Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Attól lett az eclipse ingyenes, hogy lett netbeans. Ez fordítva már nem fog menni. A netbeanst, a jdk-t, a glassfisht mind közösség fejleszti, a sun csak patronálja. De ha nagyon arcoskodni kezdenének, lenne gnu java vm, tomcat ejb konténerrel, stb. stb. Szerintem nincs visszaút, az ingyenes verziók meg fognak maradni.
Az, szerintem, teljesen oké, hogy ha ügyfél sok pénzt akar ibm-nél hagyni, akkor neki adnak el eclipse-t rendes supporttal, nem community levlistással és ezért szép nagy számlákat állítanak ki.
Szerk: most ne firtassuk, hogy a tomcat mennyire enterprise appszerver és miket lehet beletolni.
[ Szerkesztve ]
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
floatr
veterán
-
Sanyix
őstag
A cél: az, hogy fizetőssé tegyék a javat, a fejlesztőkörnyezetet, és mindent ami hozzá kapcsolódik.
Bizonyos "csakazibmtőlveszünkmindent" ügyfélnek megcsinálták. Fogtak egy régi eclipset, beleraktak pár plugint, bugosították, átnevezték, majd kiadják jó sok pénzért. Aztán fogták a jboss-t(természetesen lehetőleg több éves verziót), hasonló procedúrának vetették alá mint az előbbit, kiadták websphere application server néven, persze jó sok pénzért. Ennyi.szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
divrapier
tag
a sunt nem vennem meg, de most erdemes lett volna reszvenyekbol bevasarolni
GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP
-
fishi
tag
A konkurens lap felvetésében viszont van valami, igencsak rosszul jönne a nagyoknak, ha a Cisco a Sunnal turbózná fel a szervergyártó részlegét...
Dare2Live (DVD lemezekről): ''elképzelhető, hogy 100 év múlva is megtudom nézni amit ma kiírok?'' - perempe: ''Te valószínűleg már nem. Bár ahogy manapság az orvostudomány fejlődik...''
-
g4dg3t
senior tag
Az anyagi helyzet elb*szott belso mukodesbol is adodhat, ami egy esetleges akvizicio utani atszervezessel talan megoldhato.
A unix alapu szerverpiac jelentos reszet az AIX + Solaris rendszerek teszik ki...az IBM-nek biztos jo lenne, ha a Solaris szelet is hozzajuk kerulne. Ugyanez elmondhato peldaul a Sun appszervererol is (bar teny, hogy itt lenyegesen kisebb aranyban).
Persze en is csak talalgatok, de mas ok nem jut eszembe. -
shabbarulez
őstag
Anno jó egy hónapja a Ciscoval kapcsolatban is felmerültek akvizíciós találgatások. A Sun megvétele ott is az esélyesek között volt.
Cisco’s Shopping List: EMC? VMware? Sun? NetApp? [link]
-
bambano
titán
A sun java az az ultra proci szerintem, de nagy teljesítményű nem pc-s procija az ibm-nek van. Nagy szerverei is vannak, virtualizációs technológiája is van, még az se kizárt, jobb, mint a sunnak.
A Jáva érdemi részei (a nyelv fejlesztése, standardizálása, stb.) az egy publikus konzorcium kezében van, nem a Sun kezében. Jáva vm-je meg van az ibm-nek is, fejlesztő eszközöket is csináltak maguknak, szerintem applikációs szerverük is van.
Szóval nem látom, mit ér az ibm-nek a sun. Olcsóbban megszerezhette volna a piacát, ha hagyja csendben bedőlni.
-
Sanyix
őstag
NEEEEEEEEEEEE!!!!
Fizetős gányolt java lesz ami 48 órán át telepítődik? NEEEEEEEEEE
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Hakuoro
aktív tag
Válság van. Lenn van a részvények ára a béka segge alatt. Most érdemes igazán bevásárolni. A java jól jöhet az IBM-nek.
-
bambano
titán
Mije van a sunnak, ami az ibm-nek nincs?
Ja tudom, adóssága...Én nem látom azt az előnyt, amit az ibm szerezne ezzel a felvásárlással.
-
gyiku
nagyúr
nagyon remelem, hogy nem egyeznek meg. a heten kiderul.
hüllő
-
-
Metalfan
senior tag
Csak aztán az IBM ne járjon úgy, mint az AMD az ATi felvásárlásával, hogy évekig fog nyögni a pénzveszteség miatt...
-
Major Major
senior tag
Szerintem azért ehhez az illetékes versenyhivataloknak is lenne egy-két szava...
-
Tim82
félisten
Talán bele kellett volna egyértelműen írni (pl. "többek között a Hewlett-Packardot és a Dell-t is"). Ennyi erővel be lehetett volna dobni pl., hogy "a Fujitsu-Siemens nem kívánta kommentálni", pedig róluk sem volt szó korábban...
Én így írtam volna: "(...) többek között a Hewlett-Packardot és a Dell-t is. A HP azonban elutasította az ajánlkozást, a Dell pedig nem kívánta kommentálni az értesülést." Így tökéletesen egyértelmű.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
negyedes
addikt
6,5 milliárd dollárt fizetne készpénzben a Sunért
Jol megy az IBM-nek ha kicsenget ennyit let. valsag van.....Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Tim82
félisten
Nem értem, hogy a Dell-nek miért kellene nyilatkoznia, kommentálnia, amikor semmi köze az esetleges felvásárláshoz...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Elite: Dangerous
- Mikrotik routerek
- Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- 2024 - Már fut a Steam téli vására (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest