Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
"Lehet, hogy ti ki tudtátok volna fizetni az egyetemet akkor is, ha fizetős"
Kimondottan nem voltunk gazdagok. Egyetemista koromban (legelső évet leszámítva) végig dolgoztam, pizzafutár voltam, báros, napi 14-16 órás váltásokban meló, másnap reggel 8-ra egyetem. Magamat tartottam el.
Hozzáteszem, a jelenlegi rendszerből semmilyen anyagi hasznom nincs (CSOK, etc)De én is befejeztem itt.
-
gzbotii
nagyúr
"Ha ennyi kormáénypárti hozzászólás után kiderül rólad, hogy valahol külföldön élsz, akkor az azért vicces lesz... "
Hát ezen a poénon nem fogsz nevetni - Magyarországon élek és adózom.
Amúgy meg, lásd (#85) hozzászólásom."mert a saját, nem importált söpredékünket"
Import az, csak 4-500 éves.Ez is tipikusan a liberális felfogás, hogy aki konzervatív/jobber az automatikusan hülye, nem lehet értelmiségi, sőt, értelmes sem. Mert ha értelmes lenne, nem nyalná be a sok jobboldali dumát. Amúgy két egyetemre jártam, négy nyelven beszélek, iskolában éltanuló voltam, munkahelyen is a jók közt voltam mindig - de nem lehetek értelmes, mert jobber vagyok. Logika körbeért.
Amúgy nem vagyok naracspárti, soha nem szavaztam rájuk. Csak jobboldali. Rajtuk kívül is van más párt. És akkor már inkább ők, mint valami balról.
Új hozzászólás Aktív témák
it A várhatóan 2020 végére kiépülő országos rendszer nettó 11,15 milliárd forintból valósul meg.
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Íme az új Android Auto!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest