Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Ezt én se értem. VPN-nel kapcsolódok a céges géphez, akkor ez a szolgáltatónak neki kell állnia feltörni Hogyan?
Azt hiszem, az agybajnok bürokratáknak megint sikerült korszakalkotót tenni az asztalra.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
BatchMan
senior tag
"rendszerükön átfutó titkosított üzenetek feloldott változatát nem adják át a hatóságoknak, ha azok ezt kérik"
Nem értem ezt az "átfutó"-t.
Ha küldök egy sms-t "Piros az ég" szöveggel, ami begyújt egy bombát, akkor előveszik a szolgáltatót, miért nem dekódolta/tiltotta az üzenetet?
Az egész ott vérzik, hogy az IT sokszereplős, és ez benne a lényeg. Hogy mit legózok össze a különböző IT elemekből az az én dolgom. Szerencsétlen szolgáltató / gyártó nem tehet arról mire használom a cuccait.
A konyhakés is veszélyes. Évente sok ember esik áldozatul. Tiltsuk be! Szerintem több vér folyt konyhakés miatt, mint a terroristák miatt. Holnaptól csak a hatósági engedéllyel rendelkező hentes szeletelhet húst egy elkülönített helyiségben. -
dajkopali
addikt
nem egészen - a szóban forgó brazil ügyben ugye nem is közvetlenül a Facebookról volt szó, hanem a tulajdonukban lévő Whatsappról - és mivel ez utóbbinak nincs ott képviselete, ezért nem tudták elővenni őket közvetlenül
ha van bejegyzett leánycég, akkor lehet támadni személyesen is a vezetőt - ha nincs, akkor ez kiesik, akkor csak a másik országban lévő vállalatot támadhatják, ám ekkor kiesik a személyi felelősségre vonás, csak cégszerűn perelhetik[ Szerkesztve ]
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
MCGaiwer
addikt
szerintem ez nem követelmény. Úgy is megszegheti a cég egy ország törvényét, hogy jogilag nem tartózkodik ott, de a tevékenységét mégis folytatja. Persze ha van ott képviselet akkor egyszerűbb a helyzet.
(és távollétében is el lehet ítélni valakit, aztán kérni a kiadatást, amit vagy végrehajtanak vagy nem)
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
dajkopali
addikt
ha jól értem, ez jogilag csak úgy megy, ha az adott cégnek van képviselete, leányvállalata az adott országban
ahogy pl. Németországban eljárás alá vonták a Facebook ottani vezetőjét, illetve nemrég átmenetileg letartóztatták a brazil vezetőt"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
törölt tag
"vezetőik pedig akár kétéves börtönbüntetést is kaphatnak."
whut? pl az alma vezetőit akarják lesittelni ha nem adnak ki adatokat? az azért mókás lesz
-
veterán
A cikkben szereplő információk alapján ez egy vállalható kompromisszumnak tűnik. Persze kérdés, hogy mit értenek "kérés" alatt. Jogállamban ennek bírósági határozatnak kell lennie, mint mondjuk egy lehallgatás esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest