- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Microsoft Excel topic
- Linux haladóknak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Windows 11
- ASUS routerek
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Értem mire gondolsz, ugyanakkor -legalább is az én játékaimmal- nem igazán tapasztaltam problémákat, alt-tab is faszán ment mindegyik alatt, KDE-s disztrón, nyílt AMD driverrel. Most már kb. másfél éve csak Linux alatt játszom, mindennel is.
Egyébként még maga a Vulkan sem érte el azt a támogatottságot a játékfejlesztők körében, ahol a DirectX tart. Még mindig gyakori, hogy először azzal jön ki egy játék és utána kapja meg a Vulkan leképezőt.
Szóval bizonyos szempontból megalkuvó a Steam a Proton bevetésével, de ugyanakkor ez kellett hozzá, hogy gaming platformmá váljon a Linux.Kicsit vicces, de a nem túl rég megjelent Interstellar Space: Genesis játék fejlesztőinek a Steam-en én magyaráztam el, hogy hogyan lehet Linux kompatibilissá tenni a játékukat, mert nem ismerték a protont, azt hitték h. azzal nekik úgy külön szupportálni kellene a Linuxos verziót is. Aztán elmondtam nekik miről szól a dolog, még segítettem is technikai részletek megoldásában a feltöltés kapcsán, így most azóta is lehet játszani a játékukkal Linux alatt, protonnal. Szóval win-win, mi kaptunk egy újabb játékot, ők meg több potenciális vevőt.
Sonja: Wow, az érdekes lesz, bár eddig is gond nélkül ment a store. Mindegy, fejlesszék csak!
Új hozzászólás Aktív témák
it Éppen 30 éve volt, hogy Linus Torvalds finn egyetemista elküldte szerény levelét a comp.os.minix hírcsoportba, amelyben bejelentette, hogy egy új, Linux nevű projektbe kezdett
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Gaming notebook topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Filmvilág
- Sorozatok
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest