Hirdetés
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
válasz Miklós315 #201 üzenetére
Fizetőképes piac hiányában az a csoda ha életben marad valaki a piacon.
Jönni nem fog csak menni ahogy kinéz.Ha piaci áron veszik meg az okés, ha ennyire túlárazva azt a BTK úgy hívja hogy hűtlen kezelés... Akkor is ha a 4iG értékén és pénztermelő képességén felül hitelt kap nála nagyobb cég megvásárlására ala Digi is ugyan ez. Mert hogy közgazdasági egyszer egy nem fogja tudni soha visszafizetni. Így vagy elengedi az állambácsi, azaz dupla hűtlen kezelés, amit te fogsz fizetni csipsz adóban meg afa ban meg nem létező eü ben mikor afat számolnak fel az eü szolgáltatásokra amiért te elvileg keményen fizetsz hogy legyen.
Okulva a múltból én menekülök onnan ahol az állam felüti a fejét...
-
dabadab
titán
válasz Miklós315 #201 üzenetére
Én annyiban vagyok nyugodtabb e hír (és tendencia kapcsán), hogy azt várom el, hogy legyen 3-5 (valahány) multi
Volt négy multi, abból maradt kettő. Még.
Szerintem elkezdhetsz aggódni.ezek önként jönnek, ha
vérprofitszagot éreznekNem, nem tudnak önként jönni, a frekvenciákat államilag osztják - vagy nem osztják, lásd a Digi esetét.
mellettük legyen egy hasonló méretű/kapacitású állami is
Minek? Az államnak vannak feladatai, amiért az államot tartjuk, foglalkozzon azokkal, ahelyett, hogy mindenféle olyan dologba kezd, amit a piaci cégek teljesen jól megoldanak.
fejlesztjük a saját jelenlétünket a piacon
A "lopott közpénzből felvásároljuk, kifosztjuk és hagyjuk lerohadni" az nem fejlesztés.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest