Új hozzászólás Aktív témák
-
Cobra.
őstag
Dany007: a fék és kormányszervó nem elektromos, hanem machanikus szivattyús a legtöbb autóban, így ha leáll a motor, ezek is leállnak. A féknek viszont van nyomástartálya, így 1-2 erősebb fékezést meg lehet oldani álló motorral is, kormányt meg lehet tekerni egy személyautón szervó nélkül is, igaz nehezebben. Jártam már úgy, hogy autópályán 200m-re a kúttól elfogyott a benzinem és simán begurultam lendületből és meg is tudtam állni.
A cikk viszont tényleg ferdít, vagy van pár nagyon problémás konstrukció, ha autón kívülről be lehet hatolni egy autó elektronikájába.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az amerikai kutatók olyan sebezhetőségekre hívják fel a figyelmet, melyek a legújabb autók hálózatképes rendszereiben találhatóak.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Milyen autót vegyek?
- Villanyszerelés
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Óra topik
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest