- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
válasz
sztanozs #14006 üzenetére
En is online próbáltam ki, ma reggel kerestem egy ilyen oldalt.
[link]
Az "exit"-ről nem azt mondtam, hogy nem lehet, vagy nem működik, csak azt hogy nem igazán szép. Te is azt írtad, hogy célszerű az amit én írtam, tehát nincs is vita kettőnk között.
Exit nélkül kaotikusabb a vezérlés, meg nálatok a függvény többször kapott értéket (!), ezért nem szép, de persze működik.
A plusz változóval semmi probléma, azt célozza, hogy a függvény csak egyszer kapjon értéket. Ráadásul az a plusz változó a ti megoldásotokban is ott van, de csak az egyik ágban a 3 közül.
Amúgy mindenki csinálja úgy ahogy gondolja, nekem ez szép, én így csinálom.
Attól hogy szép valami, még nem biztos hogy működik, és attól hogy működik, attól még lehet csúnya ...
Én a működő ÉS szép megoldásokat szeretem, attól lesz jobb a világ.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Politika
- PlayStation 4
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sorozatok
- OLED TV topic
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Mac mini (2024) m4 16 GB 256 GB 1 év garancia Apple Magic Keyboard
- Új Gamer - GIGABYTE Z790 EAGLE AX + Intel I9 14900K + Kingston Fury Beast 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- X1 Carbon 10th 27% ÁFA 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Új Gamer - ASRock Z790 PG LIGHTNING + Intel I9 13900 + Kingston Fury 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- ASUS ROG ASTRAL GeForce RTX 5080 O16G GAMING