- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- VoIP telefonálás
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Batch programozás
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- VPN topic
- AliExpress tapasztalatok
- Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
hát én 720p minőségben szedtem le warezszerverről és azt kell mondjam ilyen képminőséget még nem láttam (ez volt a második hd film amit megnéztem). a mozi meg... no comment... persze egy otthoni filmnéző berendezésből életed végéig eljársz moziba, de ez más kérdés.
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
De a kiadók gondja nem az illegális letöltés, hanem hogy VEDD MEG. Semmire sem lenne jó nekik ha ingyen terjesztenék ugyanazt amit most a "kalózok" terjesztenek, mert ők PÉNZT akarnak. a 96kbps-es mp3 után is, sőt még a madonnára emlékeztető madárcsicsergés után is.
de gusztustalan egy banda. azért fizessek ki egy CD-ért 4-5e forintot, hogy a b*zi reppergyerek mutogathassa a cribsben, hogy hány H2-t vett, meg mekkora a medencéje? És akkor a kiadók nyereségéről nem is beszélve. Aha. Kicsit fogjanak vissza az emberek lehúzásából, és akkor megoldódnak a problémáik.Na jó kicsit felhúztam magam gondolatban
A vér nem válik VAZZE!™
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- JBL BAR 1000 7.1.4 csatornás Dolby Atmos Soundbar - Új, garanciális akár beszámítással
- harman/kardon Citation 500 fekete & szürke - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Canon EOS M50 fényképezőgép
- Xiaomi Mijia 1S robotporszívó
- LAUT PRESTIGE Folio for iPad Pro 12.9-inch (2022/2021/2020/2018) tok - Új, bontatlan