Új hozzászólás Aktív témák

• moonman

titán

válasz Penge_4 #105 üzenetére

nem használok, virtuális gépen van, hogy kipróbálhassak bizonyos dolgokat.

"Nem, csak ha valaminek nem az a rendeltetésszerű használata, de arra is jó, akkor azt nem jokerfícsörként fogjuk felhozni és ha hibát említek, akkor "nem arra való", ha hiányosságot akkor pedig "itt van ez"."
    már előttem is említették, de leírom mégegyszer: a Microsoft valószínűleg soha nem fog gyárilag reklámblokkolót építeni a böngészőjébe. ettől még használható arra is, ez pedig jó. az, hogy ebbe bele tudsz kötni, a saját lelki problémád.

"Bezzeg a "bugróka" és az Opera meg tudta csinálni, hogy ha lefagy (tehát nem rendeltetésszerűen áll le a böngésző), akkor nem nyitja meg újra, hanem feldob egy ablakot, hogy biztos, hogy meg akarod-e nyitni a tabokat újra."
    most, hogy mondod, IE is bedob egy lapot a harmadik próbálkozás után, hogy ezzel a weboldallal valószínűleg gond van, ezért nem töltöm be. ettől még nincs ilyen lehetőség, sorry.

"De legalább nem kell ezért a maradék 99 alkalommal kattintgatnod újra és újra, mikor megnyitod a böngészőt."
    még senkiről nem hallottam, aki egy kattintásba belehalt volna, de mi van, ha sosem zárom be a böngészőt?

"Most Win7-ből az intézőablakos megnyitást szedték ki "nehogy lefagyjon"."
    a mit?

"Kilőttem mindet a Flash kivételével és mostmár normálisan nyílnak a tabok."
    na, akkor egyesével vissza és előbb-utóbb lebukik a bűnös.

Új hozzászólás Aktív témák