- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Hálózatokról alaposan
- Synology NAS
-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Alvin_ti4200 #282 üzenetére
Én még csak a demóját toltam, de azt PC-n is, meg X360-on is.
X-en sokkal jobban irányítható, ott nagyon bejött, a PC-st meg sikítva töröltem le. -
(Kolombusz)
veterán
válasz Alvin_ti4200 #292 üzenetére
Én az NFSPS-es hozzászólásodra válaszoltam.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Alvin_ti4200 #555 üzenetére
Gratula!
Én még a Forza2-t nyúzom és fogom is egy darabig.Te amúgy TV-n, vagy monitoron játszol a PS3-al?
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Alvin_ti4200 #557 üzenetére
Nagyon jó.
Szimuláció az egész, olyan szépeket lehet driftelni, ha ismered az autót és kikapcsolod a kipörgésgátlót, meg az ESP-t...Sok autó van benne, amiket kivül-belül (motorikusan) lehet tuningolni. Ha megfelelő alkatrészeket veszel, szinte mérnöki pontossággal be lehet lőni az autót egy adott pályára.
Van telemetria, valós időben monitorozza az autó összes paraméterét, jópofa látni, hogy mikor az 1000 lóerő körülre tuningolt Nissannal bemész az oválpálya kanyarjába 300 feletti tempóval, akkor mekkora nyomás helyeződik a futóműre és hogy melegednek fel a gumik.Két dolgot hiányolok: kevés a pálya. Alig pár helyszín van, csak a vonalvezetéseket változtatják, ezért előbb-utóbb monoton lesz a játék. A másik, az a motortuningolás részletes része. Ok, hogy a lendkeréktől kezdve a legapróbb dolgot is ki lehet cserélni, de beállítani sajna csak a futóművet lehet igazán profin. Közel nem olyan mélységű a motor finomhangolása, mint a street legalban, ahol kompressziótól kezdve a turbónyomáson keresztül szinte bármit lehet állítgatni.
Minden X360 tulajnak, aki csak picit is szereti az autókat ajánlott.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Alvin_ti4200 #734 üzenetére
PS3-ra meg Mass Effect.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Mr.Grincs #4259 üzenetére
A multiplatform játékok általában egyformák.
Néha a boxon jobban futnak, mert arra könnyebb fejleszteni (lásd gta4), de manapság azért szerintem a PS3-ból is kipüfölik a maximumot.A MOH egy újabb tucat 2nd WW FPS, semmi több. A CoD4 ezzel szemben filmszerű single player résszel és jó multival kecsegtet. Boxon fantasztikus magyar csapat gyűlt már össze a multiban. Olyannyira fantasztikus, hogy szerveztünk közös kirándulást Lengyelországba nyár elején, ami fantasztikusan sült el. PS3-nál nem tudom mennyire van kiépülve a magyar online közösség.
-
(Kolombusz)
veterán
Ma sikerült kipróbálnom az MGS4-et egy full hd tv-n. Fantasztikusan szép és a hangok is odabaszósak. A Haze is jóféle.
Viszont a kontroller nekem továbbra is kényelmetlen, hiába DS3, hiába lett nehezebb, az én kezemhez kicsi és túl könnyű.
-
(Kolombusz)
veterán
PS3-on COD5-nél hányan vannak online egy átlagos este?
Kiírja a menüben. -
(Kolombusz)
veterán
válasz Honda Power #5392 üzenetére
Pl. wifi routerrel.
-
(Kolombusz)
veterán
Hát, én veszek egy PS3-at, csak kapjam vissza a pénzemet, amit kölcsönadtam.
Az újabb változatokból tényleg kivették az SACD lejátszást?[ Szerkesztve ]
-
(Kolombusz)
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
válasz M@trixfan #5558 üzenetére
Nincs egyelőre nincs rá szükségem...
Blu-ray nem vonz, még egy dvd filmért is úgy adok 2-3 ezer forintot, mintha a fogamat húznák, egy ezrest megér, de többet nem, nemhogy 6-7 ezret egy blu-rayért.
A mai filmek nem érnek ennyit.Sony STR-DE845, ez egy pár évvel ezelőtti felsőkategóriás erősítő. 3 optikai bemenet, csatlakozóerdő hátul, DTS-t ismeri, 5*100W, komoly kis cucc.
[ Szerkesztve ]
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Honda Power #5560 üzenetére
A Bournenal nem játszottam, de a FC2 tényleg dögunalom, ennyit tudok mondani neked én is.
Ennél csak izgalmasabb lehet a másik. -
(Kolombusz)
veterán
PS3-at érdemes használtan venni, vagy ugyanolyan lutri, mint az X360?
Még mindig sokallom a 88 ezer forintos árát, még akkor is, ha adnak mellé Unchartedot, meg Motorstormot. Utóbbi ráadásul nem is érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Xbox Game Pass Ultimate - 4-19 Hónap - Ajándék hónap - OLCSÓBB LETT
- Eladó Újszerű PS5 SLIM 1TB Digital // Doboz- 1 Kontroller-Összes tart // 2 év garancia
- Eladó Lenovo Legion Go
- ELADÓ - MARVEL'S SPIDER-MAN 2 LIMITED EDITION DUALSENSE - BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest