- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Microsoft Excel topic
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Windows 10
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
-
IT café
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
-
kicsako
őstag
válasz
sopruk #13309 üzenetére
Covid alatt, amikor nagy VGA hiány volt, németből kb. 100-150ezerrel olcsóbb volt rendelni, magyarországon a postának adták át.. Covid miatt itthonról dolgoztam, 1x sem próbálták meg kézbesíteni, a csomagkövetésnél pedig 3x is kiírták hogy sikertelen kézbesítés. Ügyfélszolgálat nem vette fel a telefont, végül én mentem be érte a postára... élmény volt majdnem 1 órát utazni 300ezer ft értékű termékkel.
-
Blackhole13
senior tag
válasz
sopruk #13167 üzenetére
Köszi, ettől tartottam én is.
Biztosan egyezik a két telefonszám, az előfordulhat, hogy elütöttem a vintedes rendelésnél (bár kétlem, mert az auto kitöltést szoktam használni), de semmilyen felületen nem találom, hogy pontosan mire is érkezett a rendelés.
Természetesen a vinted és a packeta is csak robotokat használ, így sok esély nincs bármit elintézni. -
-
-
zuzu000
őstag
válasz
sopruk #12253 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek!
Igen, a 2.4cm limit miatt szerettem volna, de ez még szuperebb hír, ha nincs ilyen korlátozás külföld esetében!
Általában packetát használok szállításra, de ez meglepett, hogy a posta viszonylag olcsón szállít nyugati országokba is
remélem beválik
-
Czimby
addikt
válasz
sopruk #12017 üzenetére
Akkor gondolom ez a boríték megfelel erre a célra.
Ajánlott postakész boríték -
Livius
őstag
válasz
sopruk #11667 üzenetére
Ezen a díjkalkulátoron számoltattam ki.
- belföldi csomag
- közepes méret-
- 2 kg alatti
- házhoz kézbesítés
- több munkanapos átfutásVaterafutárnál árufizetés kifizetési módját is meg kell adni, ami jelen esetben nincs, mert a vevő előre akar utalni. Ezek szerint az alapból utánvételes, nincs már mód azon?
-
válasz
sopruk #10894 üzenetére
Köszi az infót
Akkor kinyomtatom, a csomaggal együtt odaadom a Postán és ők felragasztják?
Mert akkor akár el is sétálok.
Ha futár jön, akkor neki is illik adni egy 500-ast és akkor már majdnem 1000 Ft a különbség. Annyiért elsétálok 10 percet a postára. Úgyis kell a mozgás.
Még egy kérdés. A dobozt mibe érdemes csomagolni? Sima papír elég, vagy van valami spéci megoldás?
-
válasz
sopruk #10891 üzenetére
Köszi
Parkr Neked is
.
Akkor marad a Vaterafutár 1600,-ért és nyomtatok, meg elsétálok a Postára.
Sima A4-es lapra nyomtathatom a címkét és vastag cellux-szal ráragasztom az jó?Aztán az is lehet, hogy a GLS express lesz. Azon a 300 Ft-on már nem múlik. Úgyis buktás a történet, de akkor legalább házhoz jönnek, cimkét nyomtatnak.
A Postától egyébként is lábrázásom van... -
-
DeathAdder
veterán
válasz
sopruk #10390 üzenetére
Szuper, köszönöm
Gyorsan átfutottam, de nem láttam olyan lehetőséget ahol be lehet jelölni, hogy nincs nyomtatóm, talán GLS-nél nem is kell kinyomtatni a címiratot.. de estére otthon meg is rendelem a futárt.
Még egy dolog, tudom nem futár topik, de biztos van vele tapasztalat, szóval GLS csomagpontra is rendelhetem nyugodtan? Sosem csináltam még olyat, látom Szegeden van egy rakás GLS csomagpont, gondolom ugyanúgy működik, mint a posta csomagpont?
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Apple MacBook
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest