Új hozzászólás Aktív témák
-
Biztos nem aprópénzért váltott
-
Grodd
tag
"#8) Grodd
What?"
Csak elképzeltem a szitut, amikor a kezdő HR-es cica gyanútlanul Rose elé teszi az előregyártott default szerződéstervezetet, amiben ott virít a junior fejlesztőkre vonatkozó default próbaidő, Rose meg hirtelen meglepettségében felköhögi a tegnapi reggelit is
-
törölt tag
A munkaviszonnyal kapcsolatos szerződésekben bizony kell próbaidő, kivéve a határozott idejűeket. nyugaton a hat hónap próbaidő nem ritka, felmondási idő is könnyen indul három hónapnál.
A Space Exploration Technologies részt nem említettem, csak az utána jövőket, mint kevéssé relevánsakat.
pont az a Space-X-es részt tartom hasznosnak a pályafutása alatt egyébként.[ Szerkesztve ]
-
djgeg
őstag
Azért szerintem, ha valakit a Teslától ahol aiutopilot fejlesztő csapatot vezetett és láthatóan sikeresen "lezárták" a projektet, elcsábít a google akkor annak van oka és nem hiszem, hogy úgy kezdődik a szerződése, hogy 6 hónap próbaidő.
Persze lehet, hogy tévedek.
ui.: Azok mellet, hogy a Google rengeteg mindenbe belefogott mostanság és bizony lesz ott haszna a "Director of Flight Software" tapasztalatnak és az eltöltött 5 évnek a "Space Exploration Technologies"-nál is.
(#8) Grodd
What?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Figyelembe véve, mivel foglalkozott, Autopilot tapasztalata fél év. A géi tanulás kicsivel jobb, tíz hónap.Rakétairányítás területén van komolyabb tapasztalata. Az, hogy hobbiból mit olvasgat, nem lesz ugyanaz, mint hogy napi tizenx órában csinálja. Az utolsó két munkája nekem valahogy kakukktojás intervallumot tekintve, nem az elmélyült tudás visszatükrözése.
-
Kékes525
félisten
A Google meg tudja fizetni az embereit, ha szüksége van rá. Valószínűleg az önjáróautó-fejlesztési projektjébe kapcsolódik be. Mi másba tudna még hasznosan bekapcsolódni? Ehhez ért legjobban, ezért ez a logikus.
-
törölt tag
És nem volt benne kertészkedési záradék? Fél év mondjuk nem hosszú idő egy ilyen területen. Ennyi a próbaidő szokott lenni.
-
zozoo83
tag
Biztos villantottak neki egy szép nagy számot
-
cami][us
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
it A vállalat mindig is a legjobbakra hajtott rá, ezek közé tartozik Robert Rose is. A szakember eddig az Autopilot rendszer fejlesztését vezette.
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest