Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Salamander
tag
Szerintem arra gondolt, hogy touchid esetén az asztalon fekvő telefont egyszerűbb feloldani. Ezt én is tapasztaltam, pl.: amikor valami takarja a faceid érzékelőjét. Nekem egy kis polcos monitortartó van és vagy ki kell venni onnan, vagy kóddal feloldani.
iPhone 13 Mini + SE3 + SE1 + 7 + 4S | #StopPutin
-
gaben88
őstag
Ja, a masz korszak végére jó lett!
De pl, ha asztalon van a telefon, mint ahogy most is írom ezt a hsz-t, tőlem balra, rákoppintok 2x a kijelzőre, az felébred, de nem látja az arcom, tehát az ott látható értesítést már nem tudom megnyitni, csak, ha: a) beírom a kódomat is vagy b) felemelem a telefont és az arcom felé fordítom. Ez Touch ID esetén nem gond, hiszen az ujjam ott volt, ahol a telefon.
De ugyan így szívás ez a kocsiba is. Nem elég odatenni az ujjam gurulva a piros lámpa felé, hanem rá kell néznem a kijelzőre és felfelé húzó mozdulatot is tennem kell, ha be akarok lépni a telefonba.
12 Mini óta használom a Face ID-t, több, mint 2 éve már, tehát régóta élek vele, nem rossz, de nem kényelmesebb(!), mint a Touch ID!
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
gaben88
őstag
Kényelemről beszélünk. Lehet mindent, de a Touch ID ezekben a helyzetekben kényelmesebb, nekem! Amúgy igen, az lehet segítene, ha a feloldás után nem kéne még fel is húzni a képernyőt! Legalábbis az autóban. De az asztalon nem, mert nem is lát a szenzor... És meló közben, csak egy gyors pillantásra eddig elég volt a gyors Touch ID, most meg kézbe is kell venni a telefont. Apróságok, persze, de pont erről beszélgetünk, nem?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest