Új hozzászólás Aktív témák
-
-
daninet
veterán
válasz
kakuk.tamas #7 üzenetére
A facebook fordítása közösségi jellegű, van egy fordító alkalmazás amibe ha belépsz te is fordíthatod a jelenleg még angolul látható dolgokat, illetve szavazhatsz fordításokra. Még a facebook hajnalán én is fordítgattam és behúztam pár sok helyen látható dolgot pl a "Bővebben" feliratot hosszú szövegeknél
Nem mintha nagy dicsőség lenne, csak mégis
[link]
Elég sok troll volt régen, beszavaztak baromságokat a Like helyére stb. aztán kicsit alakítottak a rendszeren rangok terén, van aki mind felül tudja bírálni. De hülyeségek mai napig vannak.
-
Krystal_s
addikt
Ennek a funkciónak pont akkor lenne értelme, ha az adott illetőnek megjelenítené a törölt felhasználók tevékenységeit is. Az évek során akikkel végig beszélgettem, azoknak már mind új profilja van, vagy törölték magukat, ezért az én oldalam is kb 98%-ban törölve lett. Most akkor mit nézzek vissza? A hiányos beszélgetéseket, amikben látszólag a semmire válaszolok? Vagy majd kiírja, hogy az adott napon nem csináltam semmit, miközben folyamatosan posztoltunk egymásnak?
Kb ilyen volt az éves összefoglaló is. Hú de izgalmas. Erre miért nem gondolnak a nagyokos oldal szerkesztői?
-
hemaka
nagyúr
Nalam ez tul sokat nem er, kb. 2 perc alatt vegig lehet gorgetni a hirfolyamon. De biztos lesz, aki retrozik majd egyet.
-
-
saelin
veterán
válasz
this is life #2 üzenetére
Le tudod ellenőrizni, hogy mennyire voltál felelőtlen az adataiddal.
-
Dilikutya
félisten
Szerintem nem egyszerűen meghatározott ideig, hanem legalább a profil megléte idejéig, de inkább tovább. De ha vannak megjelölt userek, a hivatkozás megmarad rájuk akkor is, ha törlik magukat, és adatbázis szinten biztos visszakereshető, ki is volt, tehát ő sem tűnik el nyomtalanul.
-
CBool
tag
Egyébként volt már ilyen funkció FB-on (kb. 1 éve), csak aztán szépen eltűnt.
-
Velins
csendes tag
válasz
Mivel eltárolnak minden adatot típustól függően meghatározott ideig, most így húznak belőle hasznot. Ennyi.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Semmi.
-
Biztos én vagyok a maradi ,de eme funkconak mi az értelme ?
-
DaveJr
őstag
Hm..kíváncsi vagyok, hogy arra figyeltek-e, hogy a "törölt" dolgok most is "törölve" maradjanak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Home server / házi szerver építése
- iOS alkalmazások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest