Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Remus389 #3301 üzenetére
Ez nagyon megérte ennyiért. Te magad csináltad? Gratulálok!
Épp most került vissza hozzám a családon belül a régi Xr-em, mert az illető kapott egy újabbat és ez most nincs használatban. Valószínű kihasználom az alkalmat hogy visszaállítható és használaton kívüli, és kicseréltetem benne az akksit, bár én személy szerint saját magam megcsinálni nem merem majd valószínűleg, inkább elviszem valahova. Ha cserélik, egy ideig valakinek még jó lesz családon belül az biztos. -
Remus389
veterán
iPhone XR kijelző és akksi csere
Sikerült, űgy tűnik működik minden rajta.
A hátlapi üveget majd később fogom cserélni, mert az elég munkás. -
sztanozs
veterán
Lanyomnak van egy XR-je, de borzalmas a kijelzo fenyereje - napsutes mellett konkretan latni sem lehet mi van rajta. Ez ismert jelenseg, vagy csak ez a konkret kepernyo sz@r?
Az en XII-m meg a regi sima X-em is sokkal fenyesebb(-nek tunik)... -
mrThomi
addikt
Sziasztok. Ezt az egykezes módot [kép] ki lehet valahogy kapcsolni ? Baromi irritáló, hogy napi 1x mindenképp beleszaladok
-
kelly416
veterán
Sziasztok!
A lányom kapott egy ilyen használt telót az apjától. Az, hogy egy napot nem bír ki az akku, az nem a teló hibája.De most a menüben 79%-ot ír az akku állapotára és néha kiírja, hogy nem jó az akku, cseréltetni kell. Meg lightning-on nem mindig veszi a töltést, úgyhogy inkább qi töltőn van töltve.
Szerintetek aktuális már egy akku csere, vagy ennyivel a hegedű is szól? És ha akkucsere akkor gindolom nézessem át a lightning portot is?! -
levi1911
csendes újonc
Sziasztok!
Tudtok ajánlani megbízható apple szervizt? Iphone XR akku cserét szeretnék, de nagyon sok horror történetet olvastam nagyon sok neves szervizről pl. icentrum, weloveapple, isamurai.
-
mrThomi
addikt
6-8 óra kijelző idő vagy 6-8 óra készenlét ? Ha találsz új akksival és ios 15-tel egyet az biztos jó, 16-17-tel meg nagyon elszaródott az akku idő és az appok energia igénye is folyamatosan nő. Én erős napi használat mellett 1x mindenképp rátöltöttem mikor délután már csak 40%-on volt pedig az akksi 90%-os kapacitású, de a legfrissebb ios-el. Ha az akku idő szamít az xs biztos nem jobb, talán a max
-
ZQuavo
csendes tag
Egy olyan kérdésem lenne hogy üzemidöben mennyit tud a telefon? Alap felhasználásra kellene egy telefon de nem szeretnék 100 felett költeni és ezt néztem ki. Apple Music, twitter, instagram, imessage ennyi. Játék egyáltalán nincs. Egy ilyen 6-8 órát elmegy a telefon ezzel a felhasználással? Ti mit tapasztaltok? Illetve egy Xs vagy Xs Max jobb lehet ezen a téren?
-
-
válasz
mrThomi #3267 üzenetére
Olvastam erről egy cikket, sajnos nem találtam meg, hogy linkelni tudjam.
A lényege, hogy normál kikapcsolás/bekapcsolás során nem záródnak be azonnal az alkalmazások, hanem csak hibernált állapotba kerülnek. Ezzel szemben a kényszerített újraindítás során minden app bezárása megtörténik (emiatt lehet hatékony sokféle kisebb nyűg megoldására). -
rafanadal
csendes tag
Első bekapcsolásnál kiválasztom a magyar nyelvet, aztán régió/országnál a magyarországra megyek, utána gondolkozik kicsit, és lezárja magát a teló és jön a hello felirat különböző nyelveken. Feloldom, és ugyanez a kör ismétlődik. Vmi tuti tipp mi a teendő hogy tovább tudjak menni?
-
mrThomi
addikt
Nem magával a feloldással van a gond. Megnyomom a bekapcs gombot vagy egy tapra ugye felkell villania a kijelzőnek, amivel nincs is gond, de 2mp-be beletellik míg felvillan. Nem értem, már többször volt teljesen visszaállítva. Ios 16-nál is csinálta már. 15 nél viszont nem tapasztaltam ilyet. Mi lehet a gond ? Valami beállítas esetleg ?
Akksi is ios 16 után lett gyengébb pedig gyári 90%-os még, 4 éves teló de az utóbbi 2-3 évben szinte alig volt használva
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Látom nagyon megritkult a topik, felteszem azért a kérdést hátha jön rá válasz. Értem én ezt a hosszu szoftver támogatást, de hogy az XR-en egy képernyő felébresztés 2mp legyen az elég idegesítő...nincs erre valami megoldás, hogy ne keljen ennyit várni ? 15 alatt egyből pattant a cucc most meg lassú
-
rafanadal
csendes tag
Köszi a válaszokat, akkor megveszem valószínűleg.
-
rafanadal
csendes tag
Sziasztok. Ha 2-3évre tervezem használni, akkor megéri még XR-t venni? SE2020at nyúzok jelenleg, de akksija már nem az igazi, és inkább váltanék. Árban meg ez férne bele a leginkább.
-
MikitoLac
tag
Áj srácok az ios 17 óta úgy akadozik néha a teló hogy egy iphone 7 is jobban működik.. valakinek gyógyír?
-
osonte
őstag
Sziasztok!
Egy gyári töltővel mennyi idő alatt képes feltöltődni a telefon (akkum 85%-os), mert a 10-15 wattos Samsung töltővel 3 óra? Gondolom ennél gyorsabb a gyári. Hány wattos töltőt érdemes hozzá venni? Bár lehet abból a legnagyobbat érdemes venni, mert csak Apple Watch miatt kellett Iphone-ra váltanom és az óra volt a lényeg, de később úgyis szeretnék új telefont is, ami gyorsabb töltést is fog tudni, mint ez a telefon...
Előre is köszönöm.
-
gyuri2008
veterán
Vajon van a csomagolásban töltő?
Vagy már ez a vékony dobozos csomagolás lehet? -
gyuri2008
veterán
Csak sima alap felhasználó akarok lenni, semmi extra.Elegem van már az Androidból.Voltak komoly Iphone telefonjaim is.Nem vagyok már fiatal.De nagyon le sem akarom adni..Ennyi.Bocsi az off-ért...... -
gyuri2008
veterán
Igen de az 50.000ft több.
-
gyuri2008
veterán
Érdemes még venni ezt a típust?
[link] -
törölt tag
30 ezer ft körül cserèlik.
De érdemesebb itt cseréltetni https://icentrum.hu/ -
A guru
addikt
Sziasztok! Lehet én vagyok suta, de az istyle oldalán nem találok árakat aksi cserét illetően. Cserélte mostanában ott valaki, ha igen mennyibe került?
-
gthomma
senior tag
Sziasztok!
Megéri felpattintani 16.0b3 -at? Napi használatra már jó ? -
törölt tag
Sziasztok!
88% os akkuval 6 hónap garanciával iphone xr 64 gb os fehér szerintetek megér még 100 ezret ?
-
jeni
félisten
A nővérem telóját tesztelgetem,eddig kaffa.
Van értelme IOS 14.8-ról IOS 15.5 a rendszert frissíteni? -
juve600
nagyúr
sziasztok !
90-95%-os aksis XR 90-100k között bevállalható ? -
embe
nagyúr
Köszi Urak!
Meglesem. -
embe
nagyúr
Kérdezek ismét:
Hogyan lehet megoldani azt hogy ámítógépről másoljak a telóra. Valami Totálcommanderes, vagy fájlkezelős megoldás létezik? -
embe
nagyúr
Köszi Urak!
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
A tulaj igazán nem tudta megmondani hogy független-e, Telenortól hozta ki, és csak azzal használta.
Nekem is a családban csak Yetteles kártyák vannak. A Beállítás menüben az van:
Szolgáltatói zár SIM zárolva.
Ez gondolom azt jelenti hogy SIM záras.
Ezt mivel a hűségidő lejárt gondolom függetleníthető a szolgáltató által? -
embe
nagyúr
Köszi Urak!
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Lehet veszek egy ilyen telót. A kinézett darab akksija 87%-os. Ez mennyire számít jónak?
Feleségem használná, általános dolgokra.
Nem használtam még korábban ios-t, így nincs vele tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ebben a készülékben nincs különösebb izgalom, minden pont ott van és úgy működik, mint tavaly. Azt biztos nem mondhatjuk rá, hogy a ennyi pénzért hülyének is megéri.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest