- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OpenWRT topic
- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Mikrotik routerek
- Rendszergazda topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
€uro
őstag
válasz RCPortal #841 üzenetére
Nézegetem a videókat. Nagyon tetszik az autó. És tényleg mennyi mindent lehet hozzájuk kapni - csere, kiegészítő vagy tuning dolgokat. Már látom, hogy bele lehet szeretni ezekbe a játékokba...
Azon gondolkodtam, hogy vajon hogy oldjátok meg az aksik töltését, ha például kocsival elmegyek játszani terepre. Ott ugye nem mindenhol lesz 230 voltos hálózat, amiről tölthetem az autót. Egyébként mennyit bírnak az aksik? Érdemes eleve még egy (vagy kettő) aksit venni hozzá, hogy kötetlenebbül lehessen használni őket?
Gondolom a távirányítóban kevésbé merülnek az elemek. Bár az is meglepett, hogy valamelyik távirányítóba nyolc ceruzaelem kell.[ Szerkesztve ]
Eladó - Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV + 4 db 3D Szemüveg | 2 db Távirányító (egyik giroszkópos, hangvezérléses)
-
€uro
őstag
A VRX (FTX) Spirit tulajdonságainál mit jelent az, hogy: 3kg-os kormányszervó?
zolisx4: Köszönöm. Meg fogom keresni a fórumot.
Eladó - Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV + 4 db 3D Szemüveg | 2 db Távirányító (egyik giroszkópos, hangvezérléses)
-
€uro
őstag
Köszönöm mindenkinek!
Pont ezért fordultam hozzátok, hogy lássam, hogy kb. mik a lehetőségek. Én még az árakkal sem vagyok tisztában, hogy például milyen árkategória a kezdő, haladó, pro stb. Persze gondolom a felső határ itt is a csillagos ég. Egyébként adott esetben költök rá több pénzt is - számokat had ne mondjak. Csak azt sem akarom, hogy vegyek most egy százötvenezres autót, aztán egy hónap játszadozás után többet hozzá se nyúljak.
Nem tudom, még, hogy hova fog vezetni ez a most fellángolt távirányítós autós happy-m. Lehet, hogy nem válik a hobbimmá, hanem csak egy futó játékélményt elégítek majd ki vele, aztán hamar ráunok. Majd kiderül...
Mindenesetre az ajánlatokat köszönöm. Lassan elkezdem komolyabban is megnézni az autókat, hozzájuk tartozó videókat. Aztán biztosan lesznek majd még kérdéseim.
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Mindig nagyon tetszettek a távirányítós játékok. Úgy döntöttem, hogy veszek egy RC autót.
Az első távirányítós autóm lesz. Ezért kérem a segítségeteket, hogy adjatok tanácsot, hogy ne vegyek hülyeséget.
Ezt néztem ki: WLToys L969 - WaveRunner Terminator
Mit szóltok hozzá? Jó választás? Esetleg tudtok jobbat ajánlani? Érdemes rákölteni ennyi pénzt első távirányítós autóra?
Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest