Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
reca
csendes tag
Itt egy videó a T200-asról.
Az RJ32-es csatlakozónak külön örülnék, szerintem ez hiányzik az eddigi dokkolókból.[ Szerkesztve ]
-
Nagyon figyelem az ilyen fejlodeseket, sok jovot latok benne. Es vegre az arak egyre baratiabbak. A belso tar meretevel kicsit vitatkoznek en is. Azert ha feltesszuk op meg par program ami mindig kell ahmat elhussan a hely. Memokaarival nem lehet bővíteni?
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
MarQs
senior tag
Asus Transformer Book T100 vs. Acer Aspire Switch 10
Egy egész jó kis összehasonlító teszt!Jók ezek a hibrid cuccok és örvendetes, hogy az áruk is elérhető!
Grat az Acernek is! Hirtelen nem tudnék választani a két modell közül...[ Szerkesztve ]
"Vagy fejlődsz, vagy hanyatlasz, nincs stagnálás!"
-
gghrtz
őstag
A Lenovo Miix 2 10 és az Asus T100 házasságából megszületett az Acer Switch 10
-
Wajk
addikt
kicsivel többet írnak a teszterek:
"with the base 32GB model around 24GB is available due to software installs"szerintem simán vállalható és azért gondolj bele eléggé belépőszintű árról beszélünk. Szerintem az Acer-nél sem akarnak ennyiért egy Ultimate cuccot adni, mert akkor ki venné a többit
Az Asus T200 biztos jobb lesz, de hogy nem egy árkategóriában fognak mozogni azt én már most borítékolom neked
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
SutiAdi
tag
Ugye az a baj, hogy használni kívánt programokat mindenki az SSD-re akarja telepíteni, mert arról kb 2-3x olyan gyors minden program (meg ugye csak az SSD az, ami a szétszedés után is benne marad), ami merevlemez műveleteket használ. Arról nem is beszélve, hogy vannak olyan programok, amik a C meghajtón kívül nem hajlandóak máshova települni. Itt pedig az oprendszer mellett mindössze kb. 15GB helyed marad a C-n. Az ugye nem túl sok. Én most már biztosan megvárom az Asus T200-asat, ami 11.6-os lesz, biztosan jön belőle 64 + 500-as változat, és a T100-assal ellentétben nem fényes a hátulja, hanem matt, így nem karcolódik annyira. Kb karácsonyi szezonra talán itt lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
teljesen nem hajtható rá a billre? szerintem úgy lenne kényelmes tabletként használni
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Wajk
addikt
"non-removable 5,700 mAh Li-Po battery"
mostanában divat a ~3,000 mAh, szóval ez a része is vállalhatónak tűnik...
Az Atom-ok általában amúgyis jól bánnak az akksikkal...(#3) SutiAdi: én egyet értek a döntésükkel (32 elég az OSnek programoknak, a többi adat meg a winyón), logikusnak tűnik. Bár sosem lehet kielégíteni mindenkinek az igényét, mint ahogy úgy tűnik most a tiédet.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
SutiAdi
tag
Sajnos az Acernek nem sok esze volt, ugyanis nincs belőle 64 + 500-as verzió, csak 32, 64 és 32 + 500.
Ebben a cikkben is megemlítik.[ Szerkesztve ]
-
hcs89
csendes tag
Ilyenen már van értelme a Windows 8-nak. Az ára sem rossz, ha ki tud váltani egy tabletet és egy kis notebookot.
Kíváncsi vagyok meddig bírja akksin. -
Wajk
addikt
grat, elég jó ár!
ha kötözködni akarnék lehett volna kicsit nagyobb a kijelző (11.6-13"), de ha az oprendszer is benne van az árban, akkor elég bajnokiPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest