Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGaIn
senior tag
Erre gondoltam én is többek között. Plusz arra, hogy ajnároznak valamit ami inkább vet fel kérdéseket biztonság és magánszféra terén mint oszlat el kétségeket hogy jó lesz.
"DOS addresses only 1 Megabyte of RAM because we cannot imagine any applications needing more." Microsoft in 1980 "We can" -said Google, than they made Chrome. What happend next is history.
-
SaGaIn
senior tag
Nem is kell majd posztolni elég lesz figyelni hogy az okos otthonodat vezérlő Alexa vagy Google Assistant mennyi budi papírt rendel... vagy mennyit ülsz telefonnal netet böngészve ott Alexa majd szépen jelenti a hely információidat
Honnan tudod hogy Whats Up honeypot volt?
[ Szerkesztve ]
"DOS addresses only 1 Megabyte of RAM because we cannot imagine any applications needing more." Microsoft in 1980 "We can" -said Google, than they made Chrome. What happend next is history.
-
SaGaIn
senior tag
Nemrég néztem a The VR videóját az 5G ről. Nagyon meglepődtem hogy informatikához jól értő emberek menniyre tudnak rajongani bizonyos egy ennyire nyilvánvalóan a magánszférát semmmibe vevő szolgáltatások fejlesztésének...
Érdemes megnézni... Az a baj az 5G nem egyszerűen gyorsabb lesz...
-
SaGaIn
senior tag
lassan nem csak azt fogják tudni hogy mit ettél ebédre hanem azt is hogy mikor fingottál és mennyit wc-n
-
SaGaIn
senior tag
Megint politikusok beszélnek meg jogászok akik szerint normális dolog a kiskapu hátsókapu megléte amit csak a bennfentesek ismernek... Ráadásul csak felhasználó szinten vagy még úgy sem értenek a titkosításhoz.
Olyan dolgot kérnek ami az online világban elvileg is kivitelezhetetlen.
Ez a "legyen titkosítás de csak "kicsi"t hogy én tudjam törni ha akarom, de más ne...)Ezt neme lehet úgy megcsinálni mint régen hogy ebbe a bankba szinte lehetetlen betörni, de a havert ha ha főnök leszól beengedjük mert másfele nézünk épp...
Bírói végzés nem fogja visszafejteni a titkosított infomációt csak a kulcs fogja ha meg a kulcsból már több példány van akkor az nem titkosítás. Azt felejtik el hogy ha polgári lakosság hülye is, a komoly bűnözőknek van pénzük megfizetni a szakembert aki olyan technológiát nem fog használni amiben tudvalevőleg hátsó kapu van
Tudom hogy a totális kontroll kiépítése acél és hogy mindenki zsarolható legyen... Amerika is azt szeretné bár már közel vagyunk hozzá.. hogy az 5 óriás IT vállalat határozza meg ki legyen az elök
Orvelli világban fogunk élni 10-15 év múlva. Okos otthonok okos autók, hülye politikusok leválthatatlanul...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest