- Windows 11
- Gmail
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Bitcoin topic
- Mikrotik routerek
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huha81
tag
válasz Jim Tonic #19 üzenetére
Szerintem sem a legidealisabb az open office. Tavaly koltoztem kulfoldre es itt lett szerencsem egyvizonylag kicsi, kb 20 fos kis open office-ba kerulni. No, hat nalunk 3-4 kulonboz nyelven megy a diskuralas szinte allandoan. A helyikenek nagyon nagy divat az, hogy ulnek a helyukon es kiabalnak az iroda egyik vegebol a masikba egymasnak. Ami a legjobb az egeszben, hogy a fonok nem csipi a fejhallgatot, igy a zenehallgatas is kilove. Megkerdezte egyszer, hogy mi a velemenyem a korulmenyekrol. Elmondtam neki... Azt is, hogy igy kb 20%-os hatekonysaggal tudok dolgozni. Azt mondta, hogy nem gond. Igy is tobbet teszek le az asztalra, mint a tobbiek. Puff neki, meg ez sem jott be .
-
félisten
Ez akkor nyilvan izles dolga, nekem nincs vele bajom, es amikor beszel a csapat az iroda fejlesztesi igenyekrol, akkor sem szokott ez feljonni.
Amikor sok eve bekerultem, akkor sem zavart, es most sem. Otthon is tudok dolgozni, ahol nema csond van, meg bent is. Igazabol ugy beszippant a munka (meg a forumozgatas ), hogy nem nagyon veszem eszre, hogy mi van korulottem.
A legnagyobb gond, hogy sokszor elfelejten enni.
Bar ez talan fugg a csapattol is, mer en most pl. jobban hallom a legkondit, mint a tobbieket.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Divinity
őstag
+1
Tavaly költöztünk open air irodába és hát visszasírom az eddigit. Szépen csapatonként külön iroda volt és csak páran voltunk egybe. Most meg 4-5 csapat is egy légtérben van, ráadásul gyakran van, hogy olyan projekteken dolgozunk amik nagyon eltérnek egymástól.
Lehet, hogy most ez a "trendi" de nekem nem igazán jön be.return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
Új hozzászólás Aktív témák
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS+Cellular, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával