- Corel Draw topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- VPN topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
"Nem vagyok az IE ellen, de vajon annak a felhasználói táborát hány tudatos felhasználó használja?"
nem tudom, hanyadszor írom le, hogy erre én is kíváncsi lennék.
"ha tudatos felhasználókból állna a statisztika, akkor jó eséllyel a IE7/IE6 nem lenne mérhető, az IE8-nak lenne egy 20-25%-os részesedése, a FF3.x-nek lenne egy 30-35%-os halmaza és a régebbi verziók ebből sem lennének mérhetők, az Operának lenne egy 15-20%-os részesedése és a Google Chrome szerzett volna meg magának 10-15%-ot, a Safari 4 pedig 5-10% körül tartana jelenleg. De ez csak spekuláció..."
méghozzá meglehetősen felületes spekuláció. ha valóban tudatos a user, akkor tisztában van a biztonsági, kompatibilitási és adatvédelmi dolgokkal is, így az IE-t kicsit magasabbra, a Chrome-ot meg sokkal alacsonyabbra saccolnám. ez persze kizárja az érzelemtől vezérelt döntéseket, mert jelenleg többnyire ez befolyásol mindenkit.
Új hozzászólás Aktív témák
it A magyarok több mint fele a Mozilla böngészőjét használja, derül ki a statisztikákból. Sem a Chrome, sem az Internet Explorer 8 nem vett lendületet.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- A legolcsóbb árak! Jogtiszta Windows operációs rendszerek számlával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest