Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kíváncsi lennék, hogy ezzel az Applefalvás szöveggel konkrétan mire is gondolsz. Nekem két dolog jutott eszembe, az egységes menüsáv és a zoom (maximalizálás helyett).
Nekem az első jobban tetszik az összes alternatívánál, a másodikat meg már megszoktam. Ha kell, kézzel úgyis át lehet méretezni.
“All nothings are not equal.”
-
törölt tag
válasz fordfairlane #48 üzenetére
én nem sokat próbálgattam még osx-et, jórészt muszájból. de azt már sikerült megtudni, hogy nem nagyon van rá olyan szótárprogram, ami nekem kéne (lehet, hogy van, eddig nem találkoztam vele). szóval ha esetleg vennék is, akkor is linux kerülne rá első körben biztosan
-
fordfairlane
veterán
-
bambano
titán
Macre kulcsrakészen kapsz egy rendszert, amit valakik valahol elképzeltek és megvalósítottak. A linuxot meg olyanra hegeszted magadnak, amilyenre akarod.
Ez nem vélemény, ez tény. A vélemény ott kezdődik, ha én azt mondom, hogy nekem a linuxos saját kezű hegesztés jobban fexik.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
válasz vehement69 #38 üzenetére
Én továbbra is azt mondom, nekem semmi szükségem egyszerű disztróra. Nekem MŰKÖDŐ cucc kell.
Amíg egy apple user olyan téveszmékkel védekezik, hogy nem lehet egy linuxot kattingatva testreszabni, addig minimum azt az apple usert sznobnak fogom tekinteni, mivel nemhogy észérvek, egyáltalán semmiféle érvet nem hoz fel amellett, hogy miért apple user és az ellen, hogy miért nem linuxos.
Ahha, tehát az fontos, hogy az oldaltatyó Björn Borg legyen. Nem érzed a sznobság szelét fújni?
A 60k-s gépet nem tudod hurcolni??? A netbook, mint piaci szegmens ennyire zárva maradt előtted? A netbookokhoz képest a kedvenc márkád gépei ótvaros szilikát falazóblokkok...
Én nem bánom, érvelj az apple mellett vagy téríts az apple mellet, ahogy neked jólesik, de ha leköpködöd a versenytársakat, illik odafigyelni, hogy az szakmailag korrekt csula legyen.
-
sasa311
veterán
Ha a logic = Az Apple logic studio nevű zenevágó programja, akkor azt ugye csak Apple cuccon tudod futtatni.
Viszont 500$....
Egyrészt ha nem vérprofesszionális zenekészítő vagy, akkor teljesen felesleges, mert egy átlaguser és egy "tüc-tüc" diszkós igényeit még ingyenes programok is kielégítik.De ha már itt tartunk 500 dodo-ért hihetetlen komoly audio software-ket lehet kapni, minimum a LS-es egy színvonalúakat.
Csak, hogy elkeserítselek pl. a Sony Sound Forge, ami egy félprofesszionális program ilyen rendszerigényekkel bír:
System Requirements
* Microsoft® Windows® XP or Windows Vista™
* 900 MHz processor
* 256 MB RAM
* 150 MB hard-disk space for program installation
* Windows-compatible sound card
* DVD-ROM drive (for installation)
* Supported CD-Recordable drive (for CD burning)
* Microsoft DirectX® 9.0c or later (included on disc)Tehát egy NETBOOKON elfut, nemhogy bármelyik laptopon.
Meg azt se értem, hogyha ennyire "profi" zenét akarsz csinálni akkor azt hogy a túróba csinálod egy integrált laptop hangkártyával (legyen az win vagy MAC)...
Szóval ez se volt így túl meggyőző...
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
-
negyedes
addikt
egy linuxot nem lehet kattintgatva, egyszerűen személyre szabni
Te a legot is osszerakva akarod megvenni?
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
harry
veterán
Hehe, a linux divat rendszer, mondja ezt egy mac.es
Jobb lenne, ha abbahagynád a flameelést De mint mondtam is, azért, mert lusta vagy megtanulni/kipróbálni, nem jelenti azt, hogy az oprendszerrel lenne baj. Pl. az ubuntukhoz rengeteg dokumentáció és fórum áll rendelkezésre - csak senkit sem érdekel, hogy ezt használod, vagy sem, avagy, hogy értesz hozzá, vagy nem (szemben pl. egy windows-zal, amihez ha nem értenének a legegyszerűbb userek, nem lenne bevétel) - majd ha szépen utánaolvasol és kérdezel, akkor segítenek, nem óvoda, hogy bárki kezét fogják.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
vehement69
senior tag
bambano: szerintem sokkal jobb lenne, ha 1 olyan disztrot csinálnának, amelyik felveszi a versenyt egyszerűségében egy Windowssal (illetve Leoval). harry-re is reagálva ugyanis én azért legalábbis windowson szerintem egy középesen tájékozott usernek mondhatom magamat, és még így sem sikerült 'A Tudás' birtokába jutnom, többek közt az ezt birtokló 'kedves' társaság miatt. Amíg egy linuxot nem lehet kattintgatva, egyszerűen személyre szabni, addig mindig csak egy SZNOB, DIVAT RENDSZER lesz. Mármint a kockák körében ;)
dadada, sasa311: nekem igenis számít a vékonyság, egy sima björn borg oldaltatyóba beférek úgy, hogy nincsen gusztustalanul megtömve számít az a mínusz 1 (-2?) kiló is. Számít az is, hogy halk. Számít, hogy sleepből felkeltve egyből tudok dolgozni. Az is, hogy egy töltéssel általában 4 órát röhögve kihúz, még zenehallgatás közben is, szeptember-október környékén meg lehet, hogy megkapja az összes MB/MBP az újfajta, még erősebb akksit.. Mutassatok egy olyan gépet, ami egy MB teljesítménye mellett, mindenféle utángyártott akksi nélkül, böngésző/iTunes/IM/etc mellett, közel max fényerőn bír akárcsak 3 órát is.. NAGYON NEM MINDEGY!
A 60k-s gépet egyrészt nem tudom hurcolni, másrészt ronda, harmadrészt Logic-ot hogy futtatok rajta? mármint LEGÁLISAN, ugye, ami itthon még mindig nem divat.. Az meg, hogy szép a gép az nekem mindegy volt, de mióta ezt használom, valahogy sokkal jobb érzés leülni dolgozni.. Amennyire nem mindegy, hogy milyen irodában dolgozik az ember, annyira nem mindegy, hogy milyen eszközzel, vagy mi..
és dadada: félreértetted, az MBP 17'' szerintem sem tartozik a legjobb vásárlások közé ;) kicsit hülyén fogalmaztam, most olvasom.. Az a 3 nem tartozik szvsz a best buy kategóriába ..
amúgy nem téríteni akarok, csak eloszlatni azt a faszmagyar hozzáállást, hogy ha az Apple termékekről van szó, még ha nem is a tényleg faszmódon túlárazott dolgaikról, akkor is megy a hülyesznobszarbutageciakieztveszi fléém.. Aztán meg ha pl én elmegyek windows topikba, márcsak az aláírásom miatt is le leszek ugatva.. Igaz, nem vagyok az a tisztelettudó, szerény ember, de akkor is Mindenki azt vesz, amit akar basszus, szerintem a mai számtech piacon, ha valaki megbízható gyártótól, 240-250 forint-tól kezdve vesz akármilyen számítógépet, az már nem jár rosszul. Nagy a kínálat, ennek a része az Apple termékskálája is, én pl 2 év után vettem meg a gépet és jól döntöttem, mert ez kellett, lehet másnak más a király.
I am cancer in your bones
-
harry
veterán
válasz vehement69 #28 üzenetére
Öhm, te miről beszélsz? Azért, mert nem tudsz linuxot kezelni, már nem is jó senkinek? Lehet nem olyannak való, aki életében először lát gépet - de te meg pont azzal érveltél a mac-nél, hogy nem univerzális, hanem egy réteget célzott meg. Linuxot sem kell mindenkinek használnia.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
sasa311
veterán
válasz vehement69 #22 üzenetére
Szóval azért jó a mac, mert :
-260K volt
-tudsz rajta netezni, tőzsdézni, programozni, szöveget szerkeszteni és a zenéidet "faragni".
- és szép (mert MAC)Lényegében ezeket a feladatokat egy 60.000 forintos minimálPC-n vagy egy alsó kategóriás 110.000-es notebookon is el tudnád végezni.
Valóban jó vétel volt 260K-ért, engem meggyőztél..
Kicsit sántít, hogy leugatod szó szerint a "másik 2 tábort", hogy így úgy jó vétel a MAC, merthogy az a fontos, hogy mire használod és arra megéri, aztán felhozol egy olyan példát, amivel széllel szembe hugyozol a lábszáradra
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
-
dadada
tag
Az a baj, hogy ez a MACAS elfogultság engem zavar egy picit, sajnos nekem más a hívatások, én technológia felől figyelek mindent, és az, hogy valami vékony és sokba kerül nem lesz jó.
Ha MBP 17", én akkor is egy Dell Precision 17", vagy Lenovo ThinkPad W700-at venném meg, mert sajna, ha tetszik, ha nem technolódia, support, teljesítmény, jótállás, ár szempontjából verik a MBP-t. A szoftver, meg maradjon a hitvitát űzőknek.
MBP 15", DELL latitude 6500, ThinkPad W500
MB: Bármelyik kisvállalati cucc jobb, de egy T400 pl, ez is jobban kellene, mint egy MB, sajna, technológiailag felette áll nem is kicsivel, viszont ugyanannyiba kerül.Aztán nézzük a kompatibilitást, azért a Lenovo, Dell, Hp üzleti dolgai igen sok szabványt támogatnak a magul módján (Cisco, SUN, IBM), az APPLE mit támogat.
Szóval a technológia nem hitvita tény.
A MAC szép meg alumínium, már amelyik, és nem rossz, csak nekem nem éri meg.
Ez az én problémám. Nem másé, aki azt tartja szem előtt, hogy legyen egy jól, azaz elvileg könnyen kezelhető gépe, és ezért akar sokat fizetni, hát tegye.
[ Szerkesztve ]
-
dadada
tag
Igen jól!
Szóval árulják, nem baj, hogy forgalmaznak egy terméket, sőt erősíti a versenyt. De azért sajnos tény ami tény nem éri meg.
Ez a T-Mobilos link jó. Ha ennyibe kerülne egy MACBOOK, akkor én is lehet vennék. De miért csak ilyen kényszer akciókba lehet ezt ennyiért kapni? Nem értem. -
bambano
titán
A linux desktop szinten individuális irányba fejlődik??? Ezt nem ártana alaposan leírni, bizonyítani, alátámasztani, mert ez önmagában nem áll meg.
-
bambano
titán
a macekben mostanában pc van. Meg rajta egy alma, amitől hirtelen sokkal drágább lesz. Te mondtad: divatcikk lett, sznobok veszik.
-
vehement69
senior tag
még valami: az Apple sohasem akart Microsoft lenni. értsétek ezt úgy, hogy míg előbbi egy jól kitalált és megcélzott csoportnak akar megfelelni, addig az utóbbi teljesen univerzális megoldást kínál. és amit sokan elfelejtenek, a Windowsokkal kapcsolatos legtöbb negatív tapasztalat is ebből adódik. Nincs ezzel semmi baj. A Linux meg túl individuális felfogásban fejlődik (desktop szinten), így soha nem is lesz esélye Szerintem így tökéletes a piac. Van egy, ami mindenkinek jó, van egy, ami bizonyos célokra a legjobb, és van egy, ami felhasználói szemszögből semmire sem jó szinte (nem bántás, boccs lin-esek, de egy egyszerűbb júzer úgyse fog tudni mit kezdeni vele), viszont az előbbi kettő nem lenne meg nélküle (lásd: hálózatok, meg úgy általában a fél internet [vagy még több ] alapja linuxos hálózatok : ) )
dadada: közben szarrá szerkesztettem a hsz-emet, olvasd el, szerintem válaszoltam rá és én még oda venném a 17 collos MBP és a legfullosabb iMac-et, a fullos Mac Mini-t kivéve az összes gépet
mellesleg azért a Mac Pro-t is egy kissé túlzásbavitt, aranyáron mérik ám..
[ Szerkesztve ]
-
negyedes
addikt
Na azert nem mindegy, hogy hol veszik. Amerikaban van inkabb nagyon nagy apple vasarlas, itt europaban mar kevesebb(gondolom az ar miatt is). Az apple nagyobb bevetelreszet az amerikaiak hozzak.(szerintem)
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
dadada
tag
Nekem nem azzal van problémám, hanem azzal, hogy az APPLE jelen sincs kedvező árú termékkel. A nagyok, nagyobbak, mint az APPLE (HP, DELL, LENOVO, ACER, FUJITSU stb.) mindannyian képesek előállítani olyan terméket 500 Dollárért, ami 3 - 4 évig elmuzsikál, akár céges környezetben is az APPLE-nek nem megy. Ezek nem hitviták, hanem tények.
Csak itt van mindjárt az IMAC. Ha Alex91 elővette. Ez megéri? Az adott kondíciókkal? Szerintem nem.
Egyedül a Mac Mini, és a MAC Pro ami valóban nem rossz. Na de kérem egy profi munkaállomásra 1 év garancia? -
törölt tag
annyi kiegészítéssel, hogy az mmorpg-ket leszámítva semmilyen PC sem ellenfele egy konzolnak játék terén. 2-3-szoros áron kaphatsz olyan PC-t, ami egy konzol teljesítményét hozza, ráadásul nagyjából fél év alatt elavul, és megint lehet rákölteni egy teljes konzol árát, hogy versenyképes legyen...
-
vehement69
senior tag
azért írtam oda, hogy függ attól, milyen munkára használod ;) azt kéne megértenie a '3 nagy tábornak', hogy tökmindegy, milyen rendszert használsz, mert ár/teljesítményben ugyanúgy ki lehet hozni bármelyik rendszert győztesnek, attól függően, hogy >MIRE< használják az adott munkaeszközt. Vagy ha játékgép, akkor ugye egyből el is dől. Bár akkor meg ott van a nagy kérdőjel, hogy Linuxon is lehet idsoft játékokkal pl játszani, Mac-re is elég sokat lefordítanak, persze nem ugyanolyan teljesítménnyel futnak, a Windows konkurenciája meg a konzolok.. ésatöbbi ésatöbbi olyan felesleges az egész, kinek mi jön be.. lassan kezd ez a harc odaáig fajulni, mint a politika, ami köztudottan barátságokat képes szétbarmolni, persze az előbbi inkább az ezirányú érdeklődésűek körében lehet hasonló széthúzó erő, míg utóbbihoz ugye manapság mindenki ért
szerk: én kifutó termékként vettem meg a feka MB-met 260-ért, tudok rajta netezni, tőzsdézni, programozni, szöveget szerkeszteni.. Ha oda jutok, hogy a saját zenéimet is szeretném itthon 'faragni', akkor elfut ezen is egész jól bármelyik ilyen zenei szoftver.. Vágni meg nem ezen fogok.. az iMac termékek meg egy kompakt megoldás részei. Lényegében dísze egy szobának, nincsenek kábelek, teljesítményben ott van a notik és a Mac Pro között, szóval félprofi munkára is tökéletesen alkalmasak. Azt kell felfogni, hogy más a célközönség. Ugye alapvetően grafikusok/zenészek használnak Mac-et, ebből kifolyólag elvárt a szép kinézet, és mivel általában az ilyen emberek nem túl profik számítógépkezelés terén, ezért egyszerűen kezelhető rendszer is kell (bár szerintem ez manapság mindegyiktől elvárható lenne). Nem utolsósorban az USA-ban az egyetemisták között is népszerű, szóval az előbbi 2 kritérium emiatt is fontos.. etc etc... itthon meg minden kibaszott drága és mindenből divatcikk lesz.. hülyék vagyunk, csak nem vesszük észre, mert másra terelik a figyelmünket
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
Masban nyujt estleg mast, tobbet, es nem a teljesitmenyben?
Aztan eldonti az ember, hogy neki mi kell. De ha annyira xar es draga lenne, akkor ennyien se vennek...
Most flame-zni regisztraltal nick-et?
[ Szerkesztve ]
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
dadada
tag
Azért kérdezz körül, hogy ki vesz 300 000 Ft-ért asztali gépet, aminek semmilyen kiemelkedő tudása nincs, teljesítményben.
Valóban nem rossz dolog, ha egybe van építve és majd egy monitor mélységért kapsz egy ilyen gépet, de engem és nem csak engem, hiszen itthon nem döntött eladási csúcsokat ez a termék, feszéjesztet ez a felépítés és ár.
Ha választani lehetne egy Dell Vostro 420 LMT-t, vagy az IMAC, akkor nem haboznék a DELL melletti választásban. + 2 év garanci, helyszínre jönnek, és a teljesítménye .
Igaz kell, hozzá egy monitor, és kell hozzá több hely, de ez jobban megérné, minthogy IMAC-et vegyek. -
bambano
titán
válasz vehement69 #12 üzenetére
Ahha, olcsóbb, mint egy linuxos gép... Ahha...
Egy IBM pc alapú szerver linuxszal, apple-hoz hasonló kiépítésben, 3 év helyszíni garanciával (7x24, négy órán belül alkatrészcserével), nagyjából a harmadába kerül, mint egy apple szerver.Az, hogy az apple növelte a bevételét, csak azt jelenti, hogy az apple termékek iránti kereslet teljesen rugalmatlan. Vagyis aki apple-t vesz, nem észérvek alapján teszi (nyilván a nagy átlagról szól ez a kijelentés, nem a megfontolt kevesekről).
-
törölt tag
a fekete Macbook szép darab, múltkor láttam egyet használtan egy kirakatban, és határozottan megtetszett. de mondjuk az új áráért már inkább egy Latitude-ot veszek...
-
dadada
tag
Itt a MAC luxus termék. A legtöbb felhasználónak! Aki célzottan vesz MAC-et munkára az más.
Bocs Te ismered a Linuxot?[ Szerkesztve ]
-
dadada
tag
válasz vehement69 #12 üzenetére
OK! Szervízhálózat, Garancia, (magyar jogrendszerben jótállás), alkatrész ellátottság, Perifériák száma, kompatibilitása (ha ennyibe kerül menjen PC-vel is minimum az összes), alakíthatósága (akár egy asztali MAC-be vehető alkatrészek teljesítménye milyensége, fatája stb). Ezek hol vannak a hatalmas árak mellett?
Mielőtt megkérdezed nem volt MAC-em, de használtam kb fél évig nem estem hasra.
Szervíz van de milyen, alkatrész ellátottság van, de milyen?[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
Kíváncsi vagyok, hogy ennek az árcsökkentésnek nálunk is lesz-e hatása
-
vehement69
senior tag
én értem, hogy a PH! és az egész lapcsalád inkább a Windows-ról szól, de azért itt főleg a fórum elején lévő kötelező, demagóg, szart sem érő hsz-eket mellőzhetnétek már, kicsit unalmas.. főleg úgy, hogy tapasztalat nincs sok mögötte, talán moonman már látott egyet (Mac) közelről, de a többi fikázódó.. senki nem mondja, hogy korrektek a hazai árak, viszont ha jobban átgondoljátok, hosszú távon olcsóbb egy Mac, mint akár egy Linuxos gép (!). persze ez függ attól, hogy milyen programok kellenek a munkához, et cetera. a legjogosabb vád szerintem az, hogy az alap 1 év helyett 2-3-mat kéne adnia az Applenek bővítés minden nélkül.. nem is kéne árcsökkentés szvsz, hanem csak ennyi.
mellesleg én sem értem ezt az egészet, az Apple kb az egyetlen az IT világban, aki növelte a nyereségét xDD talán ez sem véletlen..
szerk: a perifériákról nem szokott szólni a téma, szóval az árral kapcsolatos dolgokat szigorúan a gépekre értem viszont azzal nem értünk egyet, hogy a félterrás Time Capsule drága.. az egy terrás már tényleg lehúzós .. amúgy ez úgy általában igaz az Apple termékekre: az alap felszereltségű termék jobb ár/teljesítményű, mint a full extrás..
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
Hat igen, en is neztem, hogy valami Mini-hez hasonlo gep van-e itthon jobb arban. Nem talaltam. (Pedig OS nelkul, kicsit gyengebb CPU-val stb. lehetne olcsobban is kihozni, de nem igazan lattam nekem tetszot.)
Van, ami piszok draga itthon. Es rdemes lenne megnezni, hogy melyik termeknel mennyi forint 1 dollar. Meglepo eredmenyek lehetnek . (Netto arakat hasonlitani!)
Egyebkent a router - a tudasahoz merten - annyira nem draga, a Time Capsule mar mas kerdes .Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
rudi
nagyúr
Napokban teszteltem az új Mac Minit. Az alapgép felszerelését és potenciális konkurenseit tekintve a 186k körüli ára nem olyan vészesen magas. Ellenben a csupán 1 GB helyett 2 GB memóval és 120 GB-os helyett 320 GB-os merevlemezzel szerelt nagyobb modellért elkérni 248k-t vagyis 62k-val többet, az elég nagy pofátlanság. Ennél nagyobb lenyúlás csak az Apple perifériák ára. Bluetooth, nem éppen annyira jó, fekete szöveten eltévedős egerük majd 24k, drótos változata majd 17k. Marha szép az új wireless minibillentyűzetük, de majd 27k azért meredek ár érte. Draft N-es Wi-Fi routerük 54k, ugyanez egy 500 GB-os HDD-vel, minimális extrával, de NAS fícsörök nélkül (Time Capsule) már 101k. És ami végképp kiverte nálam a biztosítékot, hogy ennek az időkapszulának az 1 TB-os változata 50k-val drágább! Pedig csak annyival tud többet, hogy kb. 10k-val drágább HDD van benne.
Ezek szerintem mind olyan kiegészítők, amiben a mek-szerelmesekre alapoznak. Racionális ember szerintem vesz inkább valami sokkal jobban használható, olcsóbbat más gyártótól. Ja, és mot már értem, hogy miért gyártják azt a sok Mac kiegészítőt
Ha tényleg korrekten akarna árcsökkenteni az Apple, akkor betehetne gyengébb Pentium Dual-core-okat a Core 2-k helyére és elfelejthetné az alap Mac Mini 120 GB-os HDD-jét, amikor mindenki mindengol (lassan már a netbookokban is) legalább 160 GB-osat kínál.
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
harry
veterán
válasz rootkiller #1 üzenetére
Na jó, de eddig miért adták volna olcsóbban, ha egyszer így is megvették? Nem érdekük, hogy mindenki az ő cuccaikkat vegye. Neked drága, továbbra sem veszel, másnak elfogadható, megveszi, ennyi.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
student
őstag
999 helyett 849 az már majnem 20% mit akarsz még?
-
Stiky
senior tag
Minimum egy felezésre számítottam.
Jahh, de akkor már túl közel kerülnének az összeghez, amit "megállapított" Steve. És mekkora fail lenne önmagukat cáfolni...
~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
Narxis
nagyúr
Jaja, nincs is jobb egy igazi Mac életérzésnél.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
rootkiller
őstag
Végre rájött az Apple, hogy nagyon-nagyon drágán adják a termékeiket, de még így is túl drágák lesznek, minden termékre kiterjedő 20-30%-os árcsökkenés lenne a helyénvaló szerintem. Akkor lehet, hogy vennék MacBookot.
Artengo TR 990 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest