Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz Krystal_s #210 üzenetére
1.6.58 van azzal azt a videót amit kockázott nem kockásítja. Érdekes mód főképp a vörös. Potplayerben most már így jelenik meg, Vegasban meg úgy ahogy korábban az 1.7-el.
módosítottam a linket... de hiába, a dropbox böngésző megjelenítője elsimítja a recéket, franc se érti. Nem tudom bemutatni.
[ Szerkesztve ]
-
MrChris
nagyúr
Újra raktam a windows 7-et és hiába telepítem azonnal hibával leáll. Legfrissebb verzió. Tegnap még flottul működött. Mi lehet az oka?
-
MrChris
nagyúr
válasz EmptyParadox #195 üzenetére
Ezaz! Most már vettem a fáradságot és átböngésztem. Már eléggé úgy működik ahogy szerettem volna. Nagyon jó lejátszó, még jobban kezeli az erőforrást, mint az mpchc, legalábbis az én gépemen. Nem gondoltam volna. A vlc-t meg se említeném de az annyira vacak...
-
MrChris
nagyúr
Köszi! Ez az elalvás dolog gyerek mellett nem fenyeget, nem hagyja
Nem erre gondoltam, hanem ha lejátszott egy fájlt akkor annak utolsó képen álljon meg ahogy végére ért, ne kezdje a mappában lévő következőt lejátszani. Ha pedig a playt megnyomom akkor ismételjes meg, tehát mintha csak az az egy fájl lenne a mappában. -
MrChris
nagyúr
Kipróbáltam ezt a lejátszót, mert gondot okozott a gyenge gépemnek (xeon5430/gts250) a 100mbps-os, 4k/25p-s videó. Egyenlőre hibátlanul viszi, míg a többi lejátszó akadozgat, VLC katasztrofálisan.
Hol lehet olyat beállítani, hogy játék végén ne kezdjen bele a következőbe, hanem leálljon, ha pedig ekkor megnyomom a play-t ugyan azt kezdje újra?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest