- Sweet.tv - internetes TV
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Gmail
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macibook
tag
válasz
Alteran-IT #2513 üzenetére
Koszi a valaszt, a bejutast egy sima reset utan megoldottam, de nem engedi modositani az ssidt amiert egy sima userrel tudok csak belepni
-
Macibook
tag
Sziaztok,
Esetleg valami otletetek, hogy mikent allitsam at a default SSID-t a PR-Telecom altal hozott DASAN H640RW cuccon.
Az anyosomeknal lett letelepitva valami gagyi ssidvel es jeszoval. Ezt probalnam modositani, de meg az ipn keresztul bejutast sem tudom kivitelezni. Nem tudom miert kell ezt igy letelepiteni. A regi routert ami mukodott es beallitottam, siman lehuztak es kikotottek es beraktak helyette ezt. Ennek a antenna jelerossege is finoman szolva gyengebb az elozo Linksys cucchoz kepest, plusz nincs beallitva semmi vpn passthrough ezert mobilrol megy csak a vpn.Elore is koszi a segitseget.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest