Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mokó
aktív tag
mi a fa.....
-
kiskaktusz
addikt
Na ehhez azért kell 1 mennyiségű bőr az ember arcán...
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
MacCaine
őstag
Hibás a cím. Nem a smiley-kat védték le...
-
ViZion
félisten
Valamit kitalálni... az idő, pénz és agymunka.
Nem egyszerűbb így? Jutalékra pár véresszájú ügyvédet felvenni, pereskedni...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Apika
addikt
Azért nevetséges, hogy valaki képes egy ilyen dolgot levédetni. Találjon ki valami korszakalkotót, és azzal legyen nagyra...
-
80hun
addikt
Vicc
Az internet megjelenése után már használtuk , az ilyen jellegű levédetéseket tiltani kéne, mi lessz a következő a hello. -
opr
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #35 üzenetére
Van új south park?! #fuckyeah! Thanks, lesz mit nézni este meló után
#37: thx, most látom, hogy az sp[pont]hoff[pont]hu már nem működik, vagy csak a melóhelyen lett lelőve, nemtudom[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Az utóbbi időben gondolkozom rajta, hogy ki kéne menni USÁkiába, és levédetni a következőt:
Kis, csípőszélesség 0,75-1,5*esének megfelelő terpeszben, a test síkjára merőlegesen (+/- 15°) tartott szaporítószervvel, többnyire falhoz/padlóhoz csatlakoztatott edénybe folyékony salakanyag eltávolítása, nulla vagy egykezes metodikával (a másik [1 || 2] kéz felhasználása [amennyiben van] jelen szabadalom tárgyát nem érinti, attól független), 5-60mp időtartamig.
Ki jön?
szerk: pontosítottam a szövegen kicsit...
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Dr. Akula
félisten
Ezek ingyenélők. Rambus2.
-
drkbl
őstag
A linkelt US7167731 szabadalom a Description szerint a szintén általa Aug 17, 2001 benyújtott US6987991 szabadalom folytatása.
No ezért lehetetlen egy kis cégnek belépnie a nagyok közé - ki tudja megfizetni a rengeteg egymásra épülő szabadalom átnyálazását, kinek is jár royalty.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
öööö...olyan nincs, hogy idióta cégeket bannolunk az univerzumból?
Levédetni eeeesz't???
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Lewzke
őstag
-
ddekany
veterán
Ekkorát ferdíteni a címben... tudom, szokjuk meg és kuss, de ez már mégis csak arcátlanság. (Gy.k., nem a smileyk hanem azok egyszerűsített bevitele a védett. Ez is elég gáz szerintem, de nem volt elég jó...)
-
anulu
félisten
uhb*zmeg...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Sennalacy
aktív tag
Azt a címeres ökröt kéne beperelni aki erre szabadalmat adott, vagy szabadalmaztatni a levegővételt és megtagadni tőle a jogot, hogy levegőt vegyen. Hogy lehet ennyire sötét valaki? Ami ilyen egyértelmű, és egymástól függetlenül szinte bárkinek eszébe juthat, az nem védhető le szabadalmilag. Eleve gyanús, hogy lehet ilyen nyilvánvalóan hibás gyakorlata egy elvileg komoly intézménynek. A teljes renoméjukat, az összes szabadalmukat teszik kockára egy ilyennel, mert ha ezt nem tudták elbírálni épp ésszel akkor mi a garancia, hogy a többinél helyesen jártak el? Ezen az alapon minden általuk kiadott szabadalom semmisnek tekinthető, ha valaki bebizonyítja, hogy nem kellő gondossággal járnak el az elbíráláskor. Szánalmasak. Megérdemelnék, hogy valaki kicsinálja őket ez alapján.
Pssszt, csendet kérek BIOS-t frissítek!
-
Narxis
nagyúr
Na persze. Ez azért viccnek is durva lenne.. Menjenek már a ... szóval oda.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
korcsi
veterán
Ha jól tudom a jog azé aki a szabadalmat bejegyezteti, mindegy, hogy a világ értelmessebik felének ezek teljesen magától értendö, és használatban lévö dolgok voltak, nem bevételi forrás lehetösége. Beteg ez a rendszer, de nagyon.
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
dabadab
titán
Ott a cikkben a szabadalomra a link, en azt is elolvastam
Egyebkent szerintem a Nokia megoldasa - ami kb egy az egyben az, mint ez a szabadalom - szinten regebbi, ugy remlik, hogy a 2003-as 6230 mar tudott ilyet.
szerk: megneztem a manualjat, tudott
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
BloodyEddie
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Raucher
tag
A cikk szerint, a mobil eszközökön megvalósított egyszerűsített beírás miatt perelnek.
A PH megoldását megszámlálhatatlan fórum használhatja. Vélhetően a megvalósítás is korosabb a szabadalomnál. Hacsak nem találják ki az időben visszafelé is hatályos szabadalmakat, nem ügy, az ügy.
Tisztán emlékszem minden előző életemre, ezért nem hiszek a reinkarnációban!
-
Socket A
aktív tag
"La familia es todo." "A glóriákkal az a baj, hogy mindig elakadnak az ajtófélfában."
-
Raucher
tag
Nem a smiley-k védettek, illetve nem ezek használatához kell engedély.
..szabadalmat sértettek meg, mely a karakterekből formált érzelmi hangulatjelek, emoticonok mobil eszközökre történő egyszerűsített bevitelét írja le.
A bevitel módja és nem a bevitel ténye, a per tárgya.
Tisztán emlékszem minden előző életemre, ezért nem hiszek a reinkarnációban!
-
Ptech
addikt
Na, borulnak a smileyk a PH-ról is?
-
addikt
Ez tényleg vicc...
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
banhammer
veterán
A szokásos szabadalom hiénák.
Amúgy meg szemesnek áll a világ.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
ntomka
nagyúr
válasz hyperman25 #7 üzenetére
Megvárták, amíg a fél világot be lehet vele perelni.
ツ Headphones on - World off
-
PR0JECTNR56
addikt
Alapból a lőtéri döglött kutyát nem érdeklik a smiley-k, erre most ebből is lehet pert csinálni. Cink.
-
hyperman25
tag
És csak most szólnak? Eddig nem tűnt fel nekik, hogy minden telefonban van ilyen?
-
Raucher
tag
Mivel az avatarod is smiley, így duplán számít a bejegyzésed.
De ha fizetsz száz-millió-csillió dollárt, a per elkerülése érdekében, további jogdíj megfizetése nélkül használhatod őket, egy teljes éven keresztül.
(Amúgy nem a smiley, a per közvetlen tárgya. De ha te fizetsz, akkor úgy sem számít, miért nem perelünk be. )Tisztán emlékszem minden előző életemre, ezért nem hiszek a reinkarnációban!
-
Hiftu
senior tag
Ezen is látszik, hogy a szoftverszabadalmakat idióták bírálják el.
Ennek nem szabadott volna átmenni a szabadalmaztatási eljáráson.
Nem hogy még a pereskedésig.Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver
-
Tikakukac
titán
Kegyetlen...
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
ntomka
nagyúr
Oh, wait! Ezért én most biztos be leszek perelve.
ツ Headphones on - World off
-
félisten
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Realradical
őstag
Ez a vicc kategóriába esik. Kíváncsi leszek a végkimenetelre.
Things that try to look like things often do look more like things than things
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest