Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
válasz
FoxiestFox #11 üzenetére
Ez egy nagyon igaz komment. Főleg a vége. Röhögök, hogy ma a facebookon élő embereknek 10 perc mobilos játék kockaság.
(#12) Mr X
Sajnos nem vagyunk ugyanott, mint régen. 2007 óta rendszeresen repülök Európán belül ide-oda és el kell hogy mondjam neked nagyon nagy változás volt az elmúlt pár évben. 2007 és 2010 közt reptéren lányokkal ismerkedni kész vicc volt. Mindenki örül mert utazik valahova ezért kedve volt beszélgetni. Meg tudtad simán honnan jött merre tart meg te is elmondtad stbstb. 2010től amikor az okostelefon kezdett népszerű lenni meg a facebook is feltört mint a talajvíz azótas az emberek az ingyenwifibe vannak burkolózva. Nálam is ott a készülékem, de ha van lehetőség akkor azért én próbálok nézelődni és szépen lassan mára eljutottunk oda, hogy már egy összefutó szemkontaktust is szinte képtelenség bárkivel létesíteni a reptéren.
Persze meg van az az előnye a facebooknak, hogy összeköt távoli ismerősökkel rokonokkal csakhogy az embernek nem kell ám éjjel nappal ezzel a 10-20 emberrel csevegni. Ott van rajta kívül másik több millió akik közt ott lehet egy új potenciális barát, haver netán férj / feleség...
(#84) n0tr3adY81
Ha nem közeli az ismerős szerintem a netes felköszöntés teljesen legális út. Én csak közeli ismerősöket, családtagokat hívok fel, de őket mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Politika
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A52 6/128GB Kártyafüggetlen + Dual SIM
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest