- Mikrotik routerek
- Starlink
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- VPN topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen routert?
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
-
snaki
csendes tag
válasz
buvartacsko #200 üzenetére
Mindegy skacok, ezek az almás gyerkőcök jól csinálják.
-
-
pnagy7
aktív tag
jóllátom hogy csak att meg verizon függő új ipad van?
-
gergo0007
tag
A jótállás általános szabályai szerint kérhetik a számlát, de ettől az üzlet eltekinthet.
De számla vagy adásvételi nélkül nem tudod bizonyítani a termék tulajdonjogát, amiből gond lehet ha az eredeti számlán szerepelt gyártási szám vagy valamilyen azonosító és az azt elköltségelő cég leltárából hiányzik a termék.
-
Malachi
addikt
-
Myth
aktív tag
válasz
DeFranco #251 üzenetére
Nem értem, hogy mit vagy ennyire oda a számláért
Max. akkor van rá szükséged, ha vállalkozóként a céghez veszed a padot és leírod költségként vagy el tudod számolni az ÁFÁ-t.... Más esetben semmi szükséged rá! A garanciát nem a számla jelenti az apple-nél ezt tudhatnád. Ott a széria szám a dobozon meg a megvásárolt ipad-ban is megkéred az eladót, hogy még előtte beüzemeled és megnézed a beállításokban mi a szám, azt gyorsan beütöd ide: [link] és már látod is van-e rá gari vagy nincs és, hogy mennyi...
-
nuke7
veterán
válasz
DeFranco #251 üzenetére
hát akkor jól titkolod, ha tudod, hogy miről van szó, mert pont az ellenkezője jött le a hsz-ekből okos barátom.
és mint mondtam, áfás számlával pont annyi, mint a hivatalos magyar oldalon, mert pont annyi a hivatalos ár.nincs - ismétlem NINCS - olyan, hogy hivatalos magyar cucc + 27% áfás számla és olcsóbb lenne mint az, mert ez az apple árszabása. ennyi.
-
nuke7
veterán
válasz
DeFranco #248 üzenetére
tudok rola számlát adni!
csak akkor nyilván az áfával több lesz az ár...
tényleg, hogy lehet valaki ennyire idióta, hogy nem érti, hogy NEM szürkeimportos termék...?!
áfás számlával (27% áfával) 118.990.-szerk. persze lehet olyat is találni, ahol adnak rola számlát, 115ért csak épp 0% áfával, mert "hivatalosan" ő használtként árulja a bontatlant... NA AZ a szürke import.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
DeFranco #248 üzenetére
Minek kéne neked számla?
Egyáltalán nem biztos hogy szürkeimport, csak van, aki az áfát vissza tudja igényelni, és így bolti ár alatt tudja adni, persze ő nem ad róla számlát, de átlag embernek nem is kell ,mert úgy se tud mit kezdeni vele, max begyújt vele, ha fázik télen.
-
Kommy
veterán
Valaki belegondolt már mennyi idő lesz feltölteni, mert ugyan az a töltő jár hozzá mint az iPad 2-höz. Tehát 70%-al több idő mint az iPad 2, itt a teljes töltés 3,5-4 óra ha jól tudom ebből lesz 6-7 óra
-
fordfairlane
veterán
válasz
h1ght3chzor #238 üzenetére
Igen, szabvány. Épp csak az vele a probléma, hogy nem lehet rá szabványos eszközt csinálni, hanem különféle modemeket kell rakni a különféle frekvenciaszegmenseken üzemelő eszközökbe.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
fordfairlane #237 üzenetére
Lehet nem értelek, de a 4G is egy szabvány, és arról mondjuk tehet a gyártó, hogy csak egy frekvencián lehet elérni az ő 4G-jét, nem a mobilszolgáltatóknak kéne átállni már frekvenciára sztem.
-
fordfairlane
veterán
válasz
raskolnikoff #236 üzenetére
Az egész 4G egy szarság. Elérkeztünk a negyedik generációs, vagy már ki tudja, hanyadik mobilkommunikációs standardhoz, és még mindig többféle szabvány létezik a különféle régiókban. Úgy csinálnak, mintha attól félnének, hogy azonos frekvenciakiosztáson egymást fogják zavarni.
-
raskolnikoff
őstag
-
madgie
titán
-
lcee79
addikt
Lenne pár kérdésem ipad2/3-al kappcsolatban, biztos tud valaki válaszolni
Video lejátszás érdekelne pl mkv és wmv xvid-es avi, ez a 3 formátum van nagyrészt nekem...
le tudom őket játszani?
Tv-re összekötés nélkül ki tudom tenni valahogy a jelet? (tv-m dlna képes, és netre is kötve van... van valami feltétel aminek meg kell felelnie?)Flash-es oldalakkal mi a helyzet?
most hirtelen ezek jutottak eszembe...
-
erdoke
titán
Arra amit írsz, sokkal jobb a tablet. Korábban egy HTC HD2-est használtam, és (eltekintve a sebességbeli és egyéb hátrányoktól) teljesen más élmény. Ha pedig tablet, akkor iPad. A nagy kérdés az, mennyi apró betűs szöveget olvasnál rajta, mert abban biztosan sokal jobb lesz az új. Egyébként simán megteszi a 2 is, de a 23e Ft különbség nem tűnik túl nagynak, már ha tényleg 143e lesz az új modell 16 GB WiFi verziója, és 120e marad ugyanez a 2-ből.
-
lcee79
addikt
ipad 2-t itt találtam legolcsóbban jelenleg...
-
lcee79
addikt
Mostanában mindig azon gondolkozom, hogy nagy képernyős (pl: HTC One X) telefont vegyek, vagy egy ipadet inkább? De nem tudtam még eldönteni
Igazából főleg itthoni használatra lenne netezés stb (hogy nagy géphez ne kelljen mindig odaülni ha csak meg akarok nézni valamit) 3G és 4G előfizetésem nincs, nem is akarok igazán...
Wifit használnám...
iPadből tlán még a 2-es is elég lenne... A beépített memória sem számít annyira, mert nem ezen tárolnám a sok adatot, arra van otthon több terra vinyóTáblagépem még nem volt soha, se androidos se iOS...
Telefonom már volt/van mindenféle, de persze HTC HD2 még nem az volt mint egy One X...Nem tudom melyik mellett döntsek
-
erdoke
titán
-
=Mentor=
őstag
válasz
buvartacsko #189 üzenetére
Miért olyan fontos hogy minek hívják őket? Komolyan egyesek már agykárosodást szenvednek a nagy fanatizmusba...
-
joey04
titán
válasz
ExtremeClock #214 üzenetére
-
lcee79
addikt
Már tegnap jött is a hírlevélben extreme digitaltól hogy 140e helyett 119e-ért lehet venni iPad 2-t...(Apple iPad 2 Wi-Fi 16GB tablet)
pedig a 3 még itt sincs, de a 2-es ára máris esikRemélem ez lesz még kevesebb is
Igazából akinek a vékonyság jobban számít és a hatalmas kijelző felbontás sem annyira fontos, akkor ez is bőven jó
Pláne hogy teljesítményben az ipad 2 még mindig jobb mint a legtöbb másik cég által gyártott táblagép, és soxor azok még drágábbak is -
erdoke
titán
Továbbra se felejtsük el, hogy iPadből és iPhone-ból mindig pontosan évente egy jön ki, míg más termékeknél (MacBook Pro, VW Golf, stb.) a termékciklus sokkal nagyobb szórást mutat, ezért az évjárat nem annyira mond sokat.
A lényeg, hogy az Apple úgy döntött, a termék neve Apple iPad. -
buvartacsko
addikt
Én ezt értem, nem vagyok ellene, ismerem az X,X számozást is, meg a Late,Middle XXXX-et is meg minden. Nem mondom, hogy senki ne mondja hogy iPad 3, mert valszeg én is így mondanám, vagy jelen esetben tényleg csak annyit hogy az új iPad. Csak azt mondom, hogy nem baj, ha nem számozzák... ahogy a VW Golfot se pl...
-
kovy79
őstag
válasz
Biker hasonlatával élve, ha van egy VW Golfod és megkérdezik ,milyen kocsid van, mit mondasz? Golf. És ha megkérdezik milyen? 1997-es? Szerintem csak annyit mondasz, hogy hármas Golf. Pedig megjelenése óta az szerepel a fenekén: VW Golf.
Egyébként téged is értelek én, de Biker hasonlata jó és elgondolkoztató. -
erdoke
titán
válasz
Valamiért keverik a (szép magyar szóval) brandinget a belső típus jelöléssel. Utóbbi nyilván marad, előbbi változik az iPad esetében.
-
sing1ep1ayer
őstag
Sokszor fikáztam már az almát, de ez nagyon odavág.
Kíváncsi leszek a dzsunka kínai gyártóknak hány év múlva lesz ilyen felbontású kijelzővel szerelt másolatuk.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az új készülék, amelynek a hivatalos nevében nem szerepel szám, a pletykákban előkerült újdonságokkal érkezik.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ZIDOO médialejátszók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kuponkunyeráló
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- RAM topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest