- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
-
MrChris
nagyúr
Újra raktam a windows 7-et és hiába telepítem azonnal hibával leáll. Legfrissebb verzió. Tegnap még flottul működött. Mi lehet az oka?
-
MrChris
nagyúr
válasz
EmptyParadox #195 üzenetére
Ezaz! Most már vettem a fáradságot és átböngésztem.
Már eléggé úgy működik ahogy szerettem volna. Nagyon jó lejátszó, még jobban kezeli az erőforrást, mint az mpchc, legalábbis az én gépemen. Nem gondoltam volna. A vlc-t meg se említeném de az annyira vacak...
-
MrChris
nagyúr
Köszi! Ez az elalvás dolog gyerek mellett nem fenyeget, nem hagyja
Nem erre gondoltam, hanem ha lejátszott egy fájlt akkor annak utolsó képen álljon meg ahogy végére ért, ne kezdje a mappában lévő következőt lejátszani. Ha pedig a playt megnyomom akkor ismételjes meg, tehát mintha csak az az egy fájl lenne a mappában. -
MrChris
nagyúr
Kipróbáltam ezt a lejátszót, mert gondot okozott a gyenge gépemnek (xeon5430/gts250) a 100mbps-os, 4k/25p-s videó. Egyenlőre hibátlanul viszi, míg a többi lejátszó akadozgat, VLC katasztrofálisan.
Hol lehet olyat beállítani, hogy játék végén ne kezdjen bele a következőbe, hanem leálljon, ha pedig ekkor megnyomom a play-t ugyan azt kezdje újra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest