (word), vagy egy a dévédén nem tudja beállítani a feliratot. Iszonyú nagy a szakadék. A fiam 5 éves, és (a nejemmel ellentétben) ha kikereste a kedvenc rajzfilmjét, be tudja kapcsolni az erősítőt+tévét+dévédét.
Megrémít, hogy 15 év múlva azt gondolja majd, hogy egy kőkorszaki szaki vagyok. Biztos igaza lesz, én már ma is így gondolom picit.Most már azon filózok, hogy miért írtam le ezeket.
Szóval fejlődünk, fejlődik minden, de én nem gondolom, hogy jó felé fejlődünk. Majd ha mindenkinek lesz már ilyen csipje, és beszélnünk sem kell egymással, sőt találkozni sem. Talán a szex is mehet majd "gondolati" szinten, hisz elég az agyat stimulálni...Sorry a sok szövegért, de képtelen vagyok viccesen felfogni ezt a dolgot.
-
Thome
veterán
Lassan belőlünk is USB-k, hang ki- , és bemenetek, egyéb csatlakozók lógnak ki, ha így halad!
-
rennes6
tag
válasz
Sweet Lou 6 #23 üzenetére
-
Sweet Lou 6
addikt
,,egy molylepke szemével és agyával robotot kormányozniuk" - na az vicces lehetett
-
Rickazoid
addikt
De ehhez meg kéne valósítani egy tökéletes védelemmel ellátott op.rendszert és hálózati kapcsolatot, egy abszolút, még több agy működési sebességén működő brute force-szal (a crackerek ezután ugye nem számítógépekkel, hanem egymás agyát összekapcsolva tevékenykedhetnének) is feltörhetetlen rendszert, mivel nyilván nem örülne senki, ha valaki illetéktelenül belépne az agyába.
A Csillagkapuban volt egy rész, ahol az emberek egy hálózatra kapcsolódtak egy külső agyi interfészen keresztül, de a rendszer átprogramozta az emberek emlékeit.
Illetve a Ki vagy doki? egyik részében az utolsó ember csak egy darabka bőr volt; evolúciós szempontból nem biztos, hogy jó lenne, ha mindent agyhullámokkal irányítanánk, 100.000 év múlva rá se ismernénk az emberiségre. -
-
Mondjuk, ha nem beültetve lenne, hanem külön, akkor tudnám használni mondjuk MAX-ozásra. Nem kéne napokig modellezni, hanem csak elképzelem, és kész.
Vajon az emberi agy hány fps-t tud crysis-ban?
-
-
]Phobos[
senior tag
Ez már elme orvosi eset. Azonban van benne valami, hogy a válság közepén hirtelen felbukkan egy hiper-szuper-úgyis meghalsz vírus, és a "média" is arról a pár, világ összlakosságához képest elenyésző számú halálos áldozatról cikkez. Biztosan véletlen a hisztéria keltés. Meg a gyógyszer ipar is non-profit szerveződés, ingyé dobálják a vakcinákat. Nyilván.
Miért is jutnak erről eszembe a netes vírusok meg a biztonsági cégek? Miért is?
Ami meg a chippes őrületet illeti, majd az is eljön, ha egy beültethető chipben tárolják a személyazonosítód meg a tajszámod meg a bankszámlaszámod meg az orvosi jelentéseidet, meg a ...
No nem leállítanak, vagy meggyilkolnak, csak már fosni sem mehetsz majd el a plázában, anélkül, hogy a biztonsági őr meg a takarító meg az stb. ne tudná minden adatod. De a leginkább azt várom, hogy mobil technológiát ültessenek be, azt még nyomon is lehet követni/ le lehet hallgatni.
Egyszóval az esküvés elméletek habár sokszor paranoid elmebetegek agyszüleménye, de azért vannak benne ésszerűnek tűnő dolgok. Például az egységes szuper állam létrehozása, a beültetett chippekkel pedig korlátlan hatalom gyakorlása. Mert ugye az információ hatalom. Ha mellé nálad a lé meg te hozod a törvényeket, azt csinálsz, amit akarsz.
Teccik érteni?
Aki azt hiszi paranoid vagyok, közlöm nem, csak konkáv csonka gúla. És az a vicc, hogy tényleg erre mutat a fejlődés. -
_az
senior tag
én mondjuk csak olyan kütyüt viselnék, ami leszerelhető magamról, szal mittomén karperec, agyhullámvevő nyakörv, sapka, ilyesmi.
olyan fura azt hallani, hogy beletúrnak az agyamba és vmi biszbasszal összekuszálják.
mondjuk lehetne az agyunkat winchesterként használni
soha többé tanulás! csak upload data to implant -
wnix
senior tag
És ha meghibásodik a chip, akkor bezárnak, mert ha az utcán ha végigmennék, akkor kapcsolgatom esetleg az autók gyújtását, vagy a boltok ajtajait, vagy mert kéretlen telefonhívásokat idézek elő ??? Az resethez meg kénytelenek lesznek komába "verni" (szép kékre), amitől a chip rendesen újraindul (a kék-(fél)-halál így egész más jelentést kap, mint eddig)...
-
bambano
titán
Summer Glau vagy Kristanna Loken
egyébként van pár ember, akinél nem csak a klavit kellene helyettesíteni a chipnek...
hogy rohan az idő, amikor én fiatal voltam, még a depeses csajok nem bírták a duranos fiúkat és fordítva, most meg az inteles pasik nem fogják bírni az amd-s csajokat...
-
rudi
nagyúr
Már látom is ahogy írja az ecceri munkás a szerződést, elhalad bögyös Rozika az asztal mellett és emberünk monitorán máris megjelenik 100 pontos vörös nagybetűkkel valami obszcén dolog, hogy aztán percekig csak a bekszpészre kelljen gondolnia
-
-
Zeratul
addikt
The Resistance is futile!
-
kozmi55
tag
Ha így folytatják, végül nem az agyunk fogja irányítani a gépeket, hanem fordítva...
-
rennes6
tag
válasz
LeslieG Jr. #1 üzenetére
Aki utánam először leírja a következő szavakat:
Skynet
Terminator
Robotzsaru
Tökéletes katona
az fizet egy sört. -
LeslieG Jr.
őstag
Mindjárt jönnek a "Terminátoros" hozzászólások.
Kétségtelen érdekes koncepcióval kisérleteznek Intel-ék. Lassan tényleg Cyborg-okat alkotunk. Hamarosan el jön az az idő mikor gondolatokkal vezérlünk minden elektromos kütyüt amit nap mint nap használunk. Bár én lehet nem élem már meg.
szerk.: De lagább már mondhajtuk arra a kérdésre ami:
-Milyen chipset-tes vagy?
-Intel
Új hozzászólás Aktív témák
it Az implantátum kiváltaná a billentyűzetet és az egeret is, így az informatikai eszközöket pusztán gondolatokkal vezérelhetnénk.
- Milyen notebookot vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest