- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- RTX 2060 SUPER
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Monitor hiba topik
- Hobby elektronika
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
De, abszolút minden téren zavar, és akkor még nem is írtam ide az esetet amikor politikai szereplők vesznek médiumot.
#3anulu ja, mondjuk kicsit hiteltelenek így, hogy nem 200M$ worth of BTC vagy valami hasonló biznisz van
Talán csak nem a lesajnált, centrális, ósdi bankrendszeren keresztül, valódi zöldhasúkat küldözgetnek egymásnak?
Mert ez a "announced a $200 million strategic investment" ez kb. pont arra fordul le, hogy megvettük mert csúnyát írtak rólunk, és mostantól szépeket fognak. -
nemlehet
őstag
Az nem zavart amikor pl Jeff Bezos a világ egyik legnagyobb adóelkerülője és munkáskizsákmányolója felvásárolta a Washington Postot és azóta abban is megy a hülyítés, hogy jajajaj de rossz a gazdagoknak?
Én értem, hogy crypto rossz, de komolyan kicsit uncsi már, hogy olyan dolgokat kritizál mindenki amit az "old money" rutinszerűen, könnyed ujjgyakorlatként már évszázadok óta csinál. Nekik lehet? Ott nem gond?
Ha maga a jelenség zavar oké, azt megértem.
-
Tigerclaw
nagyúr
Raadasul lassan minden napra jut egy uj coin es mar a meme coinokbol is komoly lesz. Szabalyozatlan, szabalyozhatatlan szurkezona az egesz, amihez valoszinuleg szakertelem sincs a penzugyi es nyomozati hatosagok reszerol, ha egyszer tenyleg borul valami nagyobb. Majd gondolom az USA-ban elkezdik becsatornazni a nyugdijalapokat a cryptoba, aztan megint lesz siras-rivas mikor egy milliardos realizalja a befektetett penzet.
-
anulu
félisten
dollárt? miért nem valami <random> coint?
#1 remélem nem lesz majd "mentsük meg a coin károsultakat" kampány...
-
updog
őstag
Jaj.
OK, alapból elfogult vagyok és nem a kripto mellett
De azért na, normális emberben felmerül pár kérdés arról hogy egy valamiben érdekelt vállalat médiaterméket vesz.
Idézem (máshonnan, de ebben a cikkben is le van írva, csak máshol tisztábban):
"A két cég között érdekes a viszony, a Binance ugyanis 2020-ban beperelte a Forbes-t rágalmazásért egy cikk miatt, amelyben azt állította, hogy megkerülte az amerikai pénzügyi szabályozást, de néhány hónappal később visszavonta a keresetet. Csütörtökön egy tweetben Zhao megígérte, hogy tiszteletben tartja a Forbes szerkesztői függetlenségét."
Gondolom, khmm most már többször nem fordul elő hogy csúnyát írnak róluk
Mondjuk, még Mr. Zhao meg is ígérte, hogy tiszteletbentarcsa... ja akkor minden rendben.
-
Tigerclaw
nagyúr
Ujabb fokozaton mossak majd az agyakat, mert kell a piramisjatekba friss penz. Ugy lattam, hogy talan a Superbowl reklamok egy resze is cryptorol szolt. A reklamok meg eleve a butabbaknak, megvezethetoeknek szolnak. Aztan majd ha beborul, majd lesz magyarazkodas. Bill Gates jol mondta, hogy az atlagembernek nem kellene a milliardosokrol peldat venni, ha befektetesrol van szo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- RTX 2060 SUPER
- Microsoft Excel topic
- Tőzsde és gazdaság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Black & Decker töltőt keresek
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest