Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Biztos nem aprópénzért váltott
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
Grodd
tag
"#8) Grodd
What? "Csak elképzeltem a szitut, amikor a kezdő HR-es cica gyanútlanul Rose elé teszi az előregyártott default szerződéstervezetet, amiben ott virít a junior fejlesztőkre vonatkozó default próbaidő, Rose meg hirtelen meglepettségében felköhögi a tegnapi reggelit is
-
törölt tag
A munkaviszonnyal kapcsolatos szerződésekben bizony kell próbaidő, kivéve a határozott idejűeket. nyugaton a hat hónap próbaidő nem ritka, felmondási idő is könnyen indul három hónapnál.
A Space Exploration Technologies részt nem említettem, csak az utána jövőket, mint kevéssé relevánsakat.
pont az a Space-X-es részt tartom hasznosnak a pályafutása alatt egyébként.[ Szerkesztve ]
-
djgeg
őstag
Azért szerintem, ha valakit a Teslától ahol aiutopilot fejlesztő csapatot vezetett és láthatóan sikeresen "lezárták" a projektet, elcsábít a google akkor annak van oka és nem hiszem, hogy úgy kezdődik a szerződése, hogy 6 hónap próbaidő. Persze lehet, hogy tévedek.
ui.: Azok mellet, hogy a Google rengeteg mindenbe belefogott mostanság és bizony lesz ott haszna a "Director of Flight Software" tapasztalatnak és az eltöltött 5 évnek a "Space Exploration Technologies"-nál is.
(#8) Grodd
What?
[ Szerkesztve ]
"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
törölt tag
Figyelembe véve, mivel foglalkozott, Autopilot tapasztalata fél év. A géi tanulás kicsivel jobb, tíz hónap.Rakétairányítás területén van komolyabb tapasztalata. Az, hogy hobbiból mit olvasgat, nem lesz ugyanaz, mint hogy napi tizenx órában csinálja. Az utolsó két munkája nekem valahogy kakukktojás intervallumot tekintve, nem az elmélyült tudás visszatükrözése.
-
Kékes525
félisten
válasz #06658560 #12 üzenetére
Azért, hogy az Autopiloton fél évet töltött még nem jelenti azt, hogy csak ennyi a tapasztalata, csak ennyi időt fordított az irodalom követésére. Lehet hogy a téma iránti érdeklődése sokkal régebbi.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
A Google meg tudja fizetni az embereit, ha szüksége van rá. Valószínűleg az önjáróautó-fejlesztési projektjébe kapcsolódik be. Mi másba tudna még hasznosan bekapcsolódni? Ehhez ért legjobban, ezért ez a logikus.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
-
törölt tag
És nem volt benne kertészkedési záradék? Fél év mondjuk nem hosszú idő egy ilyen területen. Ennyi a próbaidő szokott lenni.
-
zozoo83
tag
Biztos villantottak neki egy szép nagy számot
-
cami][us
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.