Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, akkor majd nézd meg a melóhelyem, ahol Win + Linux hibrid környezet van, Libre + MS Office is mindenfelé, azt' működik. Pedig a userek nem okosabbak, mint máshol. ÉS persze irodai jellegű, nem developerek, stb.
A Linux meg desktopon nem elterjedt. Oszt'?
A routereden, TV-den, autód műszerfalán, a szerveren, amiről jön a net, a netszolgáltató routerén, a mobilkommunikációs toronyban meg Linux. A Core i procidon meg Minix fut amúgy, csak nem tudsz rólaA telefonodon is Linux kernel megy, bár az Android gyökereit jobb lenne letagadni.
Kit érdekel a desktop...Amúgy a PS-on, meg egy rosszul formázott Word doksin kívül van még érv? Mert pl. én eddig nem dolgoztam olyan cégnél, ahol lett volna Fotosop.
"Oké legyen. Akkor a Dolphin működik. Nekem főiskolán mutatták meg a linuxot (Ubuntu) "
És azóta láttál akár egyet is? Mert mondjuk szakirányú főiskolán nem gáz, ha mutatnak egy kernelfordítást, azt ott alap lenne érteni.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
Új hozzászólás Aktív témák
it A zárt forrás az intézet számára már nagyon drága, és a függőségtől is tartanak.
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Yettel topik
- Robotporszívók
- Proxmox VE
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jogtiszta operációs rendszerek, Microsoft Office, vírusírtók!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest