Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
Én is avastot használok jelenleg. Megnyitok kétes oldalakat és töltök is le olyan tartalmakat.
A bevált nálam azt jelenti hogy nincs vírus a gépen. Malwarebytes szerint sem amit néha futtatok külön.Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
btprg
senior tag
Nekem az ilyen antivirus programokról csak olyan emlékeim vannak, hogy uninstall után kétszer olyan gyors lett a gép... Ilyen nagy piac még ez manapság is? Mondjuk az r=1 usernek biztos megéri, mert nyugodtan megpróbálhat futtatni mindenféle csatolmányban küldött gyanús fájlt anélkül hogy hetente kéne újrahúzni a gépét
"Tepid! Tepid is no good for a star, but it'll do for stardust." (nmlorg/naim)
-
cami][us
senior tag
Nálam akkor hasaltak el, amikor a telepítővel jött a Chrome is (ráadásul opt out-ként).
-
hogabesz
aktív tag
Az, hogy bevált, pontosan mit jelent? Csak azért kérdezem, mert vagy egy éve lejárt a Nod32 nálam, nem újítottam, de nem is igazán tervezem. Nem nyitok meg kétes oldalakat, az olyan jellegű mail-ek is spam-ként jönnek és törlöm azokat. Úgy vagyok vele, hogy aki tudja "normálisan" kezelni a gépét annak nem is kellenek ilyen szoftverek. Lehet tévedek, akkor kérem cáfolj rám, ha nem így lenne.
-
Dr. Romano
veterán
Nem csak az Avast hanem az AVG is (ha még létezik), mert korábban azt meg az avast vette meg.
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
TomMusic
őstag
Bízok benne hogy nem rontják el, az Avast vált be nálam eddig a legjobban. Ha mégis elrontják, lehet váltok Kaspersky-re.
Más alternatívát nem látokÁllítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
törölt tag
Régi szép idők... amikor az ügyfél gépéről elég volt csak a norton av-t eltüntetni és máris működött a hálózat.
Fiatal évek... (ábrándos smiley) -
tag
"Kár érte, kiváló ügynök volt..."
"Sum ergo cogito; cogito ergo dubito" - Jonathan Hepburn
-
zolee001
őstag
Annak a symantecnek a terméke aki 20 éve a világ szarját gyártja?
Olyan security kompánia akiknek az összes certjét kivágták a netröl illetve ha telepitve volt valami norton /symantec termék a user csak akkor kapott virust (lyukas volt mint egy tésztaszürö)
https://medium.com/@thesslstore/final-warning-last-chance-to-replace-symantec-ssl-certificates-e85d40f10743
A symantec el is adta a Norton üzletágat akik ugyan milyen ujdonságot épitettek be a "virusirtóba"?
https://news.bitcoin.com/norton-crypto-mining-antivirus-software-mine-cryptocurrency/Ha eddig a paraszt nem szivott be valami crypto bányász fost megteheti ha telepiti (van még olyan barom a földön? )
ezt a csodás "virusirtót" de leginkább virust -
user12
őstag
A Nortont szeretjük, jó cuccokat ad, egész korrekt áron.
Én személy szerint nem bánom ha nem lesz ingyenes az Avast. Inkább legyen fizetős és tegyenek még hozzá némi Symantec-es tudást, akkor szerintem tök jó lesz. Azt gondolom, ha kérnek érte éves szinten 10-15ezer forintot és minőségi szintre hozzák fel a működést, akkor már megérte.Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
hogabesz
aktív tag
Nem keresett rosszul az az ezer dolgozó.
-
huskydog17
addikt
Remek!
Akkor az egyik legjobb (sőt az én a szememben A legjobb) ingyenes AV-nak búcsút inthetünk? Erősen kétlem, hogy a Symantec továbbra is ingyen fog adni olyan csomagot, mint eddig az Avast.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
őstag
Semmi extra, csak a szokásos:
Európa -1
USA +1 -
Acélfarkas
senior tag
Képaláírás: egyedülés
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- ASUS routerek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- LG 34UC79G-B Monitor eladó!! 2560x1080 Freesync IPS 144Hz
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest