Új hozzászólás Aktív témák

  • AuraSync

    őstag

    LOGOUT blog

    válasz bandi0000 #75003 üzenetére

    Semmi probléma ezzel, fel kell tüntetni nagy betűkkel, hogyha nem a Sony által JAVASOLT sebességű SSD-t rakod bele akkor előfordulhatnak anomáliák és akkor mindenki maga eldönti mit vesz bele.
    De ahogy ismerem a Sony-t direkt úgy lenne leprogramozva, hogy ha egy noname ADATA SSD-t teszek bele akkor random kifagyjanak a játékok vagy belassuljanak vagy 20 percig töltsenek be. Meg lehet oldani mindent, szoftver a világ gyerekek.

    A Microszoft sem szent ezt mindenki tudja, de nekik legalább már működik az ami a Sony-nál még mindig nem. És vajon miért nem? Miért nem működik egy gyárilag beépített dolog már a megjelenés után? Ebben megint mi a márketing? Nem is akarják bekapcsolni az az igazság és tudod miért?
    Pont azért amit a cikk is mutat, hogy legyen idő szépen megrendelni a cégektől a megfelelő SSD-ket.
    Megint csak az átverés megy szokás szerint és az egészben a legdühítőbb, hogy direkt lett ilyen kevés tárhely a gépben hogy te majd meg vedd 100k-ért bele az 1TB-os SSD-jét.
    Szépen meg lett magyarázva, hogy az ár miatt lett benne kevés tárhely... aha bla bla bla a PS5 Pro-ba meg majd belekerült az 1TB 160k-ért.

    Legközelebb már csak annyi hely lesz rajta amennyire ráfér az oprendszer azt ha játszani is akarsz vegyél bele Sony SSD-t. :))
    Természetesen még úgy is tömegek vennék meg a gépet mert ők mást nem látnak csak azt hogy PLÉJSZTÉSÖN.

    500Ft/L lesz a benzin de most a legnagyobb probléma a világon a PS5 SSD bővíthetősége.
    Látom a prioritások hozzák a szokásos színvonalat. :U
    Nem baj majd járunk busszal dógozni.

    S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4070 S / JBL / S3000 Pro / WH950NB

Új hozzászólás Aktív témák