Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AliExpress tapasztalatok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Amerikai ritkaföldfém-startupba szállt be a BMW és a Yamaha
- Videó stream letöltése
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- Total Commander
- Xfire
Új hozzászólás Aktív témák
-
Myth
aktív tag
válasz DeFranco #251 üzenetére
Nem értem, hogy mit vagy ennyire oda a számláért Max. akkor van rá szükséged, ha vállalkozóként a céghez veszed a padot és leírod költségként vagy el tudod számolni az ÁFÁ-t.... Más esetben semmi szükséged rá! A garanciát nem a számla jelenti az apple-nél ezt tudhatnád. Ott a széria szám a dobozon meg a megvásárolt ipad-ban is megkéred az eladót, hogy még előtte beüzemeled és megnézed a beállításokban mi a szám, azt gyorsan beütöd ide: [link] és már látod is van-e rá gari vagy nincs és, hogy mennyi...
Battletag: Myth#1775
-
nuke7
veterán
válasz DeFranco #251 üzenetére
hát akkor jól titkolod, ha tudod, hogy miről van szó, mert pont az ellenkezője jött le a hsz-ekből okos barátom.
és mint mondtam, áfás számlával pont annyi, mint a hivatalos magyar oldalon, mert pont annyi a hivatalos ár.nincs - ismétlem NINCS - olyan, hogy hivatalos magyar cucc + 27% áfás számla és olcsóbb lenne mint az, mert ez az apple árszabása. ennyi.
https://youtube.com/user/nuke7
-
nuke7
veterán
válasz DeFranco #248 üzenetére
tudok rola számlát adni!
csak akkor nyilván az áfával több lesz az ár...
tényleg, hogy lehet valaki ennyire idióta, hogy nem érti, hogy NEM szürkeimportos termék...?!
áfás számlával (27% áfával) 118.990.-szerk. persze lehet olyat is találni, ahol adnak rola számlát, 115ért csak épp 0% áfával, mert "hivatalosan" ő használtként árulja a bontatlant... NA AZ a szürke import.
[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
h1ght3chzor
őstag
válasz DeFranco #248 üzenetére
Minek kéne neked számla?
Egyáltalán nem biztos hogy szürkeimport, csak van, aki az áfát vissza tudja igényelni, és így bolti ár alatt tudja adni, persze ő nem ad róla számlát, de átlag embernek nem is kell ,mert úgy se tud mit kezdeni vele, max begyújt vele, ha fázik télen.
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
nuke7
veterán
1. NEM privátos garit árulok, hanem apple garit, ami széria szám alapján megy.
2. például apróból kéz alól beszerzett import - ezt nem tudom, mert én MAGYAR apple cuccokkal foglalkozom, de az EU-ban vett cuccokat lehet itthon gariztatni.
Bármelyik APR-be bele lehet vinni a gari miatt, ők ott ellenőrzik a szériaszámot.
hivatalos gari PAPÍR NINCS a hivatalos gari a szériaszám alapján van.
(ha amcsi, akkor nem játszik, csak az eu-s)https://youtube.com/user/nuke7
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest