Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
válasz Mr.Csizmás #2 üzenetére
"kevesebbet eszik, gyors, nincs szarakodás külön a pluginekkel."
Ha nem raksz fel egyet sem FF alá, ott sincs...
-
floatr
veterán
Ennyi erővel azt is lehetett volna beböffenteni a múltkor, hogy az ie9-ben ugyan megjelent egy normális js motor, de az már a chrome 1-ben is volt
(#22) Penge_4 keresgéld még egy kicsit a proxy beállításokat akkor. De amúgy én is kicsit háklis vagyok, és régóta azt mondom, hogy amíg hiányosságai vannak egy alkalmazásnak, addig nem nagyon akarom használni, mint pl az opera hiányzó layout motorja
[ Szerkesztve ]
-
Penge_4
veterán
Majd ha nem szenved súlyos hiányosságokban, mint nem létező Temp mappa, vagy meghatározható a telepítés helye, vagy lesz benne saját proxy beállítás és még sorolhatnám.
A szövegszerkesztő példával azt gondoltam jól szemléltettem. Van akinek a Notepad is szövegszerkesztő, van akinek van igénye MS Word-re. Mindenféle hivatalos vagy nem hivatalos definíciótól függetlenül.
-
Fecow
aktív tag
Kis pontosítás: ez nem sima executable blocking, meg signature check. Ilyen már eddig is volt a chromeban. Ez most kvázi egy internetes adatbázis az ismert káros oldalakról, illetve azokról amiket onnan lehet tölteni és ezt integrálják a chrome-ba.
(#19) Penge_4
"...és a böngészőkkel,..."
muhaha, majd mutass egy széles körben elfogadott böngésző definíciót aminek az előbbiek nem felelnek meg. Ja tudom attól lesz valami böngésző, hogy te éppen annak ítéled-e meg.(#21) moonman: Te akkor sem azt mutattad, így nem túl helytálló az előbbi kiigazításod.
[ Szerkesztve ]
Nyergeld meg a nagyot
-
Penge_4
veterán
válasz Namelesske #13 üzenetére
Nem mondtam, hogy rossz, de a példa azt mutatja, hogy aki megkérdezi, hogy mi a különbség a MS Word 2010 és a Notepad között annak az utóbbi is megfelel.
Ugyanez a helyzet a Google Chrome-mal/Safarival és a böngészőkkel, mint Opera, Firefox vagy IE9
-
moonman
titán
kis pontosítás a cikkhez: ilyen védelem már az IE7-ben is volt
sőt az automatikusan letöltődő fájlok blokkolása már a csúfgonosz IE6-ban is (information bar).
-
Namelesske
addikt
válasz Armagedown #14 üzenetére
Még véletlenül se a felhasználó védelmében van... ez is biztos csak adat gyűjtés, és mindent vissza fog küldeni névvel címmel, az összes torrent accountoddal együtt.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
Narxis
nagyúr
válasz Armagedown #14 üzenetére
Már rég tudja, azt is tudja hol laksz és azt is, hogy mikor alszol el.. ne pislogj mert akkor gyűjti az adatokat. Egyetlen védekezési módszer ha fóliából csinálsz magadnak sapkát, akkor a kémműholdjaik nem tudják kiolvasni a gondolataid.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Armagedown
őstag
Remek , milyen jó nekünk hogy a Google mostmár azt is tudja hogy mit töltünk le
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Penge_4
veterán
Ha nem trollkodásból írtad, akkor igen, számodra jobb. Ugyanis a Chrome pont azoknak a usereknek készült, akik előbb írnak meg egy fórumhozzászólást, minthogy rákeressenek egy review-ra, vagy specifikációra.
(#11) FTeR: A cikkek a független flame topicok, a böngészők dedikált topicjában többnyire szakmai eszmecsere folyik.
-
FTeR
addikt
ilyennel indítani egy topikot akkora trollkodás, h akár perm ban is járhatna érte.
erre a kérdésre vannak cikkektől független flame topikok, ahol mindenki kifejtheti hitvallását...#8
ie9-ben gyárilag van fájl ellenörzés.#10
ennek pont semmi köze hozzá. a memóriahasználatot két dolog befolyásolja nagy mértékben:
- page caching
- multi-process
ezeknek pont nincs közük az os-hez...[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
Ezer éve kint van a 4-es róka , az hazugság hogy ie9 fogyaszt a legkevesebbet , chrome stabilabb miben mutatkozik meg ? jól kezeli a taboknál a memóriát de csak egy idő elteltével addig horrobilis mennyiségű ramot megzabál , úgy rémlik ez az api már valamelyik dev chromeban már volt mert figyelmeztetett
-
Gergosz2
veterán
válasz Mr.Csizmás #2 üzenetére
azért a firefox pluginek nem annyira rosszak. Vannak köztük pár elég hasznosak is.
Itt volt nemrég egy hír miszerint az ie9 fogyaszt a legkevesebbet.
Ki is próbáltam , mivel a win7 automatikusan feltette.Látványra nem rossz, használni is jól lehet .
update:
elvileg a firefox 4 még nem a végleges állapotban van.
De ha betartják a szavukat és negyed évente új jön elég komoly ellenfele lesz a chrome nak.[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Gergosz2
veterán
Chrome jobb mint a firefox?
Még sosem használtam.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest