- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Már wishlistelhető a GTA 6. Azért amennyire hidegen hagyott a nagy csönd után, engem is kezd elkapni a hype. Bőven elég lett volna game awardson ezt a trailert benyomni, így csak szomorkodhatunk.
-
NyMRooD
őstag
A Last of Us Part I-el játszom egész jó játék még most is (bár az, hogy néha sürget, hogy menj tovább annak ellenére, hogy a gyűjthető dolgokért minden sarokba be kell nézned 2x picit idegesítő, mert így sem lesz meg a platina
), de az, hogy a 628. remastered verziója még mindig bugos az baromi szomorú
. Egy ideje (
) a legtöbb ragasztó szallagot nem tudom felvenni, pontosabban felvenni még sikerül is, de nem jelenik meg az invertorymban (pedig nem osztogatja őket túl gyakran, ráadásul aaz egyetem vége felé kezdődött már olló / kés darabbal is előfordult). Illetve már volt majdnem egy game breaking bug is, azbusz p.u.-n . Nem megoldást várok (bár ha másnál is előfordult és van valami trükkje azt szivesen meghallgatom, nekem játék bezárás volt, hogy segített, de nem állandó gyógyír), csak szerettem volna elpanaszolniegyetemen a könyvtáron hiába kapcsoltam be a generátort és jutottam át a túloldalra, Ellie-nek meg a lónak nem tudtam ajtót nyitni, újratöltés után a paci hátárá teleportálódtunk mind a ketten a rács megfelelő oldalán szerk.: Jut eszembe, egyszer Joel is kizuhant a játéktérből
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Beegabor81 #196686 üzenetére
Emlékszem rá és az nem játékmenet, hanem átvezető.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis #196684 üzenetére
Nem tudom, mi volt benne frusztráló, full sztenderd tps játékmenet időmanipulációval. Nem sokkal marad el a Controltól, az Alan Wake meg ennyit sem tud.
-
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
markknight #196674 üzenetére
Ha valaki azt mondja 2006-ban , hogy 2025-ben majd ezzel játszol PS-n (Gears of War) , azt tuti először kiröhögik és élete végéig a sárga házba zárják
.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis #196681 üzenetére
Mint a Remedy többi játékát is.
-
válasz
Halo van Steam-re is, és akár egy közepes notin is elfut. Én is nem rég játszottam végig az első négy részét.
Na de Gears of War az nincs, szóval az jó, hogy jön PS-re. -
PTM
aktív tag
-
Wesder
titán
válasz
"Halo lesz valszeg a legutolsó amit bejátszanak, mert a sok xbox rajongó eret vágna vagy felkötné magát, ha ez bekövetkezne most."
Ezt gondolom te sem hiszed el.
Retard fanboyok lehet hisztiznének, de a kutyát sem érdekli a "problémájuk". Meg ők amúgy is csak egy hangos kisebbség. Értelmes embert ilyen hogy XY játék más platformon is megjelenik, egyáltalán nem zavar, és nem is érdekli. -
krx21
nagyúr
válasz
Na a Halo pont az ami nem érdekel…
A Gears jöhet… Csak ne túl drágán… -
lo_jo
senior tag
válasz
Rigormortiis #196641 üzenetére
2002-ben a GTA3 volt a második legtöbbet eladott játék. Azért, mert a Vice City volt az első. 2004-ben a San Andreas szintén első. 2008-ban a IV csak az 5., de az első nem Nintendo cím. A GTA az online nélkül is sikeres volt.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Nem volt nagy durranás
Az emberek tömegével csak amiatt a játék miatt akartak gépet fejleszteni annó (úgy hogy még várni is kellet rá egy évet), egy mérce volt konkrétan.De 360-on úgy rémlik baromi jól futott már a játék kezdéskor is pl.
Nem beszélve az első napos/első hetes eladásokról. A hírekben is benne volt emlékszem, úgy hogy igen nagy durranás volt az.
Az online részét én pontosítanám, amiatt van még mindig az eladási listák élén a játék. Így igaz is már a történet. -
negyven2
veterán
válasz
hombre[EU] #196661 üzenetére
Eleve október 1-én indult az Online...pontosabban próbált elindulni, de nem nagyon ment... nekem pl. máig megvan az ottani karakterem (igaz most már a Series X-es kiadásban... bár már régóta nem az a fő karakterem).
-
F-ECT$
titán
válasz
raveinT #196623 üzenetére
GTA 1: alapvetően nem tetszett, kicsit elszórakoztam azzal, hogy "rosszalkodtam".
GTA 2: talán arra se vettem az erőt, hogy lewarezoljam.
GTA 3: számomra a csúcs, az újdonságával, szabadságával. A Vice City még tetszett, kitartott a lendület, de a San Andreas már nem jött be annyira.
GTA 4: warezolni próbáltam, de kellett volna valamit trükközni, így végül ki se próbáltam.
GTA 5: évekkel később lett csak meg (Epic Games ingyen játék). A sztorit lenyomtam, az egész jó volt, de az Online-ba be sem néztem, mert nem volt kedvem több évnyi lemaradást "behozni".
GTA 6: valószínűleg day 1 vásárlás lesz, és ránézek az online részére is "időben".
-
negyven2
veterán
válasz
hombre[EU] #196656 üzenetére
És tette mindezt akkor $60-os áron!
-
hombre[EU]
veterán
válasz
negyven2 #196648 üzenetére
The highest revenue generated by a videogame in 24 hours is $815.7 million (£511.8 million), achieved by the videogame Grand Theft Auto V (Rockstar Games), released on 17 September 2013. ( www.guinnessworldrecords.com )
durrant az
-
negyven2
veterán
válasz
Amikor megjelent a ps3/x360 érában messze nem volt akkora durranás, mint ami azóta lett...
2013 végig (szeptember 17-én jelent meg PS3-ra és X360-ra), egy laza kis 32 milliót adtak csak el belőle, és aztán a PS4/One változat 2014 novemberi megjelenéséig, még olyan ~10-13 milliót Gen7-re.
-
Mezcal
addikt
válasz
A GTA leginkább az online módjának köszönheti a sikerét.
Nem. A VC-től kezdve elképesztő sikeres, és akkor online mód még nem volt benne. Engem nem is érdekelt a gta online eddig sem.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
markknight #196644 üzenetére
Azt az eladási listát amúgy a Minecraft vezeti
-
markknight
veterán
válasz
Nem tudom a nagy durranást miben méred, mai napig vezeti az eladási listákat és ez már akkor is így volt. Ennél nagyobbat szerintem játék nem igazán szólt még mint az V.
Wesder: Jóvanakkó'
-
Rigormortiis
veterán
válasz
markknight #196639 üzenetére
A Zeldáknál a felfedezés öröme, ami leginkább előre visz, teljesen más a koncepciója, mint a gtaknál. De annyi játékmenetbeli csoda van bennük, hogy megszámolni is nehéz őket.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #196639 üzenetére
Egy jó gameplay egy felejthető történet esetén is bent tudja tartani a játékost. Téged nem, van ilyen.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
markknight #196635 üzenetére
A GTA leginkább az online módjának köszönheti a sikerét. Amikor megjelent a ps3/x360 érában messze nem volt akkora durranás, mint ami azóta lett. Ezzel együtt valószínűleg a 6 iszonyat nagyot fog menni, megérdemelten. De pl a gta 4 sztori szinten sokkal jobban tetszett, mint az 5.
-
nesh_019
senior tag
válasz
markknight #196637 üzenetére
Nekem is volt 1-2 haverom. Azért nem szerették mert sose játszottak vele, Aztán eltöltöttek vele pár órát és nagyon megtetszett nekik is, detto ugyan ez a RDR2, habár ott néha elég monoton tud lenni a lovagló szimulátor hatás.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #196635 üzenetére
story meg a gameplay az két külön dolog.
-
markknight
veterán
válasz
Wesder #196629 üzenetére
Más a Zelda, meg más ez. Azért elég nagy a hype a játék körül, de ha leszeded róla a Nintendo logót máris picit átértékelődik. Aláírom, voltak jó ötletek benne, de ez a gyerekes, néhol bugyuta japán történetvezetés azért sok embernek nem jön be. Szélesebb körben, ha a mérce a való élet, az életszerű történet, akkor bizony a Rockstar játékai viszik a prímet. Az engem nem motivál, hogy Zeldát elrabolják és én vagyok az utolsó reménysége a világnak és meg kell mentenem.. hát ok. Ha nem fogyasztanék ennyi animét, talán még tudna érdekelni is.
-
toxicjew
addikt
Mit csináltatok az előző oldalon, hogy nem tölt be?
Ekkora az extázis az új trailer miatt? Amúgy brutális lett, kíváncsi leszek hogy fog muzsikálni a pron.
-
negyven2
veterán
Amúgy fent van a hivatalos oldalon, letölthető (1.2GB) formátumban is az előzetes (az előző is, meg más videók is) és valószínűleg az kevésbe van agyontömörítve, mint a YouTube-os változat.
-
F-ECT$
titán
válasz
markknight #196622 üzenetére
Attól hogy el fog indulni az S-en még messze nem biztos hogy a Ps5-ön jól fog futni. Főleg ha megnézed hogy mit csináltak a GTA 5-tel...
-
raveinT
tag
Egyébként aki szereti a GTA játékokat, mit szeret bennük? Én az első részt játszottam anno sokat gyerekként, aztán később a vice cityt multiba suliba lanon és el lehetett vele hülyülni. Már idősebben kipróbáltam az 5-öt és nekiálltam a storynak, de nem kötött le egyáltalán, maradt a random randalírozás és ezzel ki is fújt a dolog. Nem kötekedésből kérdezem csak őszintén érdekelne, hogy aki rá van erre pörögve hogy jön a 6. rész, mi az tulajdonképpen ami miatt így várja?
-
válasz
markknight #196618 üzenetére
Jó, de ez egy megkötés az MS és a Sony részéről is, vagyis generáción belül mindenre ki kell jönnie a játéknak.
De ez egy jó hír nekünk, mivel ha Series S-en is futni fog, akkor az alap PS5-ön biztosan nem lesz rossz. -
válasz
markknight #196618 üzenetére
Gondolom 1080p 30fps, de menni fog. Switch 2-re meg majd jön a GTA5 lassan...
-
hombre[EU]
veterán
válasz
markknight #196577 üzenetére
-
Szoke1982
senior tag
Láttam valami GTA6 Trailert valami folytatás game asszem.. nem olyan rossznak néz ki, ilyen uncharted 4+ grafika ugrott be ! Ti láttátok? Majd ps+ba jó lesz, de lehet berakják majd gondolom..
Viccet félretéve.. Te atya űr Isten.. és még egy év, én gondoltam , hogy tuti 2026' lesz ebből és Ps6Bro megjelenésekor.
-
sz_b
csendes tag
Kegyetlenek a képek amiket kiraktak a weboldalra.
Technikailag jóval RDR2 szint fölött van. Mivel az oldalt lehalt belinkelem ide:
Grand Theft Auto VI - New details and screenshots following trailer 2 | NeoGAF -
markknight
veterán
Sajnos lefeküdt a rockstar weboldala, de vannak jópofa karakter artok a weboldalon, érdemes megnézni őket, elolvasni az infókat. Screenshotok is itt vannak: [link]
-
Elderath
addikt
válasz
markknight #196607 üzenetére
? Egy szóval nem mondtam hogy csalódás a graf vagy animok. A trailer maga volt gyenge főleg az elsőhöz képest
-
Zsolty20
senior tag
válasz
markknight #196604 üzenetére
Én azt mondom, hogy de. Pont a GTA-nak kell egy igazán odaverős grafika, amitől mindenki leteszi a haját, még a kopaszok is. A rockstar képes lenne megcsinálni úgy, hogy minden fontos platformon megfelelően fusson, de nem úgy néz ki, mintha nagyon beletenni magát ami valahol szomorú...annak fényében, hogy nem lehetetlen a 100 dolláros árcédula. De ez az én véleményem
-
markknight
veterán
válasz
Elderath #196606 üzenetére
De amúgy mit gondolsz, hogy úgy fog kinézni mint egy mai játék?
Vagy olyan mint amit 2-3 éve fejlesztenek és most adtak ki? 10 éve már csinálják, nem az utóbbi 3-4 évben fogják az animációkat meg a karaktereket lecserélni, főleg úgy, hogy azért a Red Dead 2 is egy marha jó szint a mai napig.
-
Zsolty20
senior tag
Megnéztem én is a trailert de csak annyit tudtam gondolni, hogy ez minden? Én nagyon csalódott vagyok, az első trailer szerintem mérföldekkel jobb volt. Nyilván az elvárások hatalmasak, de egyelőre meh...
Néztem a modelleket, az arcmozgást és olyan semmilyen, ezt már láttam korábban. Vagy csak öreg vagyok és már annyi érdeklődésem a GTA6 iránt. -
negyven2
veterán
válasz
spleenszuru #196591 üzenetére
A Rockstar általában nem igazán* kamuzik a látványban... ha odaírja, hogy ezt PS5-ön vették fel, akkor ez így fog kinézni PS5-ön (elvileg 1440p/30fps... legalábbis ennyi volt az előző trailer-ben). Igaz ezek nagy része nem konkrét gameplay, de mivel valósidejű inengine-el készülnek az átvezetők is, ezért erre lehet számítani.
*viszont volt már olyan, hogy a trailer-ben mutatott minőség az más volt mint amit a játékban kaptunk... de abban az esetben (RDR2) nem downgrade-et kaptunk, hanem upgrade-et.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Elektromos autók - motorok
- Windows 11
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest