-
IT café
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Rajtad kívül senki sem beszélt "jófejségről". Csak annyiról volt szó, hogy eddig úgy tűnt, a Sony-nak fontos a játékosok kiszolgálása. Mostanra meg látszik, hogy csak a befektetők kiszolgálására fókuszálnak.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Farkassacred
őstag
Amíg van játék amit megtudok venni, addig nem értem hol itt a probléma
Minden a lóvéról szól és szólt mindig is.. csak rajtad áll hogy befizetsz e egy olyan szolgáltatásba, amit később meg elítélsz.
Én már a legolcsóbbra se fogok augusztustól előfizetni, maradok a jó öreg, amit megvettem az az enyém elvnél..I'll meet you again through the eyes of our son.
-
-
.LnB
titán
Volt, abszolút. Két-három évig semmi negatív gondolatom nem volt a Playstation-nel kapcsolatban. Boldogan játszogattam a jobbnál, jobb játékokkal.
De most, mióta PS5 van, egyre negatívabb a véleményem. Nem arról van szó, hogy legyen minden ingyen, vagy aranyból. Én hajlandó vagyok fizetni ha megéri. De jelenleg sok lépése lehúzás szagú a Sony-nak.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Frod
addikt
Persze, értem én, de az milyen szinten utal már a vezetői nem-hozzáértésre, hogy ennyi ideig hagyták ezt a projektet láthatóan semennyire sem haladni. Tippre a montreali stúdió nem csak befejezi/kipofozza a dolgokat, hanem a nulláról kezdik újra...
Vezetői szinten elég nagy lehet a baj.Do you see the white shadow?
-
Medocsabi
addikt
Igen,például telekre rendszeresem viszem. Nem kellene a méret miatt semmit visszavenni a teljesítényből egyáltalán.Lemez meghajtó nélkül egy rohadt nagy tényleg Vapor Chamber-es borda le tudná hűteni. Hangos lenne az tuti De úgysem lesz ilyen gép,mert tudom hogy átlag uset leteszi a tévé mellé és csókolom. Csak azt mondom jó lenne Még ennél is jobban örülnék egy full battle.net implentációnak,és nem kellene notebook a starcraft 2 meg warcraft3 hoz
-
WhiteWalker
nagyúr
"egy ideje elengedtem az FC sorozatot, mert rettenetesen önismétlő lett (ebben valóban nagyon nagy a hasonlóság), de ott még az ötben is (ez volt az utolsó részt, amivel még játszottam, de már nem ment végig) önálló, működő, felismerhető, viszonylag kidolgozott karakterek voltak, meg még némi writing is volt benne nyomokban, és ugyanez igaz volt a 4-re, pláne a háromra. "
Ezt miről írtad? Valami netflixes sorozatról?
-
WhiteWalker
nagyúr
Én ezzel nem értek egyet. Nem sok újítás volt az újabb részek óta.
Az ötödik rész kimondottan rossz volt , vissza lépés a negyedikhez képest - szerintem ez volt a csúcs a FC játékok közül. A 6. rész unalmas és vontatott volt , alig vártam hogy vége legyen. Az újgenerációs élményből se sokat adott a 60fps-n kívűl.
Ezt a szériát elengedtem én is . Pedig a 4-t kiplatináztam .Egy újabb AC érdeklene más köntösben
-
RangerFox
Topikgazda
A Quantic Dream az élen jár ebben. Jobb írók, több pénz, több ember, jobb színészek, több idő egy-egy játékra. Mindegyik stúdió olyan alapanyagokkal dolgozik, amikkel tud. Nyilván ha nem az évenkénti Dark Pictures részekkel küszködtek volna közben, hanem ebbe fektették volna bele a pénzt és az időt, meg mondjuk egy Sony kaliberű kiadó is mögéjük állt volna, talán egy Until Dawn-nál is jobb alkotás születhetett volna... De azért majd olcsón beszerzem, meg majd a Dark Pictures részeket is pótolom, az első kettő úgyis benne lesz a PS+ Extrában.
-
-
Peace
nagyúr
"botrányosan szar játéknak, és vérlázítóan filléres, moslék, talmi, szar, nulleffort writingnak."
Nagyjából. Nekem viszont megtette a Valhalla. Ha épp olyan hangulatom van és nincs más, akkor egy ilyen is jó volt kikapcsolódásnak. Ettől még nem lett jó játék.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
veterán
Hozzáteszem, hogy az origins is azért tetszett a legjobban ezek közül, emrt ott változott meg jelentősen a gameplay a klasszik AC-khoz képest, és mert pluszban viszonylag rövid. Szerintem semmivel nem lett jobb az újkori AC sem, de legalább más lett, és mindenki azért sírt, hogy mindig ugyanaz, hát itt nem volt ugyanaz. Aztán megint ugyanaz lett azóta, de ott legalább volt egy kis valami más. Engem ez a más sem nyűgözött le egyáltalán, annyira nem, hogy a odysseyre már ki is fingott, az valhallára meg már nem maradt belőle semmi, és szerintem addig sem az volt a baj vele, hogy mindig ugyanaz, hanem az, hogy gyakorlatilag a széria életének a jórészében mindig hiányzott a kohézió, és e tekintetben azóta sem változott jottányit sem, sőt, egyre csak hangsúlyosabb a baj. Jól láthatóat, tapinthatóan, üvoltően olyan csoportok készítik ezeket, akik nem állnak egymással vélhetően semmilyen kommunikációban. Csodás városokat építenek, elképesztő részletességgel, ami csak egy fantasztikus festett hátteret ad egy roncs, részleteiben is botladozó, összképében meg botrányosan szar játéknak, és vérlázítóan filléres, moslék, talmi, szar, nulleffort writingnak.
-
Elderath
őstag
úgy néz ki jövő héten lesz hw bejelentés
3 headset és 2 monitor
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
veterán
-
szasanyi
félisten
Akkor rosszul derengett a dolog bár akkor sem értem, miért van VRR Off amíg más játékokban legfeljebb nem működik, de VRR On marad... bát mind1 is, ha úgy sincs jelentősége.
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
Farkassacred
őstag
Én még a varázsló világot se tartom tuti biztosnak év végére, nem hogy a Ragnarököt akár még nyárra.. Idén jöttek és hamar mentek is a nagy címek.
Mondjuk én elégedett voltam eddig ezzel az évvel, a West-el, másra úgy se volt még időm Mario-n kívül.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Farkassacred
őstag
Nem sok időm van mostanában játszani, de szeretem ezt a műfajt és tényleg csak a jó beosztáson múlik minden. Egy nagy AAA játék minimum 2 hónap nálam, de minden percét imádom cserébe. Nem hiányzik az az idegeskedés énnálam, hogy most akkor meddig játszhatok még azzal az adott játékkal..
[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Farkassacred
őstag
-
Moby
veterán
Elkezdtem összeírni, hogy mik azok, amik jók belőle, mert ismerem, és bátran ajánlanám bárkinek, és még csak az F-nél járok, de már van vagy 25 cím. Aki ebből SEMMIT nem talál magának, az vagy megvette a store-t kompletten, vagy tényleg annyira kocajátékos, hogy egyszerűen nem neki szól.
-
syler123
veterán
Ezt értem, hogy ilyenkor a PS5 felezi, de a Sony xh90 meg minden tartalomnál ezt csinálja, ezzel vannak tele a külföldi fórumok, hogy nem tudja a valós 4k120fps-t, mert a vertikális felbontás ilyenkor valójában csak 1080 sor, a 2160 helyett.
Erről kérnének tőlem képeket, de akkor a ps5 menüje erre nem alkalmas.[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
Jajaja aztán jön a hígfosás. Annyi "előéletem" van a szériával, hogy jó régen alkalomadtán talán a San Andreasban multiztunk haverral, de ott is olyan jellegű égbekiáltó ökörségeket csináltunk, mint mindenfajta járművel való stuntok, 'n stuff. Aztán a IV-et próbálgattam PC-n de azt is csak azért, hogy teszteljem a hardvert, de fostosul futott a játék asszem komoly optimalizációs hibák miatt... az viszont azért valahogy megmaradt, hogy szexeltem valami örömlánnyal. Mondjuk olyan a Vice City-ben is van talán. Na, az összes közül talán utóbbi érdekelne a legjobban. Nem az örömlánnyal való szex, óvatosan a gondolatokkal!
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
Tegla80
addikt
Emlexem meg mikor a ps4 eraban kezdtek tolni ezt a felujitottam vonalat es kopkodott mindenki,h uj jatek kell.....
Most x evvel kesobb a ps5 nel meg azon nyafizik mindenki ,h mikor jon mar uj kiadas a regibol.
Jol csinaltak az idomitast es kezesmarhava tettek azt aki evett a cumibol borju koraban.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
krx21
nagyúr
"de én a magam részéről az egész jelenségnek nem kívánok egyebet, csak akkora buktát, hogy a holdról is látni lehessen. "
Ez miért jó? Ha nem kell, akkor nem veszed meg azt kész...Én például mindig szívesen veszem a jó játékok felújításit...(ha érdekel persze..)
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
No, akkor ez biztos így van, csak egészen egyszerűen sosem jutottam el odáig hogy levágjam hogy szatíra - sokszor próbálkoztam a szériával, de mindegyik hamar elvesztette a figyelmem. Pedig mindenevő vagyok, de a GTA nálam pont az a kaja, ami nem ízlik, próbálom megenni, de inkább csak turkálom a tányérat.
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
RangerFox
Topikgazda
Nyilván nem te vagy a célközönsége, de attól még potenciálisan lesz ~1M vásárlója PC-n, meg valamennyi konzolon is. Hogy jobban várnék-e egy BB Remake-et, mint ezt? Mi az hogy! De hogy jogosan érdemel ekkora sz*rlavinát, ami itt az utóbbi 50 hsz-ben kialakult az elmúlt 10 év egyik legjobb játékának újrakiadása? Erősen kétlem. Főleg ha az UC-hoz hasonlóan ezt is 3000Ft-ért utánad dobják, ha már megvolt.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
Ugye hogy ugye? Én a helyedben jelentkeznék is Jimbonál, ezektől az ötletektől Jim karikában pisilne a gyönyörtől, 5 év múlva a csúcsra járatott Sony élén meg ott lennél Te. Easy money!
-
cyberkind
félisten
Itt köszön vissza az, amiért nonstop sírok, mindenkinek a gaming lett a hobbija, így nem kell feltétlenül utat mutatni új játékokkal, de még folytatásokkal se, speciel én örülök ennek a döntésnek, egyedül ez tetszik a jelenlegi iparból.
PS6-ra majd fejleszt minden stúdió egy játékot a generáció alatt, azt jóéccakát.
-
krx21
nagyúr
Azért van kis ellentmondás:
"Mint minden, úgy az újratölthető lítiumion-akkumulátorok élettartama is véges. Ha az akkumulátor lemerül, azaz 100%-osan elhasználják a kapacitását az egy töltésciklust jelent. De ha félig lemerül az akkumulátor, és újratöltés után másnap ismét így történik, akkor ez szintén egy töltésciklust jelent. Minden alkalommal, amikor elhasznál egy töltésciklust, csökken az akkumulátor élettartama." (www.akkuk.hu) -
szasanyi
félisten
Ahhoz képest értettem, hogy első körben bejelentettek 10-12 játékot ami VRR támogatással rendelkezett. Akkor ahogy mondod, sok előrelépés nem történt azóta sem. Én egyébként azt reméltem ettől, hogy 4K@30FPS és a Dynamic4K@60FPS között lesz ez elfogadhatóbb középút, de úgy tűnik túlzottan optimista voltam.
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
F-ECT$
titán
Nem csak a szoftverrel vannak gondok, mondom ezt Sony tv tulajként. És én még szerencsés vagyok, mert úgy vettem meg az XH90-t, hogy már tudtam minden hazugságról, amit a Sony állított róla. De olyan jó áron volt, hogy ár/értékben nem találtam jobbat.
Dive ever, work never.
-
RangerFox
Topikgazda
Nekem arról Jason Schreier írása maradt meg, amiben a Bend stúdió hányattatott sorsáról ír (hogy rájuk bíztak egy új UC-t, csak féltek hogy beolvasztanák őket az ND-be, és ezért kaptak egy új címet, amin dolgozhatnak), és abban volt, hogy a ND átvette a TLoU remake fejlesztését. De jah, ez is ilyen belsős oknyomozós írás, nem hivatalos bejelentés. Annyi biztos, hogy jelenleg 3 játékon dolgozik a csapat, ezt Neil közölte.
-
Dr. Venkman
tag
Azért hajlanék rá, mert pl. ez a 40fps-es feature ami a ratchetben is van, meg a hfw-ben is van vagy lesz talán az gondolom csak 120 fps megjenítő esetében működik. Tehát értelmes, stabil fps, majdnem max. grafikával. A HDRt sajnálom, mert abból van személyes tapasztalatom (ezt az előbb rosszul írtam), a samsung s9-emen nagyon jó volt a hdr (amíg be nem égett), és azt szerettem.
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007
-
KaitouP
nagyúr
Na, akkor nekifutok még egyszer, hátha én nem fogalmaztam jól.
Az igényeimet az egyébként kétszer említett/ajánlott LG C1 testesíti meg, csak ott van az a baromi nagy DE, ez mégpedig az, hogy extrém helyhiányom van. Röhej vagy sem, de a kecó nem saját, az adottságai a méreteket illetően nem a legjobbak (sem az elrendezése), szóval pénz hiába lenne az áhított modellre, épp hely nincs.Szóval amit jelenleg keresek, az egy 2-3 évre szánt, ideiglenes megoldás (azért ennyi, mert azzal számolok, hogy ennyi időn belül lesz nagyobb helyre költözés). Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy nem a legkisebb gyártási méretben találom meg a csúcskészüléket amit szeretnék, és bár általában minimum a középkategóriában, vagy ha az anyagiak engedik, akkor a felsőben gondolkozom, de most kész vagyok kompromisszumot kötni, mert muszáj. Ezért kértem a segítséget, aminek a tárgya az lenne, hogy az említett méretben melyik modell lehet az, ami teljesíti a legtöbbet azokból az igényekből, amiket megfogalmaztam. HDR esetén is éppen azért írtam úgy, hogy "esetleg", mert ha nincs ilyen, hát sebaj, ezzel jelenleg együtt tudok élni. Ha marad a korrekt kijelző, a lehető legjobb válaszidő, akkor az is elég lesz.
Kérdésedre válaszolva a nézési távolság maximuma 1,5 méter, ennél nem fogunk távolabb kerülni a tévétől. Nem a monitort váltaná a készülék egyébként, én továbbra is monitoron játszom, párom játszik tévén (meg olykor közösen), és neki szeretnék valami használhatót - neki sincs komolyabb elvárása jelen helyzetben.
stilo18 és ProEvoFan ajánlása egyébként elég kedvemre való volt, kiindulhatnánk ebből is. A Telekomhoz nem ragaszkodok egyébként görcsösen, csak valamiért egyszerűbbnek tűnt onnan válogatni.
-
Macccy
senior tag
Én csak most "ébredtem fel" és néztem meg, hogy mik is lesznek ebben az EXTRA Tier -ben, hát nekem az elkövetkező 12 hónapomra (még annyi van) is eladták a PS Plus -t :
STRAY
Marvel's Guardians of the Galaxy
Demon's Souls
Marvel's "Mike" Morález
Concrete Genie
MediEvil
Outer WildsEsküszöm, szinte a store-os wishlist -emet pakolták fel
-
-
Farkassacred
őstag
De ha élvezted a játékot, akkor miért volt számodra hiba megvenni azt day 1
Amondó vagyok egy jó játék megér még egy végigjátszást 2 éven belül. A második alkalommal már legalább fullos élményben lesz részed tényleg.
Utólag már amúgy felesleges ideskedni a hiányosságokon, inkább az emlék maradjon meg a játékról, amikor élveztük azt.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
ImACeltic
őstag
Megsúgom, hogy én kijátszottam a quality módban és ha mondjuk a GT7 után indítottam el - ami ugye 60 fps -, 1-2 perc és megszokta a szemem a 30 fps-t. Szóval nekem nem derogál a 30 fps, hiába látom én is a különbséget. Összességében én a grafikát részesítem előnyben, ha csak nem minimális a különbség, mint mondjuk a Demon's Souls-nál volt.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest