- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Ujabb fokozaton mossak majd az agyakat, mert kell a piramisjatekba friss penz. Ugy lattam, hogy talan a Superbowl reklamok egy resze is cryptorol szolt. A reklamok meg eleve a butabbaknak, megvezethetoeknek szolnak. Aztan majd ha beborul, majd lesz magyarazkodas. Bill Gates jol mondta, hogy az atlagembernek nem kellene a milliardosokrol peldat venni, ha befektetesrol van szo.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
updog
őstag
Jaj.
OK, alapból elfogult vagyok és nem a kripto mellett De azért na, normális emberben felmerül pár kérdés arról hogy egy valamiben érdekelt vállalat médiaterméket vesz.
Idézem (máshonnan, de ebben a cikkben is le van írva, csak máshol tisztábban):
"A két cég között érdekes a viszony, a Binance ugyanis 2020-ban beperelte a Forbes-t rágalmazásért egy cikk miatt, amelyben azt állította, hogy megkerülte az amerikai pénzügyi szabályozást, de néhány hónappal később visszavonta a keresetet. Csütörtökön egy tweetben Zhao megígérte, hogy tiszteletben tartja a Forbes szerkesztői függetlenségét."
Gondolom, khmm most már többször nem fordul elő hogy csúnyát írnak róluk
Mondjuk, még Mr. Zhao meg is ígérte, hogy tiszteletbentarcsa... ja akkor minden rendben.
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
anulu
félisten
dollárt? miért nem valami <random> coint?
#1 remélem nem lesz majd "mentsük meg a coin károsultakat" kampány...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Tigerclaw
nagyúr
Raadasul lassan minden napra jut egy uj coin es mar a meme coinokbol is komoly lesz. Szabalyozatlan, szabalyozhatatlan szurkezona az egesz, amihez valoszinuleg szakertelem sincs a penzugyi es nyomozati hatosagok reszerol, ha egyszer tenyleg borul valami nagyobb. Majd gondolom az USA-ban elkezdik becsatornazni a nyugdijalapokat a cryptoba, aztan megint lesz siras-rivas mikor egy milliardos realizalja a befektetett penzet.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
nemlehet
őstag
Az nem zavart amikor pl Jeff Bezos a világ egyik legnagyobb adóelkerülője és munkáskizsákmányolója felvásárolta a Washington Postot és azóta abban is megy a hülyítés, hogy jajajaj de rossz a gazdagoknak?
Én értem, hogy crypto rossz, de komolyan kicsit uncsi már, hogy olyan dolgokat kritizál mindenki amit az "old money" rutinszerűen, könnyed ujjgyakorlatként már évszázadok óta csinál. Nekik lehet? Ott nem gond?
Ha maga a jelenség zavar oké, azt megértem.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
updog
őstag
De, abszolút minden téren zavar, és akkor még nem is írtam ide az esetet amikor politikai szereplők vesznek médiumot.
#3anulu ja, mondjuk kicsit hiteltelenek így, hogy nem 200M$ worth of BTC vagy valami hasonló biznisz van Talán csak nem a lesajnált, centrális, ósdi bankrendszeren keresztül, valódi zöldhasúkat küldözgetnek egymásnak?
Mert ez a "announced a $200 million strategic investment" ez kb. pont arra fordul le, hogy megvettük mert csúnyát írtak rólunk, és mostantól szépeket fognak."Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest