- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Milyen routert?
- Windows 10
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Windows 11
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Linux kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semmivel nem nehezebb egy ilyen kezelését megtanulni, mint az egérét, így a számítógépek terén kevésbé jártas szülőknek tuti választás. Nincs kábel, viheti a szobába, konyhába, akárhová és általában úgyis max. net, csevegés a fő felhasználási terület.
Nekem otthon van lapos, bár az munkaeszköz is egyben, ám mellé már nehezebben képzelem el a tabokat. Így értettem a fenti mondókámat, nem gondoltam sznobságra (illetve csak azok esetében, akik divatból vesznek mindenfélét).
(#19) Kalandor:
Én is.A gyerekek mindig vágyakoznak valamire, könnyű őket megfogni, de azért egy C64 komolyabb cucc volt akkoriban, mint most egy iPad. És legalább lehetett vele többen is szórakozni egyszerre.
(#22) attila9988:
Persze, egyáltalán nem releváns a felmérés. -
Mr.Csizmás
titán
bocsásd meg, nem állt burkoltan se lesznobozni, és hasonlók...
a tab koncepció, igen, pl. muttimnak is tökéletes lenne, netezni, meg képeket nézegetni. (a szülők általában úgysem expert userek nagy %-ban)
a kérdésem az, hogy miért ipad? ott a galaxy tab, vagy a toshibának is van egy jó tabja (valaki írt is róla logouton), meg zodiak tablet tesztjei...
Új hozzászólás Aktív témák
it Egy amerikai felmérés azt vizsgálta, hogy milyen elektronikai eszközökre vágynak leginkább az iskolás korú gyerekek.
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest