Legfrissebb anyagok
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atee94
tag
válasz
perge666 #1574 üzenetére
Én megjelenés után 1 hónappal, de nekem még 96%-on van az akksi. Bár én nagyrészt 40-80% között használom, mert az irodában két másodperc felrakni pár tíz százalékot tölteni,80% feletti töltésre meg van egy appom ami automatikusan jelez és leszedem. Bár napjában van olyan hogy többször töltöm kis szakaszokban, de úgy látszik bevált nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma Lehet, hogy a következő generációs iPhone-ok között már nem lesz mini verzió. Pedig ez a telefon pont az, ami után folyamatosan sír egy hangos közeg.
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mikrotik routerek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest