Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
Dehogynem. Gondolom az egyszer már törölt felhasználókat újra törölték amikor vissza próbáltak "kapaszkodni" a rendszerbe. Mert a szabályzat kijátszására irányuló szánalmas próbálkozásait az informatikai analfabéta seggfejeknek szűrni szokták. Ez ilyen.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Zoli_2010
tag
Ha abban az egy esetben igazad is lenne (nincs), -- akkor is számtalan más eset volt, amiről nem tudsz, vagy nem is akarsz tudomást venni. Ezzel tehát nem bizonyítasz semmit. Én is azt hittem, hogy a google jó, és (szinte) minden adatomat rábíztam, mivel nincs titkolni valóm... ..aztán megszüntetik az egyik kedvenc csatornámat. Szerinted qrvára jól tették. Szerintem meg teljesen jogtalanul, egy ürüggyel, amilyet bármikor bárki ellen találhatnak. (Nem láttuk mi volt ott! Bárkinek az akármijébe beletehet bárki bármit, amire hivatkozva aztán letiltják.) És ez szerinted jó. Majd meglátjuk hova vezet... Volt aki csak leírta egy politikus nevét egy posztban (B.zinszkay, vagy micsoda) -- és ezért kapott 2 hét eltiltást.. ez biztos jól jön egy újságírónak vagy publicistának a kampányidőszakban. Most persze ennek ti élvezitek az előnyeit, mert minket tilt a FB. DE Amerikában már lehet, hogy Trumpot támogatják... Mi lesz, ha itt is megfordul a kocka?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest