Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
Ja igen
Én meg húgommal hazafele veszekedtünk,hogy wriggler vagy beach-head...hát egyik se mert mi se tudtunk angolul 15 évesen és nem tudtuk,hogy indul.
Másnap vissza az otthon áruházba aztán a srác elmondta,hogy a "j"a joystick stb.
Eggs of death az nagyon idegőrlő játék volt az R-type-al együtt.Persze az R-type-ot meg a többi AA-s játékot be se hozták,de biztos 500.- felett lettek volna.
Pont lábadoztam és úgy mentem el megvenni a turbo rudit jó kis játék volt,az áttöréssel együtt.
Ja a wriggler gyári hibás volt,mert az egyik résznél becsíkozott és restartolt a gép.
Star wars-os nekem is meg volt.
Batman se volt semmi,250 db.-ot szedj össze a batmobilból jó kis darabok lehettek mert párat ha találtam.
Most hírdettek 30-ért hiányosan magnó nélkül. -
iMaverick
addikt
Nekem is! Bár inkább a bátyámé volt, lévén ő vette. Én csak csapattam rajta a C64 portokat. Valahol akkor tájt kezdtem ilyen "kanapé majom" lenni. (Bocsi, nem sértésnek szánom senki felé, az angol "coach potato"-t próbálnám magyarosítani.)
Mondjuk sajnos az éleslátásom rá is ment erre a hobbira, de hát ilyen ez a popszakma.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Hobby elektronika
- Bundle topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest