-
IT café
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz
WhiteWalker #88290 üzenetére
Nekem nem, 2 éve vár a sorára még Alzás kuponos lemezen
. A páromnak szántam, de mindig beelőzik nála horror- ,coop-( vagy mindkettő)játékok
-
Peace
nagyúr
válasz
Nekem nagyon szoros a verseny és nem tudnám eldönteni, hogy a HZD vagy a TLOU 1-2 a legnagyobb kedvencem a PS4 korszakomból! A történet, játékmenet és a látvány is teljesen magával ragadott, az első képregényt is megvettem és a második füzet is le van adva rendelésre! A folytatás természetesen ezer éve előrendelve!
-
balázs1991
csendes tag
válasz
Én is most kezdtem.😀 viszont én is így érzek egyelőre ahogy Te is.
Nekem még nem áll össze az egész játékmenet, épp ezért kérdezem Tőled akinek friss az élmény, hogy a fő és mellékküldetéseket hogyan tudom megkülönböztetni? Vagy ha követem végig amerre irányít a game az fő küldetés? Illetve még egy kérdés, mert azt nem néztem még, de fegyvereket lehet fejleszteni, vagy csak venni újat?
Előre is köszi.😀
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Sony Playstation 5 lemezes- modellszám: CFI-1016A
- Nintendo Switch 32+64GB CFW+OFW Tinfoil Hekate okosított újszerű állapotú!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest